CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Pandu Uji Mitsubishi Triton Athlete atau XPANDER Terbaru Di Mana-Mana Cawangan Seluruh Negara! Jom Buat Temujanji Sekarang!

16-8-2023 01:56 PM| Diterbitkan: admin6| Dilihat: 2276| Komen: 18

Description: Rupanya boleh buat temujanji atas talian untuk test drive model terbaru Mitsubishi!



Rupanya boleh buat temujanji atas talian untuk test drive model terbaru Mitsubishi! Mana-mana cawangan di seluruh negara pun menawarkan temujanji atas talian! 

Dan bagi rakan-rakan di Klang Valley, anda juga boleh memilih untuk Solo Test Drive, tanpa perlu ditemani oleh jurujual!






Bagi mereka yang telah lama menyukai Triton Athlete atau XPANDER, cepatlah ke https://tinyurl.com/2fchs2kv untuk buat temujanji!



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote admin6 16-8-2023 01:58 PM
Siapa yang dah masuk register komen "done". Nanti admin check betul tak dan seterusnya korang layak terima +100 credit..

Boleh ajak kawan-kawan register sekali ya
Quote laksmanabentan 16-8-2023 03:16 PM
murah ker harga tu?
Quote admin6 16-8-2023 06:53 PM
laksmanabentan: murah ker harga tu?


boleh buka pautan untuk check harga
Quote chacon 17-8-2023 09:27 AM
idaman ni.. one day insyaallah
Quote admin6 17-8-2023 07:43 PM
chacon replied at 17-8-2023 09:27 AM
idaman ni.. one day insyaallah



kalau macam tu sila book untuk test drive.ambil feel dulu... klik link tu untuk booking test drive
Quote tumpanglalu74 17-8-2023 08:29 PM
Edited by tumpanglalu74 at 17-8-2023 08:34 PM

Ape ko tak letak gambar Xpander??  Nanti orang ingat Triton tu nama lain dia Xpander.

[attach]2630681[/attach]
IMG_20230817_202637.jpg
IMG_20230817_202657.jpg

1 hari nanti musti orang panggey dia Mitsubishi Spenda..

Kucen ni kiut..
Quote admin6 17-8-2023 08:31 PM
tumpanglalu74 replied at 17-8-2023 08:29 PM
Ape ko tak letak gambar Xpander??  Nanti orang ingat Triton tu nama lain dia Xpander.



minat Xpander ke? sila register untuk booking test drive?
Quote noor2 17-8-2023 08:56 PM
admin6 replied at 17-8-2023 08:31 PM
minat Xpander ke? sila register untuk booking test drive?

Dah jadi agen kereta pulak ke....
Quote Raline 17-8-2023 10:49 PM
mantol i nak try la...
Quote Raline 17-8-2023 10:53 PM
nk test drive balik kampung boleh ke min?
Quote admin6 18-8-2023 01:12 PM
noor2 replied at 17-8-2023 08:56 PM
Dah jadi agen kereta pulak ke....



ya..dah isi belum
Quote admin6 18-8-2023 01:12 PM
Raline replied at 17-8-2023 10:53 PM
nk test drive balik kampung boleh ke min?



boleh..lepas beli
Quote noor2 18-8-2023 01:17 PM
admin6 replied at 18-8-2023 01:12 PM
ya..dah isi belum

X mampu nk beli bnyk2 kereta..
Quote MissYouSayang 18-8-2023 01:33 PM
Just nak tahu admin6 ni cikki or ciknek?
Quote white_musk 18-8-2023 01:36 PM
Mitsu tak buat kereta elektrik ke?
Quote admin6 21-8-2023 05:10 PM
MissYouSayang replied at 18-8-2023 01:33 PM
Just nak tahu admin6 ni cikki or ciknek?



Apa tu
Quote mamajawie 5-9-2023 04:01 PM
I baru beli triton dua tahun lepas jenis pickup belakang panjang tu..memang best enjin padu plus manual..yang triton athlete ni tunggu la i da beli rumah gated garded baru nk grab satu..huhuhu

Lihat semua komen(18)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 03:15 PM GMT+8 , Processed in 0.073564 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top