CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Aepul Roza Gaduh Dengan Cheta?

25-5-2023 09:55 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2271| Komen: 14

Description: Usahawan selebriti Cheta Pot Pet menafikan bergaduh dengan penyanyi Aepul Roza sebaliknya isu itu timbul akibat perselisihan faham berhubung hal kerja.Meskipun hubungan mereka dingin, Cheta atau nama ...
Usahawan selebriti Cheta Pot Pet menafikan bergaduh dengan penyanyi Aepul Roza sebaliknya isu itu timbul akibat perselisihan faham berhubung hal kerja.

Meskipun hubungan mereka dingin, Cheta atau nama sebenarnya Rozita Baharom, 36, berkata pihaknya tidak terfikir untuk mengambil sebarang tindakan undang-undang terhadap Aepul.



mStar

“Kami tidak bergaduh cuma wujud sedikit perselisihan faham sahaja.

“Ada yang bertanya pada saya perkara sama tetapi saya tak berani nak jawab apa-apa sebab banyak tindakan undang-undang yang pihak saya sedang jalankan tetapi bukan ke atas artis berkenaan.

“Saya tak mahu ambil tindakan sebab itu masalah dalaman dan hanya perselisihan faham kerana satu posting di media sosial,” katanya kepada mStar.


IG


Isu ini menjadi bualan netizen selepas isteri kepada Aepul iaitu Leez Rosli memuat naik satu posting di Instastory April lalu yang dikatakan ditujukan kepada Cheta berhubung hal kerja.


SUmber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missyL 26-5-2023 12:36 AM
Laaa
Igtkn die aepol,
Pastu gadoh cheta che wan lol
Quote dudaberhias 26-5-2023 12:42 AM
dua2 who iz yuhhh... seko jantan rambut rebonding macam laki mamakentut yang rhoper macam polong kering ... seko lagi che ta whoooo??? macam pondan otw nak pergi drag show...

Quote hokeypokey 26-5-2023 07:27 AM
haram 2-2 aku tak kenai, pakai nama cheta aku ingat rso
Quote SembangKari 26-5-2023 07:52 AM
Aepul ni dulu aku ingat die pengkid tak jadi
Quote Kurex 26-5-2023 07:53 AM
Iols kenal la jugak epul ni. Tapi cheta who are yuzzzzzz
Quote Lavender_Violet 26-5-2023 08:24 AM
Aepul ni sora sedap hokehhh....lagu pun best2
Vokalis Kumpulan Drama Band
Laki Leez AF
Tapi Cheta tu aku tak kenai la
Aku kenai Cheta Queen Kokdiang sajork
Quote kakakgarang 26-5-2023 08:33 AM
Lavender_Violet replied at 26-5-2023 08:24 AM
Aepul ni sora sedap hokehhh....lagu pun best2
Vokalis Kumpulan Drama Band
Laki Leez AF

hahaha sama.. iolls kenal cheta yistana kokdiang je hahahaha .. cheta ni whoareyusssss giteewww! HUHU
Quote wadiunong 26-5-2023 08:55 AM
ari tu tertengok Malaysia Family Feud. Family Aepul ni join. ya ampun Leez ni mmg knowledge dia kureng la. masuk pgrm tu jd prop je. itula pentingya education.
Quote prince_marhaen 26-5-2023 08:56 AM
chek ta pondan mana ni??? ingatkan gaduh ngan permaisuri kokdiang kitaaaa....... sekali whoareyusss....
Quote lasagna 26-5-2023 09:10 AM
aduhh ni cheta mana plak?
ku igt kan cheta kiah pekasam.
adooiiii.. suspen!
Quote marchikobonzo 26-5-2023 11:03 AM
Hampeh..mati2 ingat nekta rso istana lumut..tertipu tipah
Quote tintin22 26-5-2023 11:05 AM
ingat che ta YG suka caption cakap utaqha taip Q kat IG
Quote anilanil 26-5-2023 12:03 PM
Kalo muka tak lawa jgn pakai nama che ta. Che ta (nekta) actually dan set benchmark rupa yg sebagaimana yg sepadan dgn nama che ta. Mesti lawa, slim, bulu mata pelesu, mekap sekati, baju extravaganza. Kedut takpa, bole guna filter. Ni dah letak filter 7 lapis still tak lawa, takyah la nak che ta che ta...
Quote cokelatrawkz 26-5-2023 08:03 PM
wadiunong: ari tu tertengok Malaysia Family Feud. Family Aepul ni join. ya ampun Leez ni mmg knowledge dia kureng la. masuk pgrm tu jd prop je. itula pentingya e ...


Pempengaruh paling iols geli... asal dia buat review skincare , dlm satu minit tu berpuluh WHICH IS. sikit sikit which is.. sampai salah penggunaan which is dlm ayat...  geli iols.

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 12:05 AM GMT+8 , Processed in 0.228966 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top