CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Comel Je Muka Tengku Permaisuri Selangor Keliru Ketika Sampaikan Skrol Kepada Pasangan Kembar

24-5-2023 02:59 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1318| Komen: 7

Description: Ramai mengulang tayang video momen Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin ketika menyampai skrol akademik di Istiadat Konvokesyen Universti Teknologi Mara (UiTM) baru-baru ini.IGMene ...
Ramai mengulang tayang video momen Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin ketika menyampai skrol akademik di Istiadat Konvokesyen Universti Teknologi Mara (UiTM) baru-baru ini.


IG

Menerusi video dimuat naik pengguna TikTok Nazmi Ramli, kelihatan riak wajah keliru baginda ketika adik-beradik kembar naik ke atas pentas untuk mengambil skrol berkenaan.

Ramai netizen terhibur menonton video itu kerana gelagat Tengku Permaisuri yang dikatakan comel.




Tidak kurang juga yang memuji baginda bukan sekadar menyampaikan skrol, sebaliknya cakna melihat betul-betul wajah penerimanya.





Jika tidak, baginda pasti tidak perasa penerima skrol berkenaan memiliki wajah seiras. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote supernaturalee 24-5-2023 04:07 PM
igtkan dejavu ye

Quote jfq 24-5-2023 04:08 PM
Gitu pun dikatakan comel
Quote Nuyak 24-5-2023 04:18 PM
bukan dia je cakna, zaman akak convo dulu2 Sultan Selangor siap ucap tahniah dan sebut nama ..maknanya dia dengar la nama sorang2 masa juru acara sebut nama tu..
Quote pekanwoohoo 24-5-2023 04:21 PM
Nuyak replied at 24-5-2023 04:18 PM
bukan dia je cakna, zaman akak convo dulu2 Sultan Selangor siap ucap tahniah dan sebut nama ..maknan ...

Nampak macam simple je kan? Tapi benda sekecik macam ni orang akan appreciate punya dan ingat sampai bila-bila.
Quote cik_ingeniare 24-5-2023 04:25 PM
comel aje confuse gitu
Quote Nuyak 24-5-2023 04:49 PM
pekanwoohoo replied at 24-5-2023 04:21 PM
Nampak macam simple je kan? Tapi benda sekecik macam ni orang akan appreciate punya dan ingat samp ...

ye memang appreciate sangat dan akan dikenang sampai bila2...
Quote monsterwife 24-5-2023 11:07 PM
Cantiknya tps

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

28-2-2024 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.222231 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top