CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Jennifer Lawrence Aktres Wanita Gaji Termahal Di Dunia 2015

24-8-2015 04:14 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11604| Komen: 36

Description: Penggemar filem bersiri The Hunger Games pasti mengenali gadis jelita ini. Jennifer Lawrence, memegang.....

Oleh : Dean BZ

Sumber foto : wallpapershome.com

Penggemar filem bersiri The Hunger Games pasti mengenali gadis jelita ini. Jennifer Lawrence, memegang watak sebagai Katniss Everdeen kini menjadi pelakon wanita yang menerima bayaran termahal di dunia setakat ini, menurut laporan Forbes.

Sumber foto : www.taringa.net


Scarlett Johansson yang juga terkenal dengan wataknya sebagai Black Widow di dalam filem Avangers pula berada di ranking kedua dengan pendapatan AS$35.5 juta.

Berikut merupakan senarai aktres yang menerima bayaran tertinggi untuk tahun 2015, seperti yang dipetik dari Wanista.com :

1-Jennifer Lawrence $52,000,000   
2-Scarlett Johansson: $35,500,000   
3-Melissa McCarthy: $23,000,000   
4-Bingbing Fan: $21,000,000   
5-Jennifer Aniston: $16,500,000   
6-Julia Roberts: $16,000,000   
7-Angelina Jolie: $15,000,000   
8-Reese Witherspoon: $15,000,000   
9-Anne Hathaway: $12,000,000   
10-Kristen Stewart: $12,000,000   
11-Cameron Diaz: $11,000,000   
12-Gwyneth Paltrow: $9,000,000   
13-Meryl Streep: $8,000,000   
14-Amanda Seyfried: $8,000,000   
15-Sandra Bullock: $8,000,000   
16-Emma Stone: $6,500,000   
17-Mila Kunis: $6,500,000   
18-Natalie Portman: $6,000,000


Kaya raya pelakon Hollywood ni, berlakon pun boleh jadi jutawan. - CARI Infonet.

10

Bagus
9

Marah
10

Terkejut
6

Sedih
10

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (50 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nadie90 22-8-2015 05:07 PM
Untunglah...muda lg 2..
Quote dauswq 22-8-2015 09:12 PM
tambah2 lagi menang oscar usia muda
lagi mencanak2 naik tawaran berjuta2

rupa dia biasa - biasa sahaja
typical american woman
Quote chazey 22-8-2015 11:37 PM
Fan Bing Bing masuk list? For real?
Quote Mary_jane 23-8-2015 01:24 PM
chazey replied at 22-8-2015 11:37 PM
Fan Bing Bing masuk list? For real?

Begitulah hendaknya.

Fan Bingbing ranks as world's 4th highest-paid actress


Known for her beauty, altruism and occasional clumsiness, Fan Bingbing is also one of the richest women in the movie industry, ranking number four in Forbes' 2015 list naming the World's Highest-Paid Actresses.

Fan collected 21 million USD from June 1 2014 to June 1 2015, earning her a place among the top five leading ladies of film behind Jennifer Lawrence ($52 million), Scarlett Johansson ($35.5 million) and Melissa McCarthy ($23 million). Rounding off the top five is Jennifer Aniston, with 16.5 million USD.

The figures are based on data from Nielson, Box Office Mojo and IMDB, among other sources.

Forbes writes:

The only non-American on the international ranking is Bingbing Fan, who joins the highest-paid thanks to roles in movies such as The White-Haired Witch of Lunar Kingdom and endorsements with Chopard and L'Oreal. She is likely best-known to U.S. cinema-goers for her role in X-Men: Days of Future Past.

Fan has for three consecutive years topped the Forbes China Celebrity list, which surveys the income of Greater China's most famous faces. Following her lead this year was Jay Chou, Nicholis Tse, Jackie Chan and Huang Xiaoming.



However, in a Forbes rich list released last month, Jackie Chan was named the second highest-paid actor in the world, pocketing an estimated 50 million USD last year.




Quote Orix 23-8-2015 02:00 PM
dauswq replied at 22-8-2015 09:12 PM
tambah2 lagi menang oscar usia muda
lagi mencanak2 naik tawaran berjuta2

yep. rupa dia biasa je... cuma dia tinggi n dia ada x factor dalam diri dia yg buat kita nak tgok dia wlupn rupa dia biasa... tambah2 da menang oscar... pakwe pn hot2.. dlu pnah kene gosip dgan ex gwyneth tu vocalis coldplay... tp iols lg suka kalau dia dgan nicholas hault..
Quote fealefea 24-8-2015 05:36 PM
fan bing bing melambangkan the true china doll. Wajah2 lukisan purba China. x hairan dia top
Quote cendolsantan 24-8-2015 07:12 PM
suka tengok muka dia...chomel
Quote alesandra 24-8-2015 10:47 PM
ape2pun benci tgk kstew kayukayan lagi tinggi dari makcik meryl
Quote ecahaha 25-8-2015 07:04 AM
jennifer aniston mmg sweetheart sgt movie dia blakon mostly romantic comedy n paling action skali pn yg dgn gerard butler tp tu pn aksi ciput je tp byk gak dia dpt.. mmg org suka tgk dia blakon agaknya hehehe
Quote whadda 25-8-2015 03:12 PM
muka die biasa tapi ade kecantikan yg buat nak tengok muka die belakon...
Quote True-X 26-8-2015 03:07 PM
aku ske tengok JL dlm Hunger Games.... aku rase sesuai dengan muke dia... bukan muke lembik

mcm criter Divergence tuh,,. sape ntah heroin dia.... x padan la aku rase.. aku try tengok pon rase x best...
Quote giver 27-8-2015 07:37 AM
tak cantik pun
Quote ogata 27-8-2015 02:07 PM
pada aku dia tak la gojes tapi dia ada look and aura yang kalau kita tengok terus ingat..
i adore her..
Quote enchikfitz 28-8-2015 10:34 AM
Walaupun muka so-so, tapi kalau dah bakat tip-top, mahal pun x pe dekkk
Quote supernaturalee 1-9-2015 10:45 AM
sandra bullock yg dh menang oscar...filem2 box office je lps the blind side
dpt 8juta je?



wow melissa mccarthy...23 juta tu
tp die mmg hillarious






Quote bioessence 3-9-2015 06:43 PM
Dah clash dgn Chris Martin
Dulu couple ni kena Kacau dgn john mayer
Hopefully Katy Perry get dumped
That bitch better hv a video to rival taytay
Call it i pray for a big boobs or camel toe
Quote bazinga 4-9-2015 09:12 AM
Antara young actress yg rasa berbaloi tgk lakonan dia,,

Dia bersahaja n boleh bawa watak apa2 pun..
Quote nicuya 4-9-2015 10:00 AM
bg mata aku die lawa je...n ske bt klaka
Quote mat_arof 7-9-2015 09:25 AM
x best lar sangat dia ni...

ntah lar ...pada aku macam membosankan dia ni...

sepesen dengan pompuan yang berlakon  citer twilight ..aku lupa nama pompuan tu

dua dua membosankan..

hahahah

aku tetap minat angelina jolie sejak angie remaja sampai angie dah kertu...

Lihat semua komen(36)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 10:50 PM GMT+8 , Processed in 8.322485 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top