CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fazura Dipuji Sunting Gambar Beg Hermes Jadi Kabur, Netizen Jangka Neelofa Bakal Dedah Hidung Bilal Pula

27-9-2022 01:06 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 14543| Komen: 172|Original author: Saiful

Description: Fazura meraih perhatian ramai apabila dipuji-puji tidak suka menayang kemewahan dan barangan berjenama yang dipakainya.
Fazura meraih perhatian ramai apabila dipuji-puji tidak suka menayang kemewahan dan barangan berjenama yang dipakainya.

Baru-baru ini di Instagram, Fazura dilihat menyunting gambar bagnya menjadi 'blur'.

Foto: IG

Walaupun kabur, ramai yang pasti beg tersebut berjenama Hermes dan nilainya boleh mencecah ratusan ribu ringgit.

Di ruangan komen ramai yang memuji tindakannya yang sangat merendah diri.


Macam biasa bila Fazura dipuji, pasti ada yang akan mengaitkannya dengan artis lain.

"Hahah fazura blurkan bag hermes dia. Jap lagi kita bole tgk hidung anak dia pulak."




Walaupun tidak menyatakan nama namun semua dapat teka artis yang dimaksudkan adalah Neelofa.



Sebelum ini bila Fazura dapat anugerah, Neelofa tayang telinga Bilal.



Kali ini Fazura dipuji ramai yang menjangkakakn Neelofa bakal dedahkan hidung Bilal pula untuk memastikan namanya juga sentiasa disebut.



Macam-macam hal. Hati-hati ya, takut jatuh fitnah pula, tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Fatinzameri 27-9-2022 01:23 PM
I love fazura more ❤️
Quote makiting 27-9-2022 01:26 PM
Mmg Allah anugerahkan kecantikan buat fazura ni.. dari dulu mmg cantik..
makin berusia nampak muka lbh matang selari dgn usia dia. Beruntung org cantik ni..

Quote Frangapini 27-9-2022 01:28 PM
Cari-saiful dah start nak melaga-lagakan Fans Olahan article yg mengundang
Quote likilu 27-9-2022 01:29 PM
No hidung lambat sikit
Salahkan acik forum dulu tunjuk kaki Billie kemain mengomen lebam tompok grey semua

Sekarang nak tunjuk dahi je pun kena confirm semua tompok dah hilang. Hidung belum boleh haha
Quote Mamajiyem 27-9-2022 01:29 PM
Bagus mcm tu la..resmi padi..lagi berisi lagi menunduk.
Quote pearl.silver 27-9-2022 01:29 PM
Bila agaknya nk tamat perang fans fazlopa ni

Mcm dulu perang nora-fasha

Meluat weh netizen oii..
Quote Mamijarum06 27-9-2022 01:30 PM
Cantiknye fazura. Gigi tersusun elok, senyum cantik, semua cantik lah.
Quote KBW2 27-9-2022 01:32 PM
Tapayah sunting2lah , sekadar pakai beg. Lainlah ko tayang gerobok penuh beg mewah itu baru kira show off.
Quote shiraloveyou 27-9-2022 01:32 PM
Masa tgk post ni kt ig kakafaz, hati iols terdetik ni mesti ade org bukak benang kt porem..masuk2 je sini, haaa ko terpampang terus tajuk beg kakafaz
Quote tulip-rain 27-9-2022 01:48 PM
Dah dah lah tu memuji pajura.
Yelah pajura lah terpaling humble, terpaling tak menayang harta walau kaya....katanya.
Ambik ambik nak menang sangat.
(tapi takpe nanti kat tiktok, gugucat akan siasat dan bgtahu harga..)
Quote epal_putih 27-9-2022 01:50 PM
I dok bayang faz dan jah lg 30 tahun klu pjg umo... haha
Quote Gugucat 27-9-2022 01:51 PM
tulip-rain replied at 27-9-2022 01:48 PM
Dah dah lah tu memuji pajura.
Yelah pajura lah terpaling humble, terpaling tak menayang harta walau ...

Kau kenapa?
Quote Nnasda53 27-9-2022 01:52 PM
Kemain ko sepol
Risau pitenah jangan bukak thread sepol oiiii.
Quote sora13 27-9-2022 01:53 PM
Edited by sora13 at 27-9-2022 01:54 PM

Dia kan pentiru. Kita dah bagi hajjah piala kemenangan dan dia tak tahu nak kutuk apa, dia pusing lah statement, macam tak biasa. Hehehe..lagipun benak belum pergi majlis usrah besar2an, dah pergi nanti baru dapat hidayah kot.
Quote chandrahusin 27-9-2022 01:58 PM
move on la netizen pun
get a life la
biar je lah org2 tu hidup aman2
klu arwah Changa hidup lagi
mesti dia carutss je semua
Quote purplelilac 27-9-2022 01:59 PM
Cantik Fazura dia ni ada ke pakai handbag dia jual tu eh?
Quote Gugucat 27-9-2022 02:01 PM
purplelilac replied at 27-9-2022 01:59 PM
Cantik Fazura  dia ni ada ke pakai handbag dia jual tu eh?

Slalu je dia pakai.
Quote Geeayden 27-9-2022 02:02 PM
purplelilac replied at 27-9-2022 01:59 PM
Cantik Fazura  dia ni ada ke pakai handbag dia jual tu eh?

Ada juga dia pakai, pernah nampak
Quote Gugucat 27-9-2022 02:04 PM
sora13 replied at 27-9-2022 01:53 PM
Dia kan pentiru. Kita dah bagi hajjah piala kemenangan dan dia tak tahu nak kutuk apa, dia pusing l ...

Ntah dia ni sewel agak nya. Dok meratib gugu, gugu. Kau dh kenapa?? Ikot suka aku lah nk buat apa. Drpd kau sibuk apa aku buat, baik kau do something to lift up ur idolat yg merudum sendu tu. Sedehh.

Lihat semua komen(172)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 06:31 PM GMT+8 , Processed in 0.090517 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top