CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Saya Tiada Lamborghini, Ferrari Tapi Saya Ada Yang Lebih Mahal' - Bonda Rozita

17-9-2022 05:41 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9706| Komen: 119

Description: Ibu kepada pengusaha kosmetik popular, Rozita Ibrahim atau lebih dikenali dengan panggilan Bonda Rozita mendedahkan yang dia kini sedang menanti rumah baharunya untuk disiapkan.
Ibu kepada pengusaha kosmetik popular, Rozita Ibrahim atau lebih dikenali dengan panggilan Bonda Rozita mendedahkan yang dia kini sedang menanti rumah baharunya untuk disiapkan.


Menerusi gambar yang dikongsi, Bonda Rozita memberitahu yang kediaman dengan rekaan tradisional itu kini sudah hampir 80 peratus siap.


IG Bonda

“Saya tak ada kereta mewah Lamborghini, Ferrari tapi saya ada yang lebih mahal lagi iaitu ‘warisan yang legenda’ yang tak akan ada lagi selepas abad ini. Saya suka simpan gambar kenangan sebelum siap sampai dah siap. Nampak tak, lawa kan?

“Sekarang superb cantik dah siap 80 peratus. Rumah ni sangat heritage. Ini gambar tiga bulan lepas. Beza sangat rumah ni dengan mana-mana rumah kayu saya yang lain,” katanya.



IG Bonda

Menurut Bonda Rozita, tangga yang digunakan untuk kediamannya itu sangat berat, sehingga terpaksa diangkat menggunakan kren.

Tambahnya, rumah tersebut mempunya beberapa bahagian yang turut digelar sebagai bahagian ibu dan anak.



Rozita menganggarkan rumah lain yang bakal mengelilingi rumah berkenaan bakal siap sepenuhnya Jun tahun hadapan.


Sumber: Gempak



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Minami2013 17-9-2022 05:53 PM
Dah lama unfollow ig dia dan anak beranak sbb asyik nk termengumpat dlm hati je bila tgk posting dia. Makin kurus dia.
Quote eyansss 17-9-2022 06:24 PM
kerat usus?
Quote ALDRIN 17-9-2022 06:28 PM
Yupe, potong usus buat bariatric sama dgn anak sheols Alip tu yer...
Quote jihyomelly 17-9-2022 06:40 PM
Edited by jihyomelly at 17-9-2022 06:41 PM

kurus kering sampai nampak cengkung muka sakit..mcm yatie kakak alip nampak jenis makan jugak tapi lps tu exercise laki bini kat gym detox guna product diorg..ni katanya x mkn ns..makan pun 1 sudu..tiap hari turun brapa ratus gm so makin lama makin kurus - tak lama tulang je la tinggal
Quote Piramida 17-9-2022 06:49 PM
Mak aiii.. Kurus nyaaa
Quote Piramida 17-9-2022 06:57 PM
Mcm seram je.. Mcm ada mcm mcm je hihi
Quote Goodluckdontcry 17-9-2022 07:02 PM
Adakah ini keriakkan Dalam keacahan???

Ikut sukala makcik..nanti mati pun xbw ape..hrp anak yg gelitis Tu, xbuat mcm funeral queen ler nanti..ltk 2 ketul brg kemas dlm kubur maknya.. kehkehkeh

Mgkin tidak..tp anaknya Tu bkn blh caya pun..pakai langgar je..apa2 la labu Dan anak2 labu..
Quote slyfynx 17-9-2022 07:09 PM
Ni namenye riak dalam sekam padi.
Makin di follow makin menjadi
Quote Nham22 17-9-2022 07:22 PM
Riak je la. Kerje nye..
Pastu anak beranak potong usus....
Quote noor2 17-9-2022 07:37 PM
Uishhhh dia ni mcm nk muda sampai bila2....berusaha sunguh2 dia nk nampak muda dari usia dia...
Quote Manjahati 17-9-2022 07:41 PM
Kurus kering betul acik ni…
Quote lazim 17-9-2022 07:57 PM
Lorr potong usus ke. Pelik tb2 kurus kering pdhl elok je sblm ni. Cuma mkcik ni cas terlebih mcm gedik
Quote Aneem 17-9-2022 10:06 PM
Dulu berniqob sebab muka rosak salah surgery.
Skrg potong perut, kemain overclaimed sbb puasa dan makan product sndiri.
Sejenis keluarga pelik.
Dari mak membawak ke anak jantan lapar perhatian as always.
Anak jantan buat pelik, mak respon kat medsoc tak mengaku anak walhal behind the scene, dua2 dh plan what to do next.
Quote ina_na 17-9-2022 10:19 PM
Nanti claim keberkesanan produk kurus terbaru dia..pdhal sblm p Turki x de la kurus benau..ni blk dr Turki kurus benau..tp penaksub dia ramai..Kalo Kita ckp bab potong usus nanti Kita kn kecam..muka dia pun pelik.. Botox je..
Quote Suchi 17-9-2022 10:24 PM
Nham22 replied at 17-9-2022 07:22 PM
Riak je la. Kerje nye..
Pastu anak beranak potong usus....

Adakah bila org komen makin kurus laa lalu dia reply eh manade dlm gambar je gitu

Selalunya gitulaa kan post gambo yg menampakkan diri kuruihh tp bila org puji tanak ngaku plak.
Quote Perawankota 17-9-2022 10:45 PM
Nak tgk gak lawa tak umah tu..
Quote LadyCarefree 17-9-2022 10:51 PM
Macam orang sakit
Quote jihyomelly 17-9-2022 10:54 PM
Aneem replied at 17-9-2022 10:06 PM
Dulu berniqob sebab muka rosak salah surgery.
Skrg potong perut, kemain overclaimed sbb puasa dan ma ...

siap peluk cium lagi.. gurau senda..ni suma poyooooo
Quote tikusmontok 17-9-2022 10:59 PM
Cobaan humblebrag kah?

Lihat semua komen(119)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 12:34 PM GMT+8 , Processed in 0.083099 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top