CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Anak Elfira Loy Tak Perlu Mainan Mahal, 'Duduk Sorang-sorang Main Petai Pun Boleh'

27-7-2022 11:46 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3264| Komen: 32|Original author: LilRose

Description: Perkongsian Elfira Loy mengenai gelagat anak sulungnya, Muhammad Rayyan Khalaf baru-baru ini mencuri perhatian ramai.Kredit foto: IGDalam perkongsiannya itu, Elfira menzahirkan rasa syukur kerana Rayy ...
Perkongsian Elfira Loy mengenai gelagat anak sulungnya, Muhammad Rayyan Khalaf baru-baru ini mencuri perhatian ramai.


Kredit foto: IG

Dalam perkongsiannya itu, Elfira menzahirkan rasa syukur kerana Rayyan pandai berdikari dan boleh bermain sendiri terutama sejak memiliki adik.

Namun, agak melucukan apabila Elfira mendedahkan barangan tertentu yang digemari Rayyan hingga membolahkan dia duduk diam.


Kredit foto: IG


Dedaunan, ranting dan bunga kantan antara yang menjadi kegemaran anaknya itu selain petai.

"Dia boleh main petai ni sorang-sorang dah nak sejam," katanya.


Kredit foto: IG

Bagus betul Rayyan, walaupun ibu bapa mampu memberi lebih tetapi eleman alam semula jadi juga menjadi pilihan. Jimat! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CurangLagi 27-7-2022 11:49 PM
Alama sendunya
Quote bankerpencen 27-7-2022 11:52 PM
Elbulu ni layak lenyap je la. Tuah badan la muka huduh pun, anak elok sikit sebab husb boleh tahan. Nak ikut dia, memang ke laut.
Quote mendeluk 28-7-2022 12:08 AM
Edited by mendeluk at 28-7-2022 12:12 AM
bankerpencen replied at 27-7-2022 11:52 PM
Elbulu ni layak lenyap je la. Tuah badan la muka huduh pun, anak elok sikit sebab husb boleh tahan.  ...


Muka huduh? Memang tak lawa pun kan. Kahwin dgn faris pun sebab title dia artis je kooOoot…
Walhal faris itu layak dpt lebih dari dia ini. Ramai perempuan yg hot kat luar sane, yang bukan artis.

Iols tgk couple ini terus terang kata memang tak sekufu
Quote KucingBiru 28-7-2022 01:22 AM
La budak mmg selalu suka main benda real kan? Main tepung, telur, remote control, calculator. Takde pelik pun anak main petai dah sejam.

Mak ja bengong habiskan duit beli mainan mahal.
Quote helicornia 28-7-2022 09:07 AM
anak main petai pun bole masuk berita? untunglaa
Quote cikatilia 28-7-2022 09:51 AM
helicornia: anak main petai pun bole masuk berita? untunglaa


penting sbb pemenat kena tahu.. hahahaha


Quote nanasno 28-7-2022 10:15 AM
sume budak pun macam ni el. iols tak koser beli mainan mahal2 kat anak.
Quote Atata 28-7-2022 10:56 AM
Seriuslh boleh duduk main petai sahaja sejam? Risau plak mendengarnye. Normal kids punya attention span 10-20 minit je kot utk 1 benda yg sama. Ni sampai sejam hadap benda yg sama, anak dia ok ke
Takut la mcm penyakit2 behaviour yg mcm terlebih focus kat satu2 benda tu
Quote .HannahMontana. 28-7-2022 10:58 AM
anak ko esok bakal jadi penjual petai

ko pula masa tu poen bau petai

bodo nakharomm kisah mcm ini punn boleh buka thread
Quote Nenasketum 28-7-2022 11:11 AM
Laaaa serius aaar
Quote AcikBuncit 28-7-2022 01:11 PM
Husband dia ni mmg seiras btl bamtah ek
Quote naina 28-7-2022 01:19 PM
Atata replied at 28-7-2022 10:56 AM
Seriuslh boleh duduk main petai sahaja sejam? Risau plak mendengarnye. Normal kids punya attention s ...

Kat FB ada yang komen cmni..takut sejenis autisme. Sebab ciri2 dia fokus kat 1 benda je dekat berejam tanpa komunikasi dengan orang lain.
Quote AshkieLa 28-7-2022 02:07 PM
artis Msia ni tak boleh ke bersara kalau dah takde ape2 kerja dlm industri.
ini takde ape output as artist pun sibuk lagi nak limelight, nak attention.
pastu mula la up citer anak or hal laki bini buat content nak maintain 'wujud'. Jadahh

sejam untuk petai? something wrong kah?...
mcm lama sangat je tu utk just main petai...
Quote stingergrumpy 28-7-2022 02:09 PM
naina replied at 28-7-2022 01:19 PM
Kat FB ada yang komen cmni..takut sejenis autisme. Sebab ciri2 dia fokus kat 1 benda je dekat bere ...

Ko yg  ngadap porum.....anak laki sampai miss dinner ,ko dok 2-3 jam depan lappy....autisme chronic keww atau macam mana?
Quote stingergrumpy 28-7-2022 02:11 PM
AcikBuncit replied at 28-7-2022 01:11 PM
Husband dia ni mmg seiras btl bamtah ek

Tapi yg ini definitely nampak banyak kurang kayunya(kejong)dari yg satu iteww....
Quote Atata 28-7-2022 02:35 PM
naina replied at 28-7-2022 01:19 PM
Kat FB ada yang komen cmni..takut sejenis autisme. Sebab ciri2 dia fokus kat 1 benda je dekat bere ...

Ha tula. Mesti ada orang tpikir sama jgk. Rasanya dia ni exaggerating la sejam tuh.
Quote kotakominami 28-7-2022 02:45 PM
helicornia replied at 28-7-2022 09:07 AM
anak main petai pun bole masuk berita? untunglaa


Kau jgn tekejut kalau tread nih masuk melodi.....sudah terbukti yang lepas2
Quote stingergrumpy 28-7-2022 02:47 PM
Edited by stingergrumpy at 28-7-2022 02:48 PM
Atata replied at 28-7-2022 02:35 PM
Ha tula. Mesti ada orang tpikir sama jgk. Rasanya dia ni exaggerating la sejam tuh.


Malam pengantin pertama  ko, laki belek dada ko aja makan 2 jam....tak bergerak pada anggota yg lain....ko dah check lebel autisme dia?
Quote anony-mous 28-7-2022 02:57 PM
Atata replied at 28-7-2022 10:56 AM
Seriuslh boleh duduk main petai sahaja sejam? Risau plak mendengarnye. Normal kids punya attention s ...

Eh ingatkan i sorang je risau sbb focus main 1 benda smpai sejam. Pernah baca mcm ciri2 autism

Lihat semua komen(32)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 02:21 AM GMT+8 , Processed in 0.092356 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top