CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bella Astillah Pesan Kalau Cari Pasangan Jangan Pandang Rupa

13-5-2022 03:11 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2966| Komen: 44

Description: Bella Astillah memberi peringatan dalam perhubungan pandanglah pada karakter pasangan bukan kerana rupanya.
Bella Astillah memberi peringatan dalam perhubungan pandanglah pada karakter pasangan bukan kerana rupanya.

Bella yang juga isteri kepada penyanyi terkenal, Aliff Aziz, memuat naik perkongsian itu di laman akaun Instagram miliknya.



Foto: IG

“Anda mungkin jatuh cinta dengan seseorang kerana kecantikannya. Tapi ingatlah, pada akhirnya juga anda akan hidup bersama karakternya, bukan kecantikkannya,” tulis Bella.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata bersetuju dengan kapsyen tersebut.



“Cantiknya ayat-ayat. Sangat tepat dan inilah aura positif!,” komen seorang pengguna IG.

Sebagai informasi, Bella dan Aliff pernah berdepan konflik rumah tangga.  Namun berkat kesabaran, akhirnya perkahwinan mereka berjaya diselamatkan.



Pasangan itu berkahwin pada 2016 dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan sepasang cahaya mata, Ayden Adrean dan Ara Adreanna.




Dalam perkembangan terbaharu, Bella kini menjalani penggambaran drama bersiri Aku Tanpa Cinta Mu arahan sutradara dan pelakon, Zamarul Hisham. -CARI

Sumber: Utusan Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 13-5-2022 03:12 PM
Asalkan lagi besar dari putik jagung kan?

Quote mamajawie 13-5-2022 03:59 PM
iye ke x pandang rupa??
Quote akuMNdia 13-5-2022 04:05 PM
kalau laki ko buruk & ko cakap camni boleh gak la nak hadam..
Quote buapakperut 13-5-2022 04:18 PM
Iya lah sis... Sis iyakan saja
Quote gideoncross 13-5-2022 04:24 PM
akuMNdia replied at 13-5-2022 04:05 PM
kalau laki ko buruk & ko cakap camni boleh gak la nak hadam..

Aiol pun x pndang rupa klau dlm hal jodoh & nak brsuami, lgi2 iol suka llaki yg middle aged tpi kes Bella Astillah ckp cmni mmg iol x prcya.
Quote Normabaru 13-5-2022 04:41 PM
Tp pandang totey kan?

Klu mcm STINGER konek x up tu kita buang dlm tong sampah siap2
Quote LembingDayanti 13-5-2022 04:43 PM
patutnya laki dia yg cakap. yg takde rupanya dia bukan laki dia hahahahahhaha
Quote royaldanish 13-5-2022 04:51 PM
Ko yg tak laku kan? Berapa kali dh laki buat hal masih juga melayan
Quote lattehazelnut 13-5-2022 06:43 PM
LembingDayanti replied at 13-5-2022 04:43 PM
patutnya laki dia yg cakap. yg takde rupanya dia bukan laki dia hahahahahhaha

Hahahaha..
Dia patut cakap walaupun pasangan curang berkali2 tetap setia demi sosej sedap..
Quote she 13-5-2022 06:45 PM
Lahhhh

Kalau laki ekau cacat ke oku ke
Rupa macam Shuib ke Rahim ke Tokey ke Shuk ke
Boleh lah ekau nasihat

Quote Nenasketum 13-5-2022 07:22 PM
Dia komen pasal diri dia sebab dah berkorban memacam untuk a hunk of a bad boy. Dia tu yang tak match dengan Alip, not the other way around
Quote doodlediddle 13-5-2022 07:34 PM
LembingDayanti replied at 13-5-2022 04:43 PM
patutnya laki dia yg cakap. yg takde rupanya dia bukan laki dia hahahahahhaha

Hahahahahaha. Very the SPOT ON!!!!
Quote princessmiang 13-5-2022 07:38 PM
Pastu cari putik jagung ke
Quote princessmiang 13-5-2022 07:39 PM
Cuba kalau laki kau manak/Rahim JAGA stinger Tu...baru la ko layak bg nasihat
Quote asfaz 13-5-2022 07:50 PM
akuMNdia replied at 13-5-2022 04:05 PM
kalau laki ko buruk & ko cakap camni boleh gak la nak hadam..

Kalau bini si taukey tu ckp cmni boleh la nak caya kan
Ini... dah la ada cerita busuk sendiri canang dulu nak bgi tips pulak
Quote sukacactus 13-5-2022 08:18 PM
Haaaa…ni dia citer pasal laki dia la kan, yg xpandang rupa dia
Quote akuHavocczz 13-5-2022 08:19 PM
Laaaa pasal rupa lah pun kau duk sabar hadap zirapah tu dulu.
Quote allshares 14-5-2022 03:06 AM
Ptt la alip ajis pilih ko, sbb dia ikut nasihat ko la tak pandang rupa. Ok fine faham.
Quote nakkomenjugak 14-5-2022 03:37 PM
Hahahahaahaha
Bella the bimbo
Puhlezzzzz....
Ramai dah komen so iol just gelak je

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.080816 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top