CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Mira Filzah Selamat Bersalin Bayi Lelaki

10-5-2022 10:07 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17103| Komen: 217

Description: Mira Filzah selamat melahirkan anak pertamanya di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur, pukul 3.40 pagi Selasa bersamaan 9 Syawal.
Mira Filzah selamat melahirkan anak pertamanya di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur, pukul 3.40 pagi Selasa bersamaan 9 Syawal.

Berita gembira itu dikongsi suaminya, Wan Emir yang turut memberitahu tarikh kelahiran anak mereka sama dengan tarikh lahir Mira mengikut kalender Islam.


Foto: IG

“Setinggi-tinggi kesyukuran isteri syurgaku telah selamat melahirkan putera sulung kami pada tarikh sama seperti ibunya iaitu 9 Syawal bersamaan 10 Mei 2022 pada pukul 3.40 pagi,” ujarnya dalam satu hantaran di Instagram.

Emir atau nama sebenarnya Wan Emir Astar Wan Mohammad Khair-il Anuar juga memaklumkan isteri dan bayi mereka kini dalam keadaan baik dan mengucapkan terima kasih atas doa orang ramai.




“Putera kami yang bergema nyaring tangisannya berada dalam keadaan sihat, di samping ibunya yang juga dalam keadaan sihat.

“Kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua atas doa dan harapan yang telah dicurahkan ke atas perjalanan kami sekeluarga,” jelasnya.



Untuk rekod Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman, 29 mendirikan rumah tangga dengan anak kepada Ahli Parlimen Kuala Kangsar itu pada September 2020. -CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hidden_fear 10-5-2022 07:28 AM
Wah..baby boy
Quote missHaidiD 10-5-2022 07:30 AM
Harap dpt kalahkan bilie ain shoplot dlm pungutan duit raya. Nenek menteri khenzzzz

Nenek bkn jual daging rimau menangis pon
Quote Kancilkering 10-5-2022 07:31 AM
tahniah mira n hubby
selamat berpantang
Quote bawaku_terbang 10-5-2022 07:33 AM
ada sticker sticker x kat masa amek gambo huplod ig?
Quote missHaidiD 10-5-2022 07:33 AM
Baby mira sama birthday dgn mira ke
Quote makton 10-5-2022 07:35 AM
tahniah basic & somi....
Quote AlyaAsylo 10-5-2022 07:38 AM
hidden_fear replied at 10-5-2022 07:28 AM
Wah..baby boy

Kenapa "wah" kalau baby boy? Baby girl x best ke?
Quote princessmiang 10-5-2022 07:40 AM
Habis penat lah pensyarah kanan Dan pemerah tetek Kiri kanan nak brainstorm idea apa nak bg org x lupakan Billie Hari ni

Btw tahniah Mira basic
Quote Mooverine 10-5-2022 07:42 AM
Tahniah.. semoga baby sihat selalu dan membesar menjadi anak yang soleh
Quote Mamajiyem 10-5-2022 07:43 AM
Tahniah Mira filzah...selamat berpantang
Quote missHaidiD 10-5-2022 07:49 AM
Penat jah buat content viral. Tak smpai 24jam netizen lupakan bilie ain shoplot . Ni pagi2 viral dah pasal mira basic beranak baby boy.

Bertabahlah pemerah tek
Quote sweetyroses 10-5-2022 07:57 AM
Tahniah mira. Selamat berpantang
Quote Mamioomami 10-5-2022 08:00 AM
Tahniah mira dan suami. Selamat berpantang. Bestnya bau baby..
Quote bluecrystal 10-5-2022 08:02 AM
tahniah mira..memang ramai yang teka baby boy kan sebab perut dia tajam..lonjong
Quote awex^returns 10-5-2022 08:08 AM
tahniah le migha
nak tengok migha nak cover muka baby berapa tahun pulak
dan jahpamtek nak up ceghita apa arini nak kekeal relevan dalam board gossip
Quote ujin 10-5-2022 08:13 AM
tahniah mira & suami. Selamat berpantang
Quote lasagna 10-5-2022 08:14 AM
missHaidiD replied at 10-5-2022 07:30 AM
Harap dpt kalahkan bilie ain shoplot dlm pungutan duit raya. Nenek menteri khenzzzz

Nenek bkn jual  ...

hahahaha statement uols ni sgt win ya!
Quote orkid_amani 10-5-2022 08:14 AM
Tahniah & Selamat berpantang..
Quote eely_shana 10-5-2022 08:21 AM
Tahniah #emirah. Semoga sihat mak dan anak.

Lihat semua komen(217)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-5-2024 04:51 PM GMT+8 , Processed in 0.479109 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top