CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nelydia Senrose Dah Berhijab?

8-2-2022 01:24 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 13595| Komen: 107|Original author: Oleh: Saiful

Description: Lama dah tak nampak Nelydia Senrose muncul dalam drama atau filem.
Lama dah tak nampak Nelydia Senrose muncul dalam drama atau filem.

Sejak kahwin nampaknya Nelydia lebih selesa menumpukan perhatiannya kepada suami tercinta.



Foto: IG

Baru-baru ini peminat mula tertanya-tanya adalah adik kepada Uqasha Senrose ni dah berhijab ke?

Jengah di Instagram peminatnya, banyak pula gambar-gambar Nelydia bertudung.





Rata-rata senang melihat penampilan Nelydia bertudung.

Ayu, manis, cantik jelita kata mereka.





Namun ada juga yang kata mungkin Nelydia balik Kelantan sebab itulah bertudung.

Setakat ini tiada pengesahan apa-apa lagi. Di Instagramnya pun banyak gambar tak bertudung.






Kali terakhir Nelydia kemas kini adalah pada 31 Disember 2021 ketika berada di Mekah. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote arffa 8-2-2022 01:25 PM
adoi bestnya makan macam - macam tapi kurus
Quote makadek 8-2-2022 01:25 PM
Ala jgnla pakai tudung...sheolls so lawa dgn rambut camtu skg pn musim dah terbang tudung
Quote beta_carotene 8-2-2022 01:29 PM
bila bertudung gitu sheols mmg typical mek2 kelate yg jual kain batik kat bazar buluh kubu
Quote Incanto 8-2-2022 01:29 PM
makadek replied at 8-2-2022 01:25 PM
Ala jgnla pakai tudung...sheolls so lawa dgn rambut camtu skg pn musim dah terbang tudung

aku setuju, cantik sgt nely

siapa dah terbang tudung? aku tgk makin ramai bertudung
Quote mendeluk 8-2-2022 01:31 PM
makadek replied at 8-2-2022 01:25 PM
Ala jgnla pakai tudung...sheolls so lawa dgn rambut camtu skg pn musim dah terbang tudung

Artis2 zaman sekarang ramai pakai tudung sebab effect pandemic kot. Duduk rumah lama, tak kerja, tak dapat exposure apa yang patut. Pastu follow kuliah etc.
Quote innocentsangat 8-2-2022 01:31 PM
Baguslah. Tutup aurat. Bukak aurat kan haram.
Quote addamnor 8-2-2022 01:34 PM
beta_carotene replied at 8-2-2022 01:29 PM
bila bertudung gitu sheols mmg typical mek2 kelate yg jual kain batik kat bazar buluh kubu

kan.. sheols better stay freehair jah kalau decide utk bergelumang dengan noda dunia hiburan.. sheols ada rupa yang cantik dlm industri.. bila on tudung tak ada va va voom lawa pun distinguished dengan rata riti cikki2 serambi mekoh yang duk ada skarang ni..  
Quote akies 8-2-2022 01:34 PM
Manis muka bila berhijab.
Suka tengok dia
Quote irsa 8-2-2022 01:35 PM
Sweet je Nelly. Iols perasan jugak tgk kat ig story qasya, sepupu deols tu Aprena n oktivia sheols tampil berhijab. Maybe lps blik dr Umrah last year tu kot
Quote puanbintang 8-2-2022 01:56 PM
si nelly ni memang tak boleh dinafikan lawanya lahai dengan rambut gepuk- gepuk dia tu..kalau dah bertudung, alhamdulilah...tetap cantik manis jugak.
Quote Normabaru 8-2-2022 02:03 PM
Soooo? Kakak dia Pon dh bhijab pastu buka blk..
Quote naina 8-2-2022 02:05 PM
Shawl dia pakai tu pin ke tidak? Nampak main letak je tapi cantik plak.
Quote haruno_sakura 8-2-2022 02:09 PM
Kalau betul dia dh berhijab alhamdulillah
Quote matchstick 8-2-2022 02:13 PM
Sheols pakai shawl tak pin pun lawa..meols kalau pakai camtu haruslah kelihatan seperti mak lampir
Quote Normabaru 8-2-2022 02:13 PM
Sskjp news lg..Nasibla yg ni xde benakkkk..so xde la meluat sgt even siblings ni suka bt benda2 aneh jgk
Quote AcikBuncit 8-2-2022 02:15 PM
Alhmdulillah.. Sbb tu dia pn dh slow2 undur dri dr lime light hiburan kot. Good for her. Lgpn dia ada geng si aprena tu pn dh brtdung kan.. Syokla skit ada geng nk istiqomah. Tgu uqasha je. Dh brtdung mmg trhad la nk bwk wtak brlakon
Quote Lislizza 8-2-2022 02:19 PM
Alhamdulilah klau benar2 dah berhijab.
Suka tengok dia cantik dan lembut unlike her sister
Which iols tak berkenan sangat.
Quote epal_putih 8-2-2022 02:20 PM
kaka meme suka dia..
cantik
Quote Lavender85 8-2-2022 02:21 PM
Edited by Lavender85 at 8-2-2022 02:23 PM

Alhamdulillah.. semoga terus istiqamah.. bykkan sahabat yg boleh mendorong utk kekal istiqamah dan jadi semakin dekat dgn Allah.. jgn dekati atau jauhi org2 yg suruh bukak tudung.. ingat satu je ayat ni.. Hidup utk cari redha Allah bukan redha manusia. Redha manusia tu membinasakan . Redha Allah tu yg sebaik baiknya. Ingat hidup ni sementara Akhirat tu selamanya .

Lihat semua komen(107)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 08:33 AM GMT+8 , Processed in 0.125282 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top