CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Warga Selangor 'Sahkan' Usia Kandungan Neelofa

5-11-2021 03:55 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 8157| Komen: 58|Original author: Oleh: kp5x

Description: Selebriti popular, Neelofa sehingga kini masih lagi berteka-teki samada dia benar-benar hamil ataupun tidak.
Selebriti popular, Neelofa sehingga kini masih lagi berteka-teki samada dia benar-benar hamil ataupun tidak. 

Meskipun daripada fizikal badannya kelihatan seperti wanita mengandung, namun selagi tuan punya badan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan yang mengesahkan dirinya hamil, selagi itulah netizen kekal tertanya-tanya. 

Namun, baru-baru ini satu komen daripada seorang netizen di Instagram mungkin dapat merungkai keresahan peminat-peminat mahupun 'haters' Neelofa.


Foto : IG

"5 bulan.

" Saya duduk di Selangor, beliau ke pusat perubatan swasta," begitu komen pemilik IG yang menggunakan nama profil @seksyen7_shahalam.

Komen tersebut dihantar pada pertengahan bulan Oktober, dengan erti kata lain, jika benar apa yang disampaikan, Neelofa sememangnya hamil dan usia kandungannya kini sekitar 6 bulan, jangkaan melahirkan anak sulung pada Februari 2022. 


Foto : Harian Metro

Sudah di'sah'kan kehamilan dan usia kandungan Neelofa, mungkin selepas ini netizen akan mula berteka-teki kembali apa pula jantina anak Neelofa, apa panggilan yang akan dibahasakan oleh Neelofa dan suami dan dan lain-lain dan seterusnya selagi nyawa dikandung badan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote my_irina 5-11-2021 04:16 PM
ok noted...........
Quote Hypothetically 5-11-2021 04:25 PM
Ok hati2 dgn berita ini, mungkin bursa saham akan menjunam atau terus naik ke langit. Punya lah penting.
Quote immaryjane 5-11-2021 04:25 PM
Pastu kite ke nk amik alih tugas laki dia? Pimpin tangan g event2 glamour ni? Coz tk kn pubird nk tanggal kn kopiah yahudi dia utk attend event2 lagho ni
Quote jejaka_hensem 5-11-2021 04:41 PM
O..confirm la eh pregnant,ingat sakit lain????
Quote Jamil_Abu 5-11-2021 04:43 PM
enjoy your weekend guys!
Quote princessmiang 5-11-2021 04:55 PM
selamat berhujung minggu dan selamat menyambut Deepavali kepada yang menyambutnya
Quote missHaidiD 5-11-2021 05:00 PM
Apak bdknya piyu burung terbang je kot. Kecoh naw benak2
Quote ekmal_sorrow 5-11-2021 05:05 PM
buat pengiraan berapa usia kandungan retis kesyangan tu.
sampai mcm tu skali ketaksuban Jahlanders.

level taksub depa ni kepada "Ustazah Madiha" ni sama la
mcm ketaksuban kepada "Ustaz Hamadi is real guys" bulan bulan lepas.

beza dia ustazah Jah madiha kita stakat ni blom ada melibatkan kes moral,
cuma "bini" dia la kes tyg BBC - nampak sgt seksual predator jgk.

pas ni kalo Jah nak nyusu baby, aku tak heran kalo dier tyg dia punya......you know.....
br nampak kena dgn title "Ummu" dia tu.
Quote apedehal 5-11-2021 05:31 PM
Sadisnya hidup lobenak karat2 jahlop ni..xtenang hati & perasaan, sntiasa hidup berteka teki hal2 bkaitan jahlop.
Quote apedehal 5-11-2021 05:33 PM
missHaidiD replied at 5-11-2021 05:00 PM
Apak bdknya piyu burung terbang je kot. Kecoh naw benak2

Kenn..lain lah kalau apaknya raja muda mana2 negeri ker kan..barula logik gak nk menangis nangis sbb jahlop tu bawak bakal crown prince gituh cth nya
Quote kuzaime 5-11-2021 05:34 PM
Jap2..aku nak gi dapur potong bawang, utk ambik feel sedih + mata pedih. Untung2 bolehlah merembes2 air mata keluar sbb baca citer jahlop pgnant ni..
Quote caca_eric 5-11-2021 05:38 PM
missHaidiD replied at 5-11-2021 05:00 PM
Apak bdknya piyu burung terbang je kot. Kecoh naw benak2

OT jap

Saja nak tanya soalan ikhlas.. jgn marah tau..

Uols kalau tak komen kat tred jah.. tak boleh ke ya..
Maksudnya ignore je.. baca saja Sr atau tak baca lgsg tp jgn komenn. ..
Atau rasa apa klau tak dpt komen..

I saja je tanya sbb nak tau..
Sbb u rajin komen..
P/s syukur uols dah tukar profile pic.. comel sikit dr smlm..


Quote krustykrab 5-11-2021 05:49 PM
Hypothetically replied at 5-11-2021 04:25 PM
Ok hati2 dgn berita ini, mungkin bursa saham akan menjunam atau terus naik ke langit. Punya lah pent ...

Noted...iol akan monitor share KPJ, PHARMANIAGA & IHH...
Besaq ooo impact lopak preggy kt bursa saham ni..
Quote nakkomenjugak 5-11-2021 05:51 PM
So kena nangis ke tak ni?
Quote Perawankota 5-11-2021 05:56 PM
Adoyaii... Ramai je org lain pregnant, tp Diam2 tak bercerita.. Tapi sebab dia ni celebrity kecoh abis..
Quote missHaidiD 5-11-2021 06:01 PM
caca_eric replied at 5-11-2021 05:38 PM
OT jap

Saja nak tanya soalan ikhlas.. jgn marah tau..

Iols pakai tenet cuols ke yg tak bole komen kt benang jah terpaling ni
Quote missHaidiD 5-11-2021 06:04 PM
Tah2 jahlop dah ikat contrak dgn astro kot. Nti lepas bersalin ada la tu astro keluarkan detik2 jah kasi piyu pregncy test dlm kotak letak diatas sejadah utk elemen seperais. Pastu scene tgh scan baby gerak2. Scene jah mengidam nk makn telur ikan tenggiri piyu redah pasar belikan dan masak khas utk jah.
Astro kn suka cenggitu
Quote missHaidiD 5-11-2021 06:05 PM
caca_eric replied at 5-11-2021 05:38 PM
OT jap

Saja nak tanya soalan ikhlas.. jgn marah tau..

Kalau tak suka iols cuols block je la iols. Bole kan. Takpun iols block je cuols.
Eh cmana nk block. Dah baru ni tak tau pulak
Quote Tokeybundle 5-11-2021 06:19 PM
Ok....next...

Lihat semua komen(58)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.066010 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top