CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Backup Arkib Portal Lihat artikel

Iklan Fingering Massage & Cumshot Di Kota Kinabalu

26-2-2015 09:33 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 22202| Komen: 72

Description: Itu Tanggapan Pertama Penulis Apabila Melihat Iklan Pelacur Yang Disiarkan Secara Terbuka Di Sebuah Apartmen Di Kota Kinabalu, Sabah.
Iklan Fingering Massage & Cumshot Di Kota Kinabalu


Itu tanggapan pertama penulis apabila melihat iklan pelacur yang disiarkan secara terbuka di sebuah apartmen di Kota Kinabalu, Sabah.

Iklan itu turut menyertakan gambar wanita yang dipercayai pelacur dengan keterangan perkhidmatan beserta harga promosi ditawarkan.

Dalam iklan yang dikongsikan seorang pengguna Twitter, Philip Golingai itu juga siap tertera nombor telefon bapa ayam yang menjaga pelacur-pelacur tersebut.


Hai, nampaknya modus perniagaan mereka sudah semakin berani melangkah ke hadapan apabila dengan sewenang-wenangnya menampal iklan di kawasan perumahan.

Cuba bayangkan kalau budak-budak baca, tak ke termangu-mangu dorang nak faham apa itu fingering massage, cumshot dan bbj semua tu!
Harap-harapnya iklan itu ditarik pihak berkuasa sebelum ianya bertapak di situ dengan lebih lama.



3

Bagus
2

Marah
2

Terkejut
8

Sedih
14

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote GhostWalking 26-2-2015 07:27 AM
BBJ tu apa wehhhh
Quote kerunai 26-2-2015 07:38 AM
perghh ....hub seks mesia ke ni ?
Quote ronin 26-2-2015 07:41 AM
Iklan tu mcm tipu jer....siap tulis, "Hubungi saya - Bapa Ayam"

ada ker bapa ayam nak mengaku dia bapa ayam?
Quote airfilterkotor 26-2-2015 07:45 AM
ronin replied at 26-2-2015 07:41 AM
Iklan tu mcm tipu jer....siap tulis, "Hubungi saya - Bapa Ayam"

ada ker bapa ayam nak mengaku dia ...

Ada dua nombor kat situ.
Satu nombor dia, satu lagi nombor bapak ayam dia. Aiyakkkk....
Quote airfilterkotor 26-2-2015 07:47 AM
penyo mana...
Quote Tok_Batin 26-2-2015 07:48 AM
ronin replied at 26-2-2015 07:41 AM
Iklan tu mcm tipu jer....siap tulis, "Hubungi saya - Bapa Ayam"

ada ker bapa ayam nak mengaku dia ...

Kan??


Quote yusryimran 26-2-2015 07:49 AM
wah sabah semakin advance
Quote ronin 26-2-2015 07:52 AM
airfilterkotor replied at 26-2-2015 07:45 AM
Ada dua nombor kat situ.
Satu nombor dia, satu lagi nombor bapak ayam dia. Aiyakkkk....

jadi sapa buat dan tampal iklan tu? Pelacur tu sendiri kah?
Quote airfilterkotor 26-2-2015 07:55 AM
ronin replied at 26-2-2015 07:52 AM
jadi sapa buat dan tampal iklan tu? Pelacur tu sendiri kah?

Dia sendiri laa.... tu pasal satu nombor tu tulis 'saya'.
Logik disitu...?
Quote ronin 26-2-2015 07:55 AM

BBJ tu buih buih jantan...

From urban dictionary:

BBJ
Bottomless Blow Job. A Blow Job with a double meaning: Bottomless meaning no panties allowed, and Bottomless meaning endless or ends when you say so. It is literally the solution to all BJ issues and the bottomless aspect makes it much more convenient if you wish to receive more than just a BJ.
Friend one: Man I hate the time it takes for my girl to take off her panties after she gives me a BJ and we decide to bone.

Friend Two: Have you ever thought of having her give you a BBJ instead?

Friend one: Dude, you're a genius!

by fizzmacleskgoff January 26, 2009


http://www.urbandictionary.com/define.php?term=bbj
Quote ronin 26-2-2015 07:56 AM
airfilterkotor replied at 26-2-2015 07:55 AM
Dia sendiri laa.... tu pasal satu nombor tu tulis 'saya'.
Logik disitu...?

boleh jadi 'saya' tu sub agen atau orang suruhan bapa ayam tu....haa..camno?
Quote airfilterkotor 26-2-2015 08:00 AM
ronin replied at 26-2-2015 07:56 AM
boleh jadi 'saya' tu sub agen atau orang suruhan bapa ayam tu....haa..camno?

Pun boleh jadi juga. Tapi kalau pakai agen rugi sikit laa bapak ayam.

Quote GhostWalking 26-2-2015 08:00 AM
ronin replied at 25-2-2015 11:55 PM
BBJ tu buih buih jantan...

From urban dictionary:

bahahahhaha okay untuk tak buang masa kekdahnya rupanya
Quote qronaldo7 26-2-2015 08:02 AM
ntah kena pedajal ngan sape2
Quote ronin 26-2-2015 08:04 AM
airfilterkotor replied at 26-2-2015 08:00 AM
Pun boleh jadi juga. Tapi kalau pakai agen rugi sikit laa bapak ayam.

bapak ayam still untung besar...maybe split 50-50 dgn pelacur dan rm10 satu kepala utk sub agen....
Quote ultra78 26-2-2015 08:05 AM
fingering massage tu apa benda? Tak berani nak google dlm ofis ni

Quote airfilterkotor 26-2-2015 08:06 AM
ronin replied at 26-2-2015 08:04 AM
bapak ayam still untung besar...maybe split 50-50 dgn pelacur dan rm10 satu kepala utk sub agen... ...

Saploh hengget jer....? Kudukut punya bapak ayam.
Quote ronin 26-2-2015 08:06 AM
GhostWalking replied at 26-2-2015 08:00 AM
bahahahhaha okay untuk tak buang masa kekdahnya rupanya

Dude, you're a genius!
Quote lurve82 26-2-2015 08:08 AM
beloja...

Lihat semua komen(72)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 02:33 PM GMT+8 , Processed in 0.053015 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top