CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelajar Maut Nahas Dalam Kampus Uitm Shah Alam!

19-9-2014 09:49 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 46955| Komen: 357

Description: Ketika Kejadian, Fatin Farah Farradia Yusuf, 20, Sedang Berjalan Bersama-Sama Seorang Rakannya Apabila Sebuah Kereta Dipercayai Dipandu Seorang Pensyarah, Terbabas, Lalu Melanggar Mangsa, Menyebabkan ...
Pelajar Maut Nahas Dalam Kampus Uitm Shah Alam!


Shah Alam: Seorang pelajar diploma di sebuah institusi pengajian tinggi awam di sini meninggal dunia selepas terbabit dalam satu kemalangan jalan raya, dalam kampus universiti berkenaan, kira-kira jam 5.30 petang tadi.


Ketika kejadian, Fatin Farah Farradia Yusuf, 20, sedang berjalan bersama-sama seorang rakannya apabila sebuah kereta dipercayai dipandu seorang pensyarah, terbabas, lalu melanggar mangsa, menyebabkan mangsa terjatuh ke bawah bukit berdekatan.



15

Bagus
18

Marah
13

Terkejut
17

Sedih
16

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (91 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote TuntungReturn 18-9-2014 10:49 PM


http://www.siakapkeli.com/2014/0 ... maut-dilanggar.html
Quote unguaurora 18-9-2014 10:50 PM
Innalillah... Kesiannya student tu..
Quote Modngengade 18-9-2014 10:51 PM
Isk...haromjeddah punya lecturer..bwk memvavi buta..tgk dah langgar student
Quote edoraixora 18-9-2014 10:51 PM
Mcam jauh terpelanting nye tu
Laju sgt ke pensyarah tu bawak
Quote aechae 18-9-2014 10:52 PM
ya Allah, kesian nya.....

igtkn naik motor bwa laju ke apa...
Quote TuntungReturn 18-9-2014 10:54 PM
Quote Eric.n9 18-9-2014 10:55 PM
Macam kat seroja je...
Quote airfilterkotor 18-9-2014 10:55 PM
Langgar rail guard secara menegak. Keluar simpang-3 takde konar-konar ler tew.
Quote TuntungReturn 18-9-2014 10:56 PM
http://www.siakapkeli.com/2014/0 ... maut-dilanggar.html
Quote redz85 18-9-2014 10:57 PM
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un
Quote khaira01 18-9-2014 10:57 PM
Takziah..innalillah.
Quote cowey 18-9-2014 10:58 PM
ya Allah, kesian nye..
Quote FanTasyCreaTioN 18-9-2014 11:00 PM
Terimakasih bang Tuntung.. selalu tengok2 artikel siap bergambar

Al-Fatihah Fatin Farah Farradia Yusuf

Takziah untuk keluarga dan kengkawan arwah ...


Quote ladyxez 18-9-2014 11:01 PM
Pemandu tgh berwhatsapp kot
Quote beta_carotene 18-9-2014 11:05 PM
Al-fatihah buat adik Farah.

Kerjasama tuan puan yang mengenali pemandu, amat dialu-alukan.
Sila letakkan identiti pemandu bebal itu di sini supaya jadi bahan hencap.
Quote andromeda84623 18-9-2014 11:10 PM
Kalau tak gambar, ni bukan kat seroja.
But dekat fakulti sains sukan dan rekreasi and also fakulti mass comm
Atas2 sikit frm kolej melati
Quote kechikchomel 18-9-2014 11:14 PM
Innalillah...
Takziah kpd family arwah

Kwn arwah xde pape ke?
Sempat elak?
Quote noor2 18-9-2014 11:15 PM
dalam kampus pun bawak laju?...tgk tempat tu memang tak sesuai bawak laju..apatah lagi dalam kampus...teruk nya lecturer tu....


innalillah buat adik...
Quote ultra78 18-9-2014 11:19 PM
Katanya pemandu wanita

Lihat semua komen(357)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

6-12-2023 09:24 AM GMT+8 , Processed in 0.059818 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top