Oleh Fyruz Hanna Bagi anda yang menggemari kerabu, anda perlu mengetahui maggi juga boleh dijadikan kerabu, untuk itu mari pelajari bagaimana untuk membuat kerabu maggi:
Celur semua bahan-bahan diatas Air celuran seafood digunakan untuk mencelur magi (jangan dibuang) Masukkan perencah maggi. Masukkan daun ketumbar, buah tomato, bawang besar, cili padi & limau nipis. Sedia dihidang. -CARI Infonet. |
32
Bagus |
8
Marah |
16
Terkejut |
16
Sedih |
5
Lawak |
5
Bosan |
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
pearl.silver replied at 29-3-2016 04:47 PM
Penah nampak post ni dlm fb
Bukan sebarang mi segera nk buat kerabu ni.
CARI-SFG replied at 29-3-2016 04:54 PM
ya.. guna megi jenama ini kalau tak silap.
pearl.silver replied at 29-3-2016 04:56 PM
Ahaa..macam ni kot..kat festival jual sepeket rm2
Rugi lak x bli haritu..klu x bleh wat sendiri ...
CARI-SFG replied at 29-3-2016 05:24 PM
mahalnye sepeket rm2.. hehehe.. saya tak pnh rasa.. tp nmpk gaya mcm sedap. and mcm megi ruski pun ...
pearl.silver replied at 29-3-2016 05:27 PM
Kalu buat sendiri memang nampak sedap sebab kita leh buh byk seafood...
Kat festival tu dia buat ...
izabellemylia replied at 30-3-2016 05:06 PM
suraya kampung bau pun kerabu maggi dia...sedap!!! petang ni gi makan!
Hellghast replied at 13-4-2016 11:24 AM
kampung bau dekat mana ye? boleh saudari tunjukkan saya?
dubuk replied at 30-4-2016 03:41 PM
sedapnya
perencah dia boleh guna buat cekodok ikan bilis pun sedap
ADVERTISEMENT