Register Login
CARI Infonet Return home

FNA_AZHANI's space https://b.cari.com.my/?1906147 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


FNA_AZHANI 17-4-2013 03:14 AM
Kepada para pembaca cerpen saya myb saya lambat update sbb ada hal xpat d elakkan
Dahsyat!! 9-3-2013 01:27 AM
FNA_AZHANI: Tak jadi masalah   
akak org baru kat forum ni
blja katne?   
sama la sy org bru jgk  
Dahsyat!! 8-3-2013 11:26 PM
FNA_AZHANI: hi mimi   
hai azhani. nak jdi friend boley?
jingga007 26-1-2013 02:41 PM
FNA_AZHANI: laa xbole bukak dia tulis ni "Sorry, this post need read permission 3"
camno ni??
alamak yu kena ada RA 3 lah kalau mcm tu.
kena kumpul point byk2 then baru boleh masuk situ hehehe
jingga007 26-1-2013 12:39 AM
FNA_AZHANI: salam
boleh saya tahu macam mana nak baca post awak yg bertajuk 'dato sm faisal, sm nasaruddin sm faliq' tu?
dekat sini --- http://mforum3.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=648935&extra=page%3D1&page=37 :)

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 08:04 PM GMT+8 , Processed in 0.035561 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top