Register Login
CARI Infonet Return home

~Elleeya Thaqif~ https://b.cari.com.my/?1831004 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

    No feeds yet

PASTI SEMPURNA 2014-09-19
Ada waktu sukar mengejarmu Moga tabah sabar bersamamu Jauh ku di luar sana Mendoa dikau bahagia Yakini dirimu Pasti sempurna Harapan se ...
(639) Views|(0) Comments
YAKINI HATIKU... 2013-12-10
Aku bersyukur kau di sini kasih ... Di kalbuku mengiringi dan padamu ingin ku sampaikan ... Kau cahaya hati... Dulu ku palingkan diri dari cint ...
(738) Views|(0) Comments
RINDU... 2013-11-13
ku resah mencarimu dgn akal dan bersama sifat2 pinjaman.. kau ku rasakan semakin menjauh.. tersesatlah aku dalam rindu.. ku satukan firasat mencarimu ...
(564) Views|(0) Comments
SEDARKAH... 2013-10-08
Membuang pandangan ke dada langit.. kerdipan bintang yang bersinar membuatkan hatiku sayu.. terasa ada rindu yang mengetuk jiwa d kala ini, teras ...
(584) Views|(0) Comments
" AKU AKAN SELALU MENGINGATMU DALAM DO'AKU ". 2013-10-08
Aku bukanlah seseorang yang sempurna bagimu.. Bukan pula yang terbaik di antara yang baik.. Tapi yang pasti aku selalu, mengingatmu dalam do'aku... ...
(583) Views|(0) Comments
KIRIMKANLAH SATU UNTUKKU... 2013-10-05
Jika Allah mentakdirkan kita tidak berjodoh dengan orang yang kita SUKAI... Maka berdoalah suatu hari nanti Allah mengirimkan seseorang yang MENYUK ...
(728) Views|(0) Comments

View more

No threads yet

You need to log in before you can Login | Register


EveRepublic 6-6-2015 01:58 PM
Hi sis..
Saya nak share produk yg bagus. Sy sendiri amalkannya dan puas hati dgn hasilnya... Alhamdulillah... Sis cubalah produk EHPS Puteri Vanilla. InshaAllah pelbagai masalah perempuan boleh selesai dgn produk ni bukan setakat keputihan je... Untuk info lebih lanjut boleh hubungi saya 010-5158541 Izwin atau layari http://be4utifyme.blogspot.com.
intan_smsb 6-12-2013 04:48 PM
hai adek manes  
CikSiti07 19-4-2013 02:47 PM
cagOO: miss me? miss u too    .. asek kena push ek? lebey kureng je
kite ni.. dah byk menda lagi nk pikir.. kekadang rase cm nak terjun lombong pon ade  ...
ye la..kena push dengan banyak orang..benda yg iols xleh nak buat apa-apa..tadi iols stress sgt sampai nangis..ni dah ok sikit..ai..jgn le terjun lombong..moh kite mengaji ke..moga tenang hati=)
CikSiti07 19-4-2013 02:34 PM
cagOO: layannn hihii.. aah le uols, penat keje.. penat ngan idop ni.. hmmm
uols nape nanges2? tamolah.. kang bute sape susah? stress sgt ek?
jum curi mase te ...
stress la..asyik kene tekan je...iols rindu la kat uols...
CikSiti07 19-4-2013 02:14 PM
eh uols layan lagi ke si am tu..iols meluat dah dekat ain tu..lame benor simpan dendam..kalo iols dapat am tu..iols sanggup buat ape saje..kikiki..penat keje ke? iols pun stress jugak..hari-hari nangis..huhuhu
CikSiti07 19-4-2013 11:31 AM
amboi..sidia yang mana satu ni?? yang weols salu cakap time pillow talk tu ke memalam..kikiki..
CikSiti07 18-4-2013 05:06 PM
hye pompuan..uols tengah bersedih ke??hehehe..share le....
CikSiti07 1-3-2013 01:51 PM
cagOO: tau xpe.. menggeletisnye rase mase tuuuu.. hahahahaa!!
hahaha..ada jugak geng nak menggedik...ni yg syok ni...
CikSiti07 1-3-2013 09:37 AM
cagOO: iolss da baik ati nk share tawww    ... eee bestnye dpt somi cmtu kan? ensem.. nk mrh pon xjadik   
tau xpe..ko tengok x yg semalam tu...yg am nak cium ain tu..pergh!! kalao aku kat tempat ain tu mau merenyam sakan...kikiki...
CikSiti07 1-3-2013 08:57 AM
cagOO: hahahaa.. bole2.. asalkan adam mukhriz kite yg punyee,
haip!!!...dia aku punya la....huh!!..( hovernye aku..kikiki)
CikSiti07 28-2-2013 05:14 PM
cagOO: harus le tgk.. fefeling jadik heroin giteww! .. hensem bebenorrrr....
Eh..same la...tapi aku lagi rare..membayangkan Ain Hawani bersaiz gergasi..boley??hahaha
CikSiti07 28-2-2013 04:45 PM
cagOO: khenn..?? me pon tergudaaa menengoknye..hehee
Eh..ko tengok ke adam hawa yg kat astro ria tu...aku xmiss lagi..tengok sambil pintal batal gitu...
CikSiti07 28-2-2013 11:29 AM
cagOO: wow abam haron ahjis le.. kite ade sini taww..
hehe..ko jgn pedulikan aku..sekarang aku ngah gilakan adam mukhriz...hehe
CikSiti07 28-2-2013 10:42 AM
allo adik manis....mana pigi?...windu lew...hihihi
wookiehoney 7-2-2013 09:15 AM
cagOO: tolong tu biar berpada2.. jgn sampai susahkan diri sendiri misswookie..
huuu...cagoo dah org kebape ckp gini
wookiehoney 7-2-2013 09:02 AM
cagOO: arghh wookie ni.. xabes2 ngan tolong org.hahahaa
wakakaka
ntah.pasal org len pun leh jadik sakit2,
sakit hati sakit badan semua sakit
tp nk tlg juge
Write to Wall
Statistics

Visitors: 134

Visitors
Groups

No groups yet

    No Albums yet

  • Bioermm...nothing 2 say..
  • GenderFemale

View All personal data


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 06:00 AM GMT+8 , Processed in 0.070422 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top