Register Login
CARI Infonet Return home

chicozinn's space https://b.cari.com.my/?1725343 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


Cable 26-1-2020 12:27 AM
chicozinn: Cer ko gi kat benang epito apebenda tah..kat bahagian belia sana..pastu ko rajin2 jawab kuiz nnti dpat banyak kutip points..momod sana pemurah points. ...
thanks
capiloton 29-8-2019 05:27 PM
chicozinn: Salam capi,

Nak tanya yg pasal forex tu cmne ye?saya slalu dgar kawan2 join forex tapi dia bayar certain amount kat orang n orang tu yg akan buatkan  ...
w'salam. i dah sent PM. nanti check yer. kat sini semua orang boleh baca, hihi
capiloton 29-8-2019 05:26 PM
chicozinn: Salam capi,

Nak tanya yg pasal forex tu cmne ye?saya slalu dgar kawan2 join forex tapi dia bayar certain amount kat orang n orang tu yg akan buatkan  ...
check PM yer. i dah sent. kat wall ni semua orang boleh baca, hihi
beeeee 2-5-2018 03:21 PM
hyee chico hihik thanks add even i tak tau apa function nye benda ni  

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 11:50 AM GMT+8 , Processed in 0.033099 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top