Register Login
CARI Infonet Return home

hantukiller's space https://b.cari.com.my/?1145477 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


Tantan2019 26-7-2019 02:56 PM
Salam. Tuan.. Ada facebook atau fb page tak?
KimK 9-2-2019 12:27 AM
Salam, sy nak mintak tolong.
Nenek sy ni tengah sakit, asyik meratip ratip je mcm panggil sesuatu, tapi kitorg tak faham.
Bulan lepas kitorg ada buat rawatan buang saka,
tapi sejak seminggu ni dia jadi balik.
Boleh tak tolong sy. Stress la dengar
dia bising2 tu.
Untuk makluman, nenek sy lumpuh sejak tahun lepas dan tak boleh bertutur dah.
ibuiqah 27-9-2016 11:21 AM
salam hantukiller.. sy nk tanya.. skang ni opah sy tgh berubat saka.. skang opah ni duduk dengan mak saya. .dlm proccess ni ustaz tu suh ambik gambar tiap bilik.. sudut ngn ngn umah mak sy tu dia nk scan.. ok ke tu
PenjualAPAD 14-3-2015 12:43 PM
Salam hantukiller, nak mintak tolong scan kawan saya bleh tak? nama Norhazani bt mohd azlee
cintakita79 27-8-2013 10:47 AM
zikir huruf tu maksudnya?
cintakita79 27-8-2013 10:37 AM
saudara belah adek ipar.. balik raya aritu pg melawat dia di kampung kat perak.. sedih tak sanggup tengok anak  kecik tu asyik merengat menangis je.. :( insyaallah sy akan sampaikan pada keluarga dia,,, tq~
hantukiller 26-8-2013 12:49 PM
SAUDARA AWAK KE?

SURUH MAK DAN AHLI KELUARGANYA ZIKIRKAN BAGI PIHAK ANAK TU DENGAN ZIKIR HURUF IAITU ALIF BA TA SEBERAPA BANYAK YG BOLEH.... MASAALAH DARAH DIA TU


KALAU BOLEH LUMUR DENGAN AIR TANAH(LUMPUR)
cintakita79 26-8-2013 10:27 AM
as salam hantukiller~ saya ada terima pendapat dari sorang kawan .. harap dapat bantuan dr hantukiller.. ada sorak anak kecil ni kena sakit kulit yang teruk sangat.. saya sharekan link ni..mintak jasa baik hantukiller untuk scan anak kecil ni.. tq~

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200681291418778&set=gm.382440328550193&type=1


Nama : AZFAR FITRI QUZAIMY bin MOHD RAMDAN SHAHAZUWAN
umur 2 tahun (240811)
ninjago 14-3-2013 05:44 PM
Salam hantukiller.. kami (ofis2mate) semua ada masalah kt pejabat nie kebalakangan nie, and memang ada 'seseorang' yg lain macam kat ofis nie, dgn semua org die akan cari gaduh n seorang yg pendendam. Ktorang sangat x selesa, susah nk buat keje. Baru2 nie ofismate tiba2 je sakit, g doktor x baik2.. last2 g berubat ngan ustz.. maka ustz tu pn cakapla ada org dengki ngan dia kat tempat keje. hantar melalui makanan. Ktorang xnak tuduh sesiapa. tapi ada seseorang tu macam sgt ketara, bila azan ke atau pasang cd ngaji kat ofis dia msti cam gelisah semacam n pnah mengamuk hempas2 barang, kertas sme n dia pn x penah g surau, tp tu urusan dia ngan Allah la kn. Kalau nk mntak HK tolong scan 'seseorang' tu bole x? Apa yg HK perlukan tuk scan? sebab dah tak tahan sgt nie keadaan kt ofis. Tq..
hantukiller 14-3-2013 02:58 PM
nak bantu macaman, kalau dekat tu datang je la kerumah, saya bantu semampunya
norhaz 14-3-2013 02:34 PM
Salam..
Hk,nak mntk tlg sikit..saya ada masalah dgn anak yg berumur 14 thn degil,memberontak dan ponteng sekolah.dulu tk mcm ni..n kami dah pernah pg jmpa ustaz,dia kata ada gangguan dlm fmily kami..suami saya pun ada gangguan juga.n saya dan suami dari mula kahwin sampai dah 20 thn ni ada je tak kena.bila nak berbaik nt ada je benda yg membuatkan saya benci kat dia..harap HK dpt membantu..

Terima kasih
hantukiller 19-2-2013 01:40 PM
entah, nama dia pun ko tak bagi.

kalau darah beracun, cuba bagi minum air kelapa, sebab air kelapa adalah penawar racun ditubuh....yg paling mujarab!
zura_zara 19-2-2013 01:32 PM
assalamualaikum HK..saya nak minta pandangan.ini berlaku pada sepupu mama saya.minggu lps dia masuk wad,katanya sebab demam.bila amik darah,result keluar cakap ada kuman dalam darah.2hari lepas(pagi) skali lagi masuk wad,sebab satu badan sakit2 dan dia amat lemah.skali lagi amik darah,cakap ada leukimia lah pulak.then petangnye,mata dia da start keluar darah..macam air mata darah.padahal dia xnangis pon.badan pn da start miang n panas.suami dia suh doktor test darah skali lagi sebab da pelik sangat.doktor amik darah n ptg semalam result keluar.dia diracun.doktr cakap da repeat test tapi result tetap sama,diracun.so dorang decide nak bwk balik rumah,ikhtiar cara lain.doktorpn cadangkan bawak balik rumah sebab memang keadaan da tenat.then ada sorang budak ni,dia lawat nenek dia yang duduk depan katil sepupu mama saya.budak ni ada buatkan air penawar.lepas je minum air tu,sepupu mama terus muntah darah.muntah darah+kaca.kali kedua muntah,still muntah darah.tapi kali ni darah yang berketul2.mohon pencerahan HK.adakah sepupu mama saya ini kena santau?
noraienz 25-1-2013 03:34 PM
hantukiller: saka
terima kasih..apa ptt sy buat skrg?
noraienz 25-1-2013 12:13 PM
assalamualaikum, saya nk mohon bantuan encik hantukiller utk scan ayah saya, Abu Samah bin Hassim di Alor Star sana nun...saya dan adik saya syak ayah sy terkena sesuatu....terima kasih ya...
ArianPutra 4-1-2013 05:20 PM
hantukiller: lainlah, aku kat jb, darulhantu, dia kl, darulsaka... hehe
wooo yerk kerr hahahhahahahha..... ingat same huhhuuhhuh
hantukiller 4-1-2013 05:16 PM
lain la, aku kat JB, majidee, darulhantu, belagak tu kl, darulsaka
ArianPutra 4-1-2013 05:04 PM
assalamualaikum cik hantuu... nak tanye lahh.. cik hantu dengan tok belagak orang nye same kerr??/
tintopten 29-11-2012 07:13 PM
salam wak tom.. saya ada bermimpi dipatuk ular di jari saya. tapak tangan saya lebam lepas kena patuk tu, dlm mimpi la....seingat saya dlm mimpi tu saya dan suami sedang berjalan dan ular tu mengekor kami dari belakang. jadi saya dibelakang suami dan ular tu patuk saya dan saya lihat sendiri dlm mimpu tu ada 2 bekas lubang kesan patuk dan tapak tangan saya sebahagian saja jadi lebam kena racun ular tu. Tak silap saya dia patuk dijari tengah.  

Minta tolong wak dpt tafsir mimpi yang mengganggu fikiran saya ni...terima kasih wak.
tintopten 29-11-2012 07:13 PM
salam wak tom.. saya ada bermimpi dipatuk ular di jari saya. tapak tangan saya lebam lepas kena patuk tu, dlm mimpi la....seingat saya dlm mimpi tu saya dan suami sedang berjalan dan ular tu mengekor kami dari belakang. jadi saya dibelakang suami dan ular tu patuk saya dan saya lihat sendiri dlm mimpu tu ada 2 bekas lubang kesan patuk dan tapak tangan saya sebahagian saja jadi lebam kena racun ular tu. Tak silap saya dia patuk dijari tengah.  

Minta tolong wak dpt tafsir mimpi yang mengganggu fikiran saya ni...terima kasih wak.
12Next

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 04:49 PM GMT+8 , Processed in 0.042534 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top