Register Login
CARI Infonet Return home

nia_salina's space https://b.cari.com.my/?1097818 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


melatibiru 13-1-2021 01:34 PM
nia_salina: nini ruspawan . u search kt fb
Terima kasih... But seriously first time I heard this lady.. Ok gonna dig in..
amyfaha 29-11-2020 07:01 PM
Hi nia,nape semua thread nia tak boleh buka ye  
ayobhuda 18-8-2019 11:52 AM
Maaf nak tnya ada treads nia tak bole baca appear no permision n not allowed. Salam perkenalan.
ayobhuda 17-8-2019 10:15 PM
Salam.
miasyifa 13-4-2015 11:24 AM
Assalam nia, hehehe dah tau dah mcamana insert gambar hehehe, thanks anyway...  
miasyifa 13-4-2015 11:00 AM
Assalam nia, hehe boleh tolong macam mana nak insert gambar2

bila kita klik dalam kotak 'please insert image' tu then kita buat apa?
width:    height:
summit cancel

Sorry simple pun tak dapat..

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 11:20 AM GMT+8 , Processed in 0.032886 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top