Register Login
CARI Infonet Return home

fleurzsa's space https://b.cari.com.my/?1010418 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


Zaza99 20-11-2020 01:03 AM
Salam mod mcm mana nk delete close thread. Thanks
Sephiroth 9-10-2016 11:34 AM
  

Seriously, what are you moderators doing? There is an atheist (reborn_atheist) making fools of Hinduism, Buddhism and Christianity in the column and I must have reported over TWENTY reports without a single action taken from your sides.

Get up from your lazy asses and DO SOMETHING or get the hell out of being a moderator. You three are being useless here.
hallogirl 18-4-2013 01:37 PM
Hi nak tanya kenapa saya tak dapat upload photo di thread saya untuk page ini~~.tolong
thank
mylilcaliph 30-3-2013 12:37 AM
hi mod,

saya tak boleh letak image directly in the thread. Bila post akak ada source link, gambar x keluar tapi kena click link utk view image. Hope you can assist me in this matter. Thanks.
Santeira 1-3-2013 06:53 PM
Tq momod.
Azi_282 17-12-2012 12:27 AM
Salam Mod...

Tumpang tanya. Saya nak upload gmbr ke thread saya utk page ni tp takda pun tenpat nak upload. Yg ada image, tu pun utk web & album. Dulu saya upload gmbr ke thread sng je. Skrg x dpt lak.

Minta tolong... TQ.

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:16 PM GMT+8 , Processed in 0.034571 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top