Register Login
CARI Infonet Return home

Maideen.'s space https://b.cari.com.my/?1005273 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Wall msg

facelist

You have to log in before you can write to a wall Login | Register


Maideen. 3-3-2014 10:13 AM
No problem San.
Santeira 3-3-2014 09:51 AM
Sori meden, nak reply post meden kat thread pasangn malaysia kena tangkap kat sweden tapi dah closed lak. :D
Acong 11-6-2013 10:40 PM
maideen, wanita hamba tu sama spt wanita merdeka kaa? boleh tala wanita merdeka macam tala tahanan perang kaa?  
Maideen. 11-12-2012 02:59 PM
Dulu ada jugak thread pasal aurat ni tapi dah banyak kena delete. :( Anyway kalau hang google imam shafie punya fekah pasal aurat wanita hamba, depa buleh bersembahyang dengan tetek terdedah....:)
revolusi_30 9-12-2012 11:05 AM
M...ada link atau cerita pasal aurat wanita tak....ana konpius la..haiyooo..


Tq

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 10:32 AM GMT+8 , Processed in 0.020448 second(s), 13 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top