CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CheAnANN

[tvN] Oh Hae Young Again - Eric Mun, SeoHyunJin [Review dauswq pg.24]

  [Copy link]
Post time 2-6-2016 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 2-6-2016 11:10 AM
hampir semua drama kebel (terutamanya tvn) ku follow sejak reply 1988
yg tertinggal drama memory, ...

Sama la kite..memory tu blum folo..dh x de cite sgt nnti wima ingat nk tgk..dear my friends tu cite org tua berlakon..so x interested..   

Lpas ni mmg akan usha drama dr tvn dulu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2016 11:24 AM | Show all posts
wima replied at 2-6-2016 11:22 AM
Sama la kite..memory tu blum folo..dh x de cite sgt nnti wima ingat nk tgk..dear my friends tu cit ...

tengah tunggu drama jeon do yeon tu kuar
cenel tvn gak...A listed actress tu
camne leh decide nk masuk balik drama


pastu entourage, pak cik lee jae han (jo jin woong)

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:25 AM | Show all posts
jun2016 replied at 2-6-2016 11:19 AM
Hi mod... tunjuk ajar ku sifu...

jangan segan2 tau
borak jek mcm biasa



Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:27 AM | Show all posts
wima replied at 2-6-2016 11:20 AM
Wima pun dh ter crush plak ngan eric dlm ni..selama ni ingat dia x pandai berlakon..hrpkn nama shi ...

ni drama ke-2 eric yg aku pernah layan
sbnrnye dulu kt cenel 8tv ker tv2 ade tayang super rookies
wtk dia spy kot klu tak silap
gigih la tgk time tu dak sekolah lagi haha

pastu baru drama ni..
almost 10 years back

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:28 AM | Show all posts
dauswq replied at 2-6-2016 11:25 AM
jangan segan2 tau
borak jek mcm biasa

Baik lah
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 2-6-2016 11:24 AM
tengah tunggu drama jeon do yeon tu kuar
cenel tvn gak...A listed actress tu
camne leh decide nk ...

Ooo..yg tu blum terbaca lg...nnti wima wiki..

Entourage tu tvn ek?mmg looking forward cite tu..tp x pasan plak dr tvn..excited nk tgk pakcik jaehan ngan dong ryong...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-6-2016 11:30 AM | Show all posts
dauswq replied at 2-6-2016 11:27 AM
ni drama ke-2 eric yg aku pernah layan
sbnrnye dulu kt cenel 8tv ker tv2 ade tayang super rookies ...

Aku tgk wiki eric ni... katanya dia start boom lps citer super rookie ni la... aku x tgk lagi cite ni... best tak? Macam nak kena layan je cite ni... hehehe.. dah la lead actress dia han ga in.. mmg aku suka dia....

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 2-6-2016 11:27 AM
ni drama ke-2 eric yg aku pernah layan
sbnrnye dulu kt cenel 8tv ker tv2 ade tayang super rookies ...

Byk dh dia ni berlakon ek?Dulu wima rs dia x ensem...pastu dlm shinhwa tu imej dia cam lurus,bodo2 alang gitu..

Tp dlm drama ni dia menarik sgt..muka dia bile nmpk vision tu mmg meyakinkan sgt..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2016 11:32 AM | Show all posts
wima replied at 2-6-2016 11:29 AM
Ooo..yg tu blum terbaca lg...nnti wima wiki..

Entourage tu tvn ek?mmg looking forward cite tu.. ...

yg anticipated ni byk yg tvn..sbb actor/actress yg terlibat kebanyakan dr pelakon movie
entah2 thn depan choi min sik, hwang jung min, song kang ho tetibe berlakon drama tvn..

kedua2nya akn disiarkn melalui tvn
cuma entourage belum secure slot

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:35 AM | Show all posts
jun2016 replied at 2-6-2016 11:30 AM
Aku tgk wiki eric ni... katanya dia start boom lps citer super rookie ni la... aku x tgk lagi cite ...

dulu mase aku layan feeling gak
tp tak se-feeling drama seangkatan yg popular mase tu  

start dr situ aku terus follow han ga in, citer witch yoo hee

nk kate best, dh tak igt lak jalan citer..10 thn dah..
aigooo


Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh ye.......asik la dgn eric ni... sbnrnya aku suka jgk watak ohy ni... easy takde kontrol2 punya... jujur je bg tau x leh tunggu ringing ke 5... yg ke 3 dah tahan nak jawab... hikhik.gelenyar kata org tua..  sbb dia gelenyar2 dan gedik2 la pdk tak le resist utk fall in love...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 2-6-2016 11:32 AM
yg anticipated ni byk yg tvn..sbb actor/actress yg terlibat kebanyakan dr pelakon movie
entah2 th ...

Oooo..aah ek..mcm cheese on the trap tu heroin tu pun dr filem kn..cite cheese tu agak meletop gak kn..cuma byk komen negatif towards the end cite tu...tp still better dr cite sbs kn..

Cite sbs skang siyesly x menarik..sdgkn dulu mmg rajin melayan drama dr sbs..mcm cite ioil n mlfts..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 12:05 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 2-6-2016 12:37 PM
wima replied at 2-6-2016 09:51 AM
Wima br stat lyn epi 1 smlm...best!

X penah tgk eric berlakon selama ni, tp bile tgk cite ni tr ...

yeah wima dah join....

jom2...cete ni memang best...

epi 1 pun dah boleh hook dgn cete ni... terutama part Eric hasilkan bunyi masa scen paling awal..menarik sungguh keje Sound Director

aku pun terus tersuka dgn pelakon y bawa watak oh hea young

terus p marathon drama Let's Eat 2... dlm Let's Eat 2 pun lakonan dia best..

pendek kata memang natural lakonan dia...


Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 12:12 PM | Show all posts
Edited by Syik_Gojet at 2-6-2016 12:36 PM

satu yang aku nak puji..

Sinematografi drama ni memang SUPER CANTIK...!!!

perasan kamera suka fokus pelakon kt belah  sisi..contoh pelakon dok kt  frame paling kanan.. so belah kiri leh nampak pemandangan yang cantik..

babak vision pun cantik sugguh....
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 12:31 PM | Show all posts
jun2016 replied at 2-6-2016 11:30 AM
Aku tgk wiki eric ni... katanya dia start boom lps citer super rookie ni la... aku x tgk lagi cite ...

selamat menjoinkan diri...

hehehe..

aku pun mula post sini sejak terdemam dgn drama Signal...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 12:35 PM | Show all posts
wima replied at 2-6-2016 11:32 AM
Byk dh dia ni berlakon ek?Dulu wima rs dia x ensem...pastu dlm shinhwa tu imej dia cam lurus,bodo2 ...

macho kat Eric...hahaha

wima tgk la nanti babak hot kissu Eric..

dahsat...hahaha...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2016 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 2-6-2016 12:05 PM
yeah wima dah join....

jom2...cete ni memang best...

Hihihi...smgt rsnya bile dh ada drama yg wat excited..harap towards the end ttp best..

Let's eat tu mmg dlm list gak..sbb suka tgk cite masak2 ni..tp mcm kena hold dulu..bln pose x leh..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 2-6-2016 12:35 PM
macho kat Eric...hahaha

wima tgk la nanti babak hot kissu Eric..

Hahaha..sabar2..byk kissu ek..

Syok tgk drama klau crush ngan hero..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 2-6-2016 09:10 AM
best ler wonto...
rugi kau layan lambat

Ptt adik aku lyn..
Nnt abih drama sna,br aku sedut  






P/s - drama JH ko x best eh?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2016 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
wonto replied at 2-6-2016 01:56 PM
Ptt adik aku lyn..
Nnt abih drama sna,br aku sedut   


Kau mmg semedang ketinggalan  
Org dh abis moyan, baru kau nk masuk

Jh tu citer pe?

-Off topic jap-
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 04:50 PM GMT+8 , Processed in 0.082066 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list