CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6758|Reply: 30

Mengkagumkan! Miss Universe 1965 Selepas 51 Tahun, Wajahnya Tidak Jauh Beza.

[Copy link]
Post time 9-5-2016 10:12 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO






Melihat wajah jelitawan ini selepas 50 tahun pasti membuatkan anda tergamam dan terkesima.




Ini kerana wajahnya masih sama malah kulitnya tampak muda dan anjal pada usianya kini, 67 tahun.






Apasra Hongsakula menjadi perhatian umum selepas memenangi ¡®title¡ˉ Miss Universe pada tahun 1965, buat kali pertama dari Thailand.




Kini, gambarnya menjadi viral dalam media sosial kerana ramai tidak menyangka pada usia sekarang dia kelihatan masih muda dan tidak jauh beza semenjak anugerah yang dimenangi 50 tahun lalu.








Namun dengarnya, bagi mengekalkan kemudaan wajah dia melakukan pelbagai rawatan anti-penuaan berjumlah 2.5 juta Baht (RM 253,289)




Bagaimanapun, pengurus kepada Apasra menafikan khabar angin tersebut dan memberitahu wajahnya adalah asli dan hanya rambutnya sahaja diluruskan dan mungkin itu jadi penyebab ratu cantik itu kelihatan muda.




Ye ke.. korang rasa boleh percaya?










sumber info: http://www.odditycentral.com/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2016 10:28 AM | Show all posts
kompom la ade cocok sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Leher pun xda kedut. Macamana dia buat?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
"Wajahnya adalah asli" sangat
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Botoxx ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 10:47 AM | Show all posts
biar betulll..
nmpak muda & lg cantik pulak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-5-2016 10:56 AM | Show all posts
thai .. hmmm cnfirm ada cucuk sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kecantikan yang tak ori, forsure.

Lebih baguslah Datin Seri First Lady, aman2 saja dengan wajah asli. Dapat juga title runner-up
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2016 11:11 AM | Show all posts
cntik gigi
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 11:24 AM | Show all posts
asli?mcm tak leh caye jer kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 11:30 AM | Show all posts
susuk kuat nih... siam lagi le
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 11:38 AM | Show all posts
nampak sangat menipu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 11:59 AM | Show all posts
Kalau dia cucuk pun...x nmpak pun mcm muka stngah2 artis kat msia ni...terserlah kebotoxan klu retis sini.
Tapi dia ni dari muka..leher...nmpak mcm ori je...
Ape dia buat ek...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 12:33 PM | Show all posts
PEPPERMAN replied at 9-5-2016 11:06 AM
Kecantikan yang tak ori, forsure.

Lebih baguslah Datin Seri First Lady, aman2 saja dengan wajah a ...

datin seri first lady, siapakah
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 12:33 PM | Show all posts
bemyself replied at 9-5-2016 11:59 AM
Kalau dia cucuk pun...x nmpak pun mcm muka stngah2 artis kat msia ni...terserlah kebotoxan klu retis ...

ye betul..even rso pun leher berkedut seribu
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 12:56 PM | Show all posts
Ada duit semua boleh jadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2016 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain lerrr, kening dia lainn~
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 02:17 PM | Show all posts
astro.....
cuba selak kt belakang2..
dh ade org tempek citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 02:49 PM | Show all posts
kalau tak asli pun tp cantikkk sgt
tak nampak fake, botox, etc
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2016 03:37 PM | Show all posts

Betul tuh. Gigi dia sangat cantik dan tersusun.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 08:41 AM GMT+8 , Processed in 0.062880 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list