CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17385|Reply: 140

Lelaki yang datang cuma nak have sex je

[Copy link]
Post time 9-4-2016 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ai nak sharing ..why mostly lelaki yang datang mula2 ok,hujung2 try nak have sex plak..mula2 tu i niat nak serius tak nak la bercintan cintun ni.kenal2 dulu.then bila nak serius mula tunjuk belang..meh i cite:

Laki 1st:
My ex bf.dia dah kawen n dulu pon penah nak try have sex.i berjaya elak n weols putus.now dah kawen pon dia.

Laki 2nd:
Pas putus jumpa si dia ni.ni my ex bf before laki 1st ni.dia dah kawen n dia cerita macam2 masalah ngan wife n dah lama x tinggal sebumbung.lama2 i tau niat dia nak couple ngan i balik.so i layankan jela since dia kata nak cerai ngan wife dia sebab dah g kaunseling pon x jalan.i bagi peluang settle dlu masalah tu.masa tu nape ntah naive sangat.tp i x desperate sangat la betul2 nak ke dia.maybe teringat kenangan lama sebab weols putus pon pasal benda2 bodoh plus tak matang masa tu.then bila dah serius bole plak try nak have sex ngan i.i was like...tak guna tol jantan ni..then alhamdulillah i tak bagi pon..so decided slowly jauhkan diri dari dia..

Laki 3rd:
Kenal kat chatting twoo.actually saje sign up tak active pon dlm tu.camne ntah one day tu boring n saje test market.haaha..kenal ngan sorg mamat ni.mula2 je dah panggil syg.ok la not bad orgnye.lama2 kenal tu pastu bole plak tunjuk gambo bebird dia n nak try plak ngan i..

Niat nak cari jodoh tu terbantut sebab tak caya kat lelaki2 camni la..actually even depa camtu pon i still bole nak kawan dengan niat nak hilangkan boring je.tapi bila mengenangkan chatting je nak mintak gamba i pakai sexy2,cite benda2 lucah i takleh nak masuk.

Betuii kaa umo nak masuk 30series makin susah nk jumpa laki berkualiti ?takde respect langsung kat girl belom kawen dah tunjuk perangai camtu..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-4-2016 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki yg betul2 nak kawin biasenye yg mude2 kot yg bljr xtinggi mane keje biase2 yg nak cpat settled down, kalu yg berduda yg kertu sedikit atau keje bsr yg tu kene hati2 byk suke nak cari stok penyedap je
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
TT bukan solat hajat,sedekah niatkan utk dpt jdh baik...insyaallah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2016 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Better u cari lelaki lain. That men prolly chat for fun.
Quality men ada dimana prolly susah nak cari. Those type of men mostly workaholic and hommie boy.di tempat kerja i banyak pula men yang susah nak cari girlfriend even ada late 30"s and kurang handsome but perfectionist and smart
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 12:45 AM | Show all posts
malangnya la nasib ko....

xpe... istiqamah... mencari dan terus mencari...

insyaallah, jumpa la ko nanti dgn lelaki yg berkualiti utk dijadikan jodoh sehidup semati...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul sangat tu nakkk estrelle oii, makcik ingat makcik sorang jah yang malang sebegitu, rupanyer ader kaum hawa lain pun mengalaminyer, dasar jantan tak guna! Semoga jantan jantan tersebut dapat betina sundal buat bini, baru kena buku dan ruas!
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-4-2016 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak fukis free murah pergi cari bohsia ler tak pun forumer murahan pengofer fukis!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 02:02 AM | Show all posts
apa la susah, u umpan la guy2 tu kata kat dia kalo nak sex kena kahwen dulu.

thn tgk dia nak kawen ke x dgn u, untung2 dia nak.

so solve masalah u dlm mencari jodoh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-4-2016 02:24 AM | Show all posts
blackwidowbae replied at 10-4-2016 01:24 AM
Betul sangat tu nakkk estrelle oii, makcik ingat makcik sorang jah yang malang sebegitu, rupanyer ad ...

doakan yg terbaik je la makcik oi...

kalau ko mintak moga2 jantan tu jumpa betina sundal, secara x langsung ko juga dah mengharapkan benda x baik berlaku kat perempuan aka betina sundal tu...

dah dua makhluk yg ko mintakkan perkara yg x baik... si jantan tu dan betina tu...

doakan je la yg jantan tu jadi laki yg baik then jumpa jodoh yg baik jugak...

dan betina tu jadi pempuan yg baik dan jumpa jodoh yg baik jugak...

Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
cakap je direct kalau nk seks sila cari bohsia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 10-4-2016 02:24 AM
doakan yg terbaik je la makcik oi...

kalau ko mintak moga2 jantan tu jumpa betina sundal, secar ...

Takmooooooooo~~~

Sakitnya tuh disney!
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 10:45 AM | Show all posts
blackwidowbae replied at 10-4-2016 06:22 AM
Takmooooooooo~~~

Sakitnya tuh disney!

Degil makcik bae ni   

btw untuk tt, terkadang lelaki memang suka test acah2 menggatal, kalau kita jenis melayan memang terkena la. yang penting tt jaga diri baik2, selagi tt tak menyerah maruah diri tt, tt masih selamat. ai pernah ada pengalaman sekali sebegitu, ofc ai tak layan. bila tak layan dia blah. ai tak kisah pun hilang lelaki sebegitu walaupun pada mula memang baik dan tersimpan kenangan manis bersama. namun ai bersyukur ai masih pertahankan jati diri dan maruah ai dengan utuh. tak usahlah bersedih dengan apa yang terjadi. teruskan berdoa dipertemukan jodoh dengan lelaki yang baik.





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2016 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 9-4-2016 10:45 PM
Lelaki yg betul2 nak kawin biasenye yg mude2 kot yg bljr xtinggi mane keje biase2 yg nak cpat settle ...

Haa betul u kata stok2 duda n ade kje best sket la yang approach ni..saje nak test market..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2016 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 9-4-2016 11:37 PM
TT bukan solat hajat,sedekah niatkan utk dpt jdh baik...insyaallah

InsyaAllah..thanks awak atas tips tu..slow2 skang tengah try utk solat awal waktu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2016 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 9-4-2016 11:48 PM
Better u cari lelaki lain. That men prolly chat for fun.
Quality men ada dimana prolly susah nak ca ...

Yang ade ciri2 tu sume ade pada my ex bf yang 1st tu..cume yang kurang dari segi tu la..nak lebih2 plak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2016 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
terma2nkondisi2 replied at 10-4-2016 12:45 AM
malangnya la nasib ko....

xpe... istiqamah... mencari dan terus mencari...

Thanks..i tak serik pon tapi just lebih beringat pasni..malas nak terlalu fikirkan..jodoh tu akan datang sendri tp tak tau bila..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-4-2016 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
blackwidowbae replied at 10-4-2016 01:24 AM
Betul sangat tu nakkk estrelle oii, makcik ingat makcik sorang jah yang malang sebegitu, rupanyer ad ...

Yeke mocikk..patutlaa emo semacam kalo baca komen uols..better single dari jumpa stok laki boye darat ni kan mocik..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2016 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
blackwidowbae replied at 10-4-2016 01:26 AM
Nak fukis free murah pergi cari bohsia ler tak pun forumer murahan pengofer fukis!

Ade ke mocikk pengofer pukis dalam porem ni?tang laki 3rd i cite kat atas tu dia cite dulu dengan ex gf dia dah kawen tp nikah je blom..i dengar jelaa cite dia..pernah have sex ngan ex dia je x pernah wat ngan org lain.i tanye kenapa.dia kata bahaya hiv tukar2 partner katenye..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2016 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
cpixie replied at 10-4-2016 10:45 AM
Degil makcik bae ni   

btw untuk tt, terkadang lelaki memang suka test acah2 menggat ...

Yupss..laki 3rd tu ai ade gak nasihat dia sebab banyak sgt tengok porn n kalo melancap akan hantar pic dia ke i..tp dia kate i doakan u dapat laki yang baik..i bukan laki yg baik..yela at least sbg kawan i tegur benda yang baik..dia macam sentap la plak..aritu keje nak mintak i pic freehair i mati2 tak bagi..pastu senyap smpai skang..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2016 11:47 AM | Show all posts
estrelle replied at 10-4-2016 11:42 AM
Yupss..laki 3rd tu ai ade gak nasihat dia sebab banyak sgt tengok porn n kalo melancap akan hantar ...

jika begitu baguslah beliau senyap sekaligus lenyap jua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 10:28 AM GMT+8 , Processed in 0.095056 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list