CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lorra2411

(MBC-2016) W - Lee Jong Suk, Han Hyo Joo [Review dauswq pg 37]

[Copy link]
Post time 24-7-2016 11:24 AM | Show all posts
dauswq replied at 24-7-2016 11:10 AM
Haha bila crew terlibat tu mmg top notch masing2 tu wat aku excited..

Tp lg happy pd my loves f ...

bagi aku signal tetap no 1..
cete ni lebih pada romance..
part directing aku tak pandai.
tadi ushar jab NINE.. best ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2016 11:26 AM | Show all posts
Lorra2411 replied at 23-7-2016 09:31 PM
Omg, excited iolss tgok cerita ni. Lain dari yg lain. Lee Jong Suk memang nampak perfect dan sesuai  ...

muka dia memang mcm komik.
iols tak suka tgk hidung dia nampak mcm aneh..

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Syik_Gojet replied at 24-7-2016 11:14 AM
i can see your voice season 1 n 3 ada kt kshownonline
season 2 tak da online so tgk kt tv9 hari k ...

Ooo..nnti usha kt kshowonline..lama x masuk sana...wima suka icsyv ni tp x ramai yg sub kn..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Wima kalau teknikal2 ni x reti nk komen sgt..tp mmg rasa excited tgk drama ni...gambar nmpk cantik..hero nmpk smart esp time dia pakai baju biru lpas discharge dr hospital tu..hyo joo pun cantik sgt..

Ost n bgm pun sedap je dgr..hihi

Epi 1 n 2 mmg promising..x sabar ok nk tunggu khamis..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Wima curious nk tau cane dia bleh jd jutawan ek..pastu director company bagai...dlm epi 1 n 2 xde tnjk lagi kan..

Sbb kalau tgk background family biasa2 je kn..ms tgk smlm ingat akan cerita dgn detail dkt epi 2 tp lum ada lg..

Harapnya akan ada cerita detail dlm epi2 akan dtg..sbb mmg curious sgt..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk muka2 familiar watak2 sampingan dlm drama ni mcm sung bong tu..membe doktor dia yg lelaki tu..mak hyo joo..hihi

Sape second hero dlm cite ni ek?lelaki yg teman dia dlm bilik hospital tu ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-7-2016 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kerana drama ni...mel sanggup aktif soompi and sini....jong suk antara actor mel dh tengok semua drama dia ..semua ada kelainnan cite dia...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
melati_kesuma replied at 24-7-2016 07:23 PM
kerana drama ni...mel sanggup aktif soompi and sini....jong suk antara actor mel dh tengok semua d ...

Selain secret garden..ni first time lyn drama jong suk..sblm ni x berminat nk lyn sbb dia hero...tp ok plak bile dh lyn w ni...drama2 dia yg lain2 best x?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2016 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 24-7-2016 07:49 PM
Selain secret garden..ni first time lyn drama jong suk..sblm ni x berminat nk lyn sbb dia hero...t ...

try tengok i hear your voice,pinochio and dr stranger....smua drama top jugak ni...secret garden tu hyun bin menyelah sgt   

bolehlah layan sementara nak tunggu episode baru W ni...

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 08:40 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 24-7-2016 11:08 AM
hahaha. samala. suka watak hyo  joo.
nak tanya sikit..kenapa pangil jong suk cina bukit.hehe

sbb muka dia mcm cinabukit
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 08:42 PM | Show all posts
ismaha replied at 24-7-2016 08:40 PM
sbb muka dia mcm cinabukit

@amka mesti bersemangat balik



Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 08:54 PM | Show all posts
dauswq replied at 24-7-2016 08:42 PM
@amka mesti bersemangat balik

haaa...mana budk tu.....
@amka

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
melati_kesuma replied at 24-7-2016 08:09 PM
try tengok i hear your voice,pinochio and dr stranger....smua drama top jugak ni...secret garden t ...

Tula pasal..lmbt lg nk tunggu khamis...nnti blehla lyn drama2 tu..tq mel..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 24-7-2016 09:18 PM
Tula pasal..lmbt lg nk tunggu khamis...nnti blehla lyn drama2 tu..tq mel..

dia de 2 drama yg nas minat sgt2...kedua2 drama dari pd dan writer yg dh terlist antara feveret nas punya koloborasi.....nas suke lee jong suk part dia punya penghayatan lakonan kat mata dan emosi dalamannya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 24-7-2016 01:14 PM
Byk muka2 familiar watak2 sampingan dlm drama ni mcm sung bong tu..membe doktor dia yg lelaki tu..ma ...

Esp bodyguard si hero tu....x kn jd park guard lagi??
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 24-7-2016 09:18 PM
Tula pasal..lmbt lg nk tunggu khamis...nnti blehla lyn drama2 tu..tq mel..

sama2 ...nanti kite gossip jong suk ya...mel dh angau kat dia...rasa nak tukar gmbr aje ni    
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2016 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
naqibnasuha replied at 24-7-2016 11:28 PM
dia de 2 drama yg nas minat sgt2...kedua2 drama dari pd dan writer yg dh terlist antara fevere ...

kan..kebetulan drama dia smua best kan...mel boleh follow semua drama dia...

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
naqibnasuha replied at 24-7-2016 11:30 PM
Esp bodyguard si hero tu....x kn jd park guard lagi??

Bodyguard yg mana nas?yg escort hyo joo smpai lif tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
melati_kesuma replied at 25-7-2016 08:20 AM
sama2 ...nanti kite gossip jong suk ya...mel dh angau kat dia...rasa nak tukar gmbr aje ni    ...

Ok2...

Wima blum crush lg kt jong suk setakat ni..tp smart je dia dressing denim lepas discharge hospital tu...   
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2016 09:34 AM | Show all posts
naqibnasuha replied at 23-7-2016 12:43 AM
Kiss nk cpt2 tamatkn episode..to be continued..pastu terus lenyap

kan..lawak gilaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 03:47 PM GMT+8 , Processed in 0.076355 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list