CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 26103|Reply: 131

[Tempatan] Bila Tudung Pelik Jadi Pilihan Muslimah..

[Copy link]
Post time 23-3-2016 09:26 AM | Show all posts |Read mode



  Artikel: TS LOO l Video: Firdausz & TS LOO l Suntingan Visual: Firdausz







Dahulu, wujud rekaan tudung yang dinamakan tudung bawal atau tudung biasa di Malaysia. Ramai Muslimah Malaysia dilihat memakai tudung sedemikian ke sana ke mari. Ia nampak biasa dan rekaannya sangat mudah, namun, wanita yang memakainya masih nampak feminin serta manis walaupun di dalam kesederhanaan.




Pada masa kini, wujud pelbagai jenis fesyen tudung terkini dengan rekaan yang semakin pelik dan rumit. Ada yang berlilit-lilit, berselendang, ber-awning, berpintu gerbang, bersanggul-sanggul dan diletakkan bermacam aksessori.




Tudung pelbagai fesyen sebegini mudah dibeli di merata tempat. Namun, adakah trend ini telah membuatkan kaum Muslimah di Malaysia benar-benar menghayati hikmah amalan bertudung itu ?- CARI Infonet
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:29 AM | Show all posts
Sampai 2 thread sama ye

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:29 AM | Show all posts
double post bro
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:36 AM | Show all posts
tt nape dabel post
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 09:37 AM | Show all posts
ok dah close lagi satu...maaf ya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 10:38 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
ChildrenOfBodom replied at 23-3-2016 10:38 AM

Ni pelik ke cantik?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 10:55 AM | Show all posts
I tengok macam pelik jer
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:08 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:12 AM | Show all posts
tudung bawal atau tudung biasa ttp pujaan hati aku...
keluarkan kan la tudung apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:13 AM | Show all posts
hidup mati x mahu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:15 AM | Show all posts


ni kalu pkai topeng, jadi tudung batwomen plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:50 AM | Show all posts
batmana replied at 23-3-2016 11:15 AM
ni kalu pkai topeng, jadi tudung batwomen plak

adakah diaorang satu geng..
cara pakai tudung lebih kurang sama jer..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 23-3-2016 11:15 AM
ni kalu pkai topeng, jadi tudung batwomen plak

Ni pelakon alien vs predator tu ke.. Alien pakai tudung memang camni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 11:59 AM | Show all posts
banyak je tered memolis pakaian wanita syumul
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 12:06 PM | Show all posts
mende diorg bubuh atas kepala …letak bantal busuk bungkus ngan tudung…pelik sungguh…haiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 01:01 PM | Show all posts
potsshine replied at 23-3-2016 12:06 PM
mende diorg bubuh atas kepala …letak bantal busuk bungkus ngan tudung…pelik sungguh…haiiiii

np yea nak letak bantal busuk?...motif?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 01:18 PM | Show all posts
nah koleksi2 buat cuci2 mata time lunch ni..mana tau ada akak2 yang terberkenan boleh la pergi kejap sementara ada lagi 40minit lunch hour





















Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 01:27 PM | Show all posts
Ahahahahah!!!

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA yg x menahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:51 PM GMT+8 , Processed in 0.104600 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list