CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2942|Reply: 7

Universiti Malaysia Kelantan (UMK)

[Copy link]
Post time 2-3-2016 03:41 AM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum,

Ada di antara kawan-kawan di sini bekas mahasiswa/mahasiswi ataupun sedang melanjutkan pengajian di UMK?  Khususnya postgrad. Boleh kongsikan info mengenai uni ini? Saya sedang consider untuk melanjutkan pelajaran kat sini.

saya rasa thread untuk UMK belum ada.. saya sudah search.. kalau saya terlepas pandang, mohon MOD tolong merge ya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2016 04:38 AM | Show all posts
cassio ada kawan bekas student UMK.
uols nak mintak course apa ye?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-3-2016 06:17 AM | Show all posts
Edited by grilledmushroom at 2-3-2016 06:20 AM
cassiopeia replied at 2-3-2016 04:38 AM
cassio ada kawan bekas student UMK.
uols nak mintak course apa ye?

thank you.. i nak consider postgrad, MGSEB cassio... course business..

agak-agak ok tak study UMK?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 08:29 AM | Show all posts
grilledmushroom replied at 2-3-2016 06:17 AM
thank you.. i nak consider postgrad, MGSEB cassio... course business..

agak-agak ok tak study  ...

nak cakap ok tak ok tu, cassio tak layak pulak sebabnya cassio bukan penah stadi situ.
takat penah tgk uni tu jelah

hm, tapi kenapa consider uni ni sebenarnya? dekat umah kah? cer citer.
kalo betui2 nak jugak uni tu nanti cassio tanya kawan cassio tu kalo2 dia ada opinions lain
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-3-2016 09:47 AM | Show all posts
cassiopeia replied at 2-3-2016 08:29 AM
nak cakap ok tak ok tu, cassio tak layak pulak sebabnya cassio bukan penah stadi situ.
takat pen ...

ada kursus yang saya berkenan di situ. iaitu DBA..  
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2016 10:17 AM | Show all posts
grilledmushroom replied at 2-3-2016 09:47 AM
ada kursus yang saya berkenan di situ. iaitu DBA..

uni lain xde ek?
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 2-3-2016 12:11 PM | Show all posts

Ada but mostly di KL/Selangor
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2016 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Waalaikumsalam

http://www.sistemduitcepat.com/?ref=isayafi7
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:52 AM GMT+8 , Processed in 0.118268 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list