CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5776|Reply: 43

saripah sakinah mohon maap

[Copy link]
Post time 24-2-2016 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, ketika berada di Tanah Suci untuk mengerjakan umrah, sekeping gambar daripada Sharifah Sakinah bersama suami dengan menjelirkan lidah telah membuatkan sesetengah warga laman sosial marah dengan tindakan tersebut. Melalui Kosmo! Online, pelakon ini memohon maaf mengenai perkara tersebut.

“Beginilah, sebenarnya saya tidak mahu hal itu dipanjangkan lagi. Kalau apa yang saya lakukan itu membuat peminat bergaduh di laman sosial, saya betul-betul minta maaf. Saya tidak mahu disebabkan saya, orang bergaduh atau memaki hamun tidak tentu pasal”

“Bagi saya senang sahaja, apabila saya buat salah, saya minta maaf dan tidak mahu menyimpan dendam dengan orang lain. Jadi saya salahkan diri sendiri di atas kejahilan atau kesalahan saya,” katanya mengenai perkara tersebut.



Bagaimanapun, bagi Sakinah, dia percaya setiap individu mempunyai hak untuk bersuara namun biarlah cara menegur atau pendapat itu disuarakan dengan baik dan bukan menggunakan kata-kata kesat.

Selain itu, Sakinah turut dicemuh kerana ada yang menyifatkan dirinya tidak berubah selepas pulang daripada mengerjakan umrah. Bagi Sakinah, perkara tersebut adalah urusannya dengan Tuhan malah dia sendiri berharap dan percaya dirinya akan berubah kepada positif secara perlahan-lahan. (rtky/s)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2016 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak dak isu pun kinah oii
Biasalah penganut ugama meleis ni..semua nak sentap

Tapi ok lah dia minta maaf..sejuk sikit hati acik kepam ketiak basah
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 24-2-2016 10:11 AM
Tak dak isu pun kinah oii
Biasalah penganut ugama meleis ni..semua nak sentap


Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 10:40 AM | Show all posts
aku suka kinah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 10:41 AM | Show all posts
suka ko kinah dalam cita isteri vs tunang walaupun aku rasa nk sepak2 je muka ko hadap sgt nk laki org... watak ko mmg menjadi ...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 10:42 AM | Show all posts
mzzenma replied at 24-2-2016 10:11 AM
Tak dak isu pun kinah oii
Biasalah penganut ugama meleis ni..semua nak sentap

heheheheh betul la tu
but yes, at least she is mature enuf to apologize to everyone. good job kinah. walaupon aku tak minat hang, aku respect hang berkelakuan matang to the public about this issue. kalau fake skali pun (hanya Allah swt yg tahu, kita tak berhak nak tuduh), at least ada apology.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 10:51 AM | Show all posts
tak paham orang yang pertikaikan jelir lidah tu.. tak de isu pun sebenarnya.. yang penting amalan dia dekat sana.. and bagi la dia masa untuk berubah.. kita yang bukan retis ni pun ada je yang dah pergi haji and umrah tapi perangai takat tu je.. nak berubah untuk menjadi lebih baik perlukan kekuatan dalaman.. hihi.. jangan budget suci, tapi sebenarnya tidak le sesuci mana.. amalan yang kita buat, tak perlu kita hebahkan kepada semua..

p/s:mood islamik sikit hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka je minah ni. Dia gile tu hal dia.
Tapi al her friends love her kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2016 10:58 AM | Show all posts
Bagi saya senang sahaja, apabila saya buat salah, saya minta maaf dan tidak mahu menyimpan dendam dengan orang lain.

senang hidup. buat salah, mtx maaf. gtu je. lps tu buat lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 10:59 AM | Show all posts
in the first place tak perlu minta maaf pun. sibuk je acik2 kepam ni, gambar mcm tu pun kecoh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:03 AM | Show all posts
lionsleepin replied at 24-2-2016 10:52 AM
Aku suka je minah ni. Dia gile tu hal dia.
Tapi al her friends love her kan?


anyway, semua org pun ada gila masing2, semua org pun ada friends & family that love them
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:07 AM | Show all posts
dia artis...sbb tu jdi kontroversi..org biase spe nk heran..btol x????
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
suterabiru123 replied at 24-2-2016 10:41 AM
suka ko kinah dalam cita isteri vs tunang walaupun aku rasa nk sepak2 je muka ko hadap sgt nk laki o ...

Tapi muka dia dah terlampau cengkung sekarang. Mata pun dah nak terkeluor.
Dah kurus lagi mau kurus. Errrr
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:25 AM | Show all posts
kinah i still like u dont worry
kesian dia nak jadi diri sendiri pun takleh ramai benor judgemental aciks around her
at least dia cuba jadi baik, pegi umrah tu salah satu caranya..
rasanya lakonan kinah paling breakthrough dalam cite girlfren dari neraka, takde siapa bole berlakon macam dia dalam cite tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:32 AM | Show all posts
mohon maaf? hawat dia nak pi mohon maaf...she doesnt do anyting wrong bak kata org hinggerishh
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:35 AM | Show all posts
aku suka ko kinah..kalaupun ko macam terejal akan tetapi ko tidak palsu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2016 11:35 AM | Show all posts
akak dari awal lagi tak ambil port pasal dia menjelir ke apa.. tu urusan dia..lidah dia.. why bother
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:44 AM | Show all posts
lantak u ler kinah nak buat ape pn..janji u bhagia

iolls suke tgk u belakon jer.iolls suke tgk u dlm gerfren dr neraka tu..wlaupun mcm terencat
isteri vs suami pn muke u mcm mintak penampo berkali2

all the best acik kinah
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak la dia, nak julur lidah kat tanah haram ke halal ke..korang gak kata pempuan ni tingtong.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 11:55 AM | Show all posts
xde isu pun kinah.. org yg pikiran tipikal makcik pakcik je yg suke mencanang2 isu yg ntah pape ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:05 PM GMT+8 , Processed in 0.105052 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list