CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7905|Reply: 46

Tahniah! Shukri Yahaya Bakal Bergelar Bapa

[Copy link]
Post time 19-2-2016 03:38 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-IIN at 19-2-2016 03:57 PM

Oleh Izzah Abbasy

Terpancar kegembiraan Jericho Rosales Malaysia, iaitu pelakon Shukri Yahaya, 27 setelah mengumumkan bakal menimang cahaya mata hujung bulan Ogos ini.



Semakin murah rezeki Shukri dan Tya.
Shukri yang mendirikan rumah tangga pada 20 November tahun lalu memberitahu isterinya, Tya Adnan, 25, kini sedang hamil tiga bulan.

“Saya terharu bercampur gembira apabila isteri memberitahu dia sedang hamil,” katanya kepada Kosmo Online.

Menurut pelakon drama Dia Isteri Luar Biasa, dia hanya mengetahui tentang kehamilan itu apabila isterinya menghantar rakaman video menerusi telefon bimbit yang menunjukkan alat ujian kehamilan.  - CARI Infonet

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2016 03:47 PM | Show all posts
tahniaaah...
cepat gak lekat..berkat limitoxiless tah ape produk wife dia ni tahh..tak igt lak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kena umum ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan :zz:zz
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw tak faham mcm mana org boleh rembes ngn dia. Tahniah la apa2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 03:52 PM | Show all posts
haaa mamat ni la aku ingatkan pelakon syahrul ridzuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok tahnuah
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tahniah.. salah taip plak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2016 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 19-2-2016 03:52 PM
Btw tak faham mcm mana org boleh rembes ngn dia. Tahniah la apa2 pun

Sama la kita...aku pun x faham..mungkin lbh jantan kot..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahlah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:14 PM | Show all posts
shukri ni nak kata membosankan tu idok...tp entah ler..kurang aura kot...bukan xde aura.. kene gali lagi tu...dia blakon pun not bad
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:26 PM | Show all posts
tahniah le...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:51 PM | Show all posts
patut la si tya ni nmpk mcm lemah lemau je recently..
tahniah.. jage baik2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:52 PM | Show all posts
caplimau replied at 19-2-2016 04:51 PM
patut la si tya ni nmpk mcm lemah lemau je recently..
tahniah.. jage baik2..

tya ni cantik khuen? mcm rita rudaini sikit2.... sheols model ke dlu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 19-2-2016 03:52 PM
Btw tak faham mcm mana org boleh rembes ngn dia. Tahniah la apa2 pun

Btw dia senyum sweet maybe sebab ada lesung pipit.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:55 PM | Show all posts
tahniah ler abe jericho
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2016 04:58 PM | Show all posts
Tahniah Shukri and Tya!
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:58 PM | Show all posts
sepitsiput replied at 19-2-2016 04:52 PM
tya ni cantik khuen? mcm rita rudaini sikit2.... sheols model ke dlu?

ha ah ade iras rr.. tapi bukan model..
belakon pun 1 cite tu je.. selebihnye buat business..
dlu die berisi skt, tak de la kurus mcm skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 04:58 PM | Show all posts
jericho kat mana dikk
kat kuku ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2016 05:00 PM | Show all posts
caplimau replied at 19-2-2016 04:58 PM
ha ah ade iras rr.. tapi bukan model..
belakon pun 1 cite tu je.. selebihnye buat business..
dlu ...

shukri mesti x bg wife heshe berlakon khuen?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.230465 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list