CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10636|Reply: 80

Ligamen Kepala lutut Fazreen Putus, Ligamen Mayat Jua Berguna

[Copy link]
Post time 18-2-2016 12:14 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Fazreen Rafi baru-baru ini telah mengalami kecederaan teruk ketika bermain bola sepak yang telah mengakibatkan ligamennya putus.

Menurut Fazreen, doktor telah menggantikan ligamen baru iaitu yang diambil dari mayat dan diletakkan ke lututnya.

"Saya pun tak tahu dari ligamen siapa tetapi saya hanya mampu ucap terima kasih.   Saya diberi cuti oleh doktor selama dua minggu dan mengambil masa selama enam minggu untuk pulih sepenuhnya.  

"InsyaAllah, saya akan start penggambaran pada bulan 5 dan diharapkan ketika itu saya sudah pulih sepenuhnya," ujar Fazreen.  

Pun begitu, Fazreen bersyukur kerana keadaannya kini bertambah baik.


Dalam pada itu, Fazreen juga sempat berkongsi mengenai perniagaannya iaitu Jubah Lelaki Moden yang kini akan berpindah ke bangunan baru empat tingkat di Shah Alam.  


comeynyeeee

"Selain daripada menjual jubah yang telah siap, saya juga mengambil tempahan secara pukal yang akan dijahit oleh pekerjanya sendiri," kata Fazreen.  

Ok nanti MH Online akan ke butik baru Fazreen ya.  Tunggu...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2016 12:19 PM | Show all posts
siapa pulak fazreen ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:19 PM | Show all posts
siapa pulak mamat ni??
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka ngan mamat ni
Walapun tak encem tpi air muka dia manis sejuk mata memandang
Suara pun lembut je..kalau berlakon watak ustaz or suami teraniaya..alahaiiii ..cairrr
Menjahit pun pandai..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:20 PM | Show all posts
lama btol x nmpk dia ni berlakon...citer yg plg top dia SPA Q kan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 18-2-2016 12:20 PM
Suka ngan mamat ni
Walapun tak encem tpi air muka dia manis sejuk mata memandang
Suara pun lembut  ...

Saya setuju.
Suka je tengok dia jadik hero
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:27 PM | Show all posts
aku suka tgk dia nih...
masa tgk ola bola tu..aku rasa macam dia je yang belakon jadi tauke

cite yang dia bercinta dengan adik angkat tu pun aku suke jugak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklehot replied at 18-2-2016 12:20 PM
lama btol x nmpk dia ni berlakon...citer yg plg top dia SPA Q kan..

Ada je drama dia berlakon, tayang kat RTM. Tapi ai taktau tajuk drama sbb ai tgk pun masa tukar2 channel TV.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2016 12:49 PM | Show all posts
AKU PILIH KAMU..jadi abg sulung si Hafidz Roshdi
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:51 PM | Show all posts
yg berlakon dlm spa q yg jd anak norish karman kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:55 PM | Show all posts
Madel replied at 18-2-2016 12:20 PM
Suka ngan mamat ni
Walapun tak encem tpi air muka dia manis sejuk mata memandang
Suara pun lembut  ...

Muka yg mmg tak sesuai utk watak jahat kan.. tp setuju tang sejuk mata memandang tu. air muka nampak baik je die ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklehot replied at 18-2-2016 12:20 PM
lama btol x nmpk dia ni berlakon...citer yg plg top dia SPA Q kan..

Bnyk je drama lakonan dia tayang kat tv..
Aritu pun baru je abis drama dia Aku Pilih Kamu kat tve
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:57 PM | Show all posts
ligament mayat mana lak ni weh...skeri lak aku dgr
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 18-2-2016 12:25 PM
Saya setuju.
Suka je tengok dia jadik hero

Fazreen ni mcm Beto
Tak encem tpi muka manis..serba serbi manis menawan n low profile.
berlakon pun best
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 12:58 PM | Show all posts
sape tau mana tempat jual jubahnyaa...
nak beli utk asben raya niii....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 18-2-2016 12:55 PM
Muka yg mmg tak sesuai utk watak jahat kan.. tp setuju tang sejuk mata memandang tu. air muka namp ...

Kan..
Watak lelaki urban kerja pejabat anak org kaya, sgt tak sesuai utk Fazreen..sbb suara dan airmuka dia lembut.
tpi kalau jadi budak kampung..suami teraniaya..ustaz..sesuai sgt..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-2-2016 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 18-2-2016 01:00 PM
Kan..
Watak lelaki urban kerja pejabat anak org kaya, sgt tak sesuai utk Fazreen..sbb suara dan a ...

Haah sesuai watak ustaz
Ni watak ustaz kasi kat johan sehari, uwekkk!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 01:13 PM | Show all posts
agak2 amik dr mayat aku dgr pun dh gross, igtkan mayat membusuk gtuh

ni konsep fresh organ transplant bile pesakit dah disahkan mati
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 01:13 PM | Show all posts
kurus lak nampak...dia ni yg fefeeling mati dlm keadaan syumul dlm drama gemersik kalbu kan?

membuak2 ketet si rodah dlm drama tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2016 01:14 PM | Show all posts
Dia ni berlakon best, rupa pon manis je... Masa Spa Q, gigih meouls turun cafeteria sbb nak tengojk heouls.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 10:25 AM GMT+8 , Processed in 0.117354 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list