CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 66422|Reply: 362

Rumahtangga Dato 'Terlajak Laris' Goyah??? #303 Status Propa Cover Line

[Copy link]
Post time 16-2-2016 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by aku.semut.merah at 20-2-2016 01:27 AM

Banyak gambar2 mereka bersama telah didelete dari IG keduanya. Tinggal sedikit je lagi yg ada. Dan dari status yg masing2 update samada di IG atau FB, memang menampakkan ada masalah sedang berlaku.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2016 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan besday datin aritu sungguh loving kah mereka bdua ni? Siap dpt hadiah kereta mewahh..follow benang ni utk maklumat lnjut
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 01:56 AM | Show all posts
baharu sedar nikah dengan hadek2 ke sis??
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Smlm wedding ruzaini bukankah ade bini heols mengekor skali? Ke meols tersilap tu org lain?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2016 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mereka pergi tapi xdak gambo sama
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Doa yg terbaik buat mereka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2016 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 15-2-2016 05:56 PM
baharu sedar nikah dengan hadek2 ke sis??

Ramai sgt gayah2 muda dijadikan model pakaian ATL tu kot yg kantoi tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Abih tu sapa nak dijadikan mem besor dlm rumah agam heols yg maha kaya tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2016 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Rs dah mula muak dgn heols dan dato vida. Mungkin overated sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cam biasa...gambar di ig penentu ukur kebahagian seseorg...

Rugi datin tinggalkn dato...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 05:51 AM | Show all posts
doa terbaik buat mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh2 sj kot
Semoga baik2 sj
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn ckp FS bakal jadi datin suatu hari nanti
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:22 AM | Show all posts
tapi kalo jenis2 gayah ni kuat sentap,
agaknya skali dia meletop ngan bini dia,
harus gaya pompuan gadoh ngan pompuan....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:22 AM | Show all posts
kadang2 bile terlalu expose kakayaan kemesraan takut ade yg jenis sakit ati tuju atau hantar apa2.
nauzubillah

semoga aman2 saje umah tangga mereka
aku duk tunggu gmbr terlajak laris dgn pengasas sendayu tinggi bersama je
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaduh sikit upload quotes kat laman sosial segala..bbnu sgt perangai memasing.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-2-2016 07:31 AM | Show all posts
Aku tgk dari segi wang rm memg betuahla bini dia...dari sudut jiwa dah bertentangan agaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa dah pernah dengar pasal masalah diorang nie sebelum ni. Semoga semuanya baik baik saja. Nampak dato' pun penyayang dan loving sangat pada family dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 07:43 AM | Show all posts
kukukatablog replied at 16-2-2016 07:22 AM
tapi kalo jenis2 gayah ni kuat sentap,
agaknya skali dia meletop ngan bini dia,
harus gaya pompuan ...

sy tgh nak bayangkan dia gaduh dgn bini dia sambil terjerit2 dengan sora dia yg kepit tu....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2016 08:04 AM | Show all posts
semoga gaduh2 manja sj, akak doakan kesejahteraan rumahtangga dorg.. kesian datin dapat laki sentap ala2 perempuan , piyed ka dato
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:24 AM GMT+8 , Processed in 0.141303 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list