CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 25939|Reply: 208

Suami Isteri Perlu Puaskan Diri Masing2 Dalam Hal Nafkah Batin - Cheta

[Copy link]
Post time 15-2-2016 01:56 PM | Show all posts |Read mode
Suami Isteri Perlu Memuaskan Diri Masing-Masing Dalam Hal Nafkah Batin – Rozita Che Wan






Hubungan intim antara suami isteri adalah satu topik taboo yang jarang dibincangkan secara terbuka di kalangan masyarakat. Namun secara umum, ramai sedar tentang masalah hubungan seksual yang dialami oleh pasangan suami isteri. Malah kalau tak silap Abang Nara, ada kajian menyatakan lebih 50% isteri tidak mencapai rasa puas apabila bersama dengan suami mereka. Hmmm. Satu masalah yang besar jugak sebenarnya kan?


Bagi Che Ta, soal hubungan kelamin atau peribadi adalah sesuatu perkara yang harus dibincang dengan baik antara suami isteri. Baginya, persefahaman antara pasangan berkahwin perlu ada. Kata Che Ta:-

Saya percaya dalam soal nafkah batin, baik isteri dan suami perlu memuaskan diri masing-masing. Sejak bertahun lalu, saya memang mengamalkan jus tenaga ini. Alhamdulillah, pada usia saya Tuhan masih berikan kesempatan untuk mengandung. Dua bulan selepas bernikah, saya hamil.



Untuk makluman, Rozita Che Wan bercadang memasarkan jus tenaga yang diambilnya dengan nama Jus Goyang Rapat by RCW tidak lama lagi. Fuh. Pasti ramai yang teruja dan ingin mencubanya. Semoga produk ini akan meletup dan makin ramai suami isteri yang berjaya dalam mencari kepuasan dalam hubungan intim. Sumber BiPop.




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2016 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua tua pun masih berdenyut gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 01:59 PM | Show all posts
amboi nama jus

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:01 PM | Show all posts
Jus Goyang Rapat by RCW


kemain nama
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
denyuttt dan sedutt girtuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:03 PM | Show all posts
Jus Goyang Rapat??

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
untung laa zain
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:08 PM | Show all posts
jadi body cantik mcm che ta ok gak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2016 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape semakin melucah ni . Paper tu ada under aged reader ok. Ingat depa x faham kaa?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:10 PM | Show all posts
katibism replied at 15-2-2016 02:08 PM
Nape semakin melucah ni . Paper tu ada under aged reader ok. Ingat depa x faham kaa?

apa nak pelik nya..komsas form 3 pun skrg drama lucah sis....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Adooii nama lain tak dak ker che ta o..nama lucah gak ko pilih kan..gedik nyer si tua nie..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:11 PM | Show all posts
malunya iols baca....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:11 PM | Show all posts
Xde nama yg innocent sikit ke???? Jus mutiara korsani ke, jus makam nekmat ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
nama product mmg mengundang bualan, umpatan dan kejian.. taktik pemasaran gak ni.. mesti che ta awal awal pon dah perasan nama jus ni semacam.. naper mesti jus goyang? kalo rapat tu ok lg.. bab goyang tu xde kena mengena ngan jus..

lain la kalo sebelom minum jus tu kena goncang.. so leh la namakan jus goncang rapat.. hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
;


Dah tak gheti malu ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
*istighfar sat*
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-2-2016 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitu, gigih cheta buat mcm2 biz eh
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:24 PM | Show all posts
ala nk jual produk ja pun...

cer 10tahun lagi... ada dak dia nk cerita lagi pasai hubungan intim...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dah bertahun mkn?
maksudnya masa blm kawen baru tu mmg dah amalkn ke? kalo takat merapi dan merapatkn ke apa oklah, selalunya produk dalaman wanita fungsinya sekaligus membantu dlm masalah mati putik, menaikkan mood dan nafsu..
rasa mcm tak sesuai kalo yang blm bersuami mahupun suami kerja jauh berbulan2.. kang sengsara lak menanggung
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2016 02:28 PM | Show all posts
amboi kak marr nama jus hang sakan noh. jus rapat pon dah bunyi pelik, apatah lagi siap bergoyang-goyang nih. loklaq hang noh. malu la sikit kak marr oi. *gaya izreen bercakap*
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 01:29 AM GMT+8 , Processed in 0.111823 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list