CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6987|Reply: 54

Sudah 3 Bulan Berkahwin, Mila Belum Berkesempatan Masak Untuk Suami

[Copy link]
Post time 11-2-2016 10:09 AM | Show all posts |Read mode
Oleh : Dean BZ






Kesibukan menguruskan perniagaan membuatkan penyanyi Mila Jirin atau nama sebenarnya Noorsyarmilla Jirin, 29, belum berkesempatan menyediakan masakan untuk suaminya, Ahmad Ailis Mohamed Mustapha walaupun sudah tiga bulan mereka berkahwin.


"Saya belum berkesempatan lagi memasak untuk suami sejak berkahwin kerana kami sibuk dengan urusan bisnes katering yang diusahakan bersama.


"Nasib baik dia memahami dan tidak kisah makan di luar, lagi pula, kami keluar menguruskan urusan bisnes tersebut bersama-sama," ujarnya kepada mStar Online.


Mila yang agak lama juga menyepi kini dikatakan sibuk dengan perniagaan Bizmilla Catering yang diusahakan sejak tiga tahun lalu. Mereka juga bakal melancarkan dewan perkahwinan ketiga mereka di hotel One City, dekat sini, pada April depan.


"Sekarang hidup lebih tenang kerana sentiasa disisi suami dan tidak risau kalau mesyuarat hingga larut malam sekalipun.


"Selain itu, rezeki lepas kahwin pun memberangsangkan, perniagaan katering dan perancang perkahwinan yang kami usahakan semakin mendapat sambutan dan dalam perancangan untuk menambah beberapa dewan perkahwinan lagi," ujarnya.


Ditanya tentang perancangan cahaya mata, Mila berkata, dia sudah bersedia jika dikurniakan zuriat dalam masa terdekat. - CARI Infonet.






Sumber - mstar

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi? Apa masalahnya.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:16 AM | Show all posts
Bz lah wat bnda lain...tu psl tk sempat msk.....dok pun kenyang lah...tk mkn nasi pn tkpe...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:18 AM | Show all posts
lulz.. tak sempat masak untuk suami pun dah jadi satu berita sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:38 AM | Show all posts
tomyam kelapa kat kedai die kat puchong tu sedap gak... gigih kawan saya mencari sebab nak rasa hehe~~
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:44 AM | Show all posts
biar betik xsempat nak masak?

nasi goreng tu bkn lame sangat kn

klu nak hidang cam katerer mmg lambat r
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:45 AM | Show all posts
epis replied at 11-2-2016 10:38 AM
tomyam kelapa kat kedai die kat puchong tu sedap gak... gigih kawan saya mencari sebab nak rasa hehe ...

apa nama kedai dia sis? kat area mana?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:48 AM | Show all posts
kucen_miang replied at 11-2-2016 10:45 AM
apa nama kedai dia sis? kat area mana?

lupe lak nama... area puchong, tapi ke dalam sikit kedainya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 10:51 AM | Show all posts
ramai dah bintang2 AF kawen termasuk sang juara..
Vince,Zahid,Mawi,Pejal,Mila,Stacy...

tunggu Hafiz & Hazama pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:51 AM | Show all posts
ye la laki tak kesahh..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:54 AM | Show all posts
berita skg ni psl retis, x sempat makan pun jd bahan...


bila la nk maju indistri kalau takat berita gini je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
qronaldo7 replied at 11-2-2016 10:44 AM
biar betik xsempat nak masak?

nasi goreng tu bkn lame sangat kn

Agaknya dia tapau lauk pauk katering je blik rumah. Tu yg kata x sempat masak.


Anyway...Mila nk jd the 2nd Liyana Jasmay ke?

Meols speku next week keluar story Mila Teruja Masak Asam Pedas Untuk Suami dan lepas itu disusuli story Mila Masuk Kelas Memasak Demi Suami
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:56 AM | Show all posts
kira bizmilla beliau tengah berkembang pesat lah ni? .. lps ni ble jadi jutawan juga cam Neelofa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 10:58 AM | Show all posts
busy sgt...sampai masak pun xsempat
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:06 AM | Show all posts
sepitsiput replied at 11-2-2016 10:54 AM
Agaknya dia tapau lauk pauk katering je blik rumah. Tu yg kata x sempat masak.

maybe la kot. xmembazir kekdahnya


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:10 AM | Show all posts
sepitsiput replied at 11-2-2016 10:54 AM
Agaknya dia tapau lauk pauk katering je blik rumah. Tu yg kata x sempat masak.

gahahahahah the second liyana jasmay tu kelako
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2016 11:17 AM | Show all posts
ala kan buat katering.. makan je la lauk pengantin.. hehehehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:22 AM | Show all posts
sebab nak nampak dia ni masih ada walaupun suam2 kuku..cerita tak sempat masak pun leh up gak ek..3 bulan tu masih manis lagi dik oii...tunggu lah lagi 3 tahun....berbunyi jugak laki hang nanti..apapun semoga berbahgia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Takpe la tak sempat masak, tak wajib pun.. dia pun busy cari duit, suami pun tumpang senang dgn bisnes mila kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2016 11:26 AM | Show all posts
Mila itu pemalas, rumah cuman tidur je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 06:57 AM GMT+8 , Processed in 0.118052 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list