CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6940|Reply: 43

Lufya Rayu, Mohon Gambar Tak Berhijab Dipadam

[Copy link]
Post time 29-1-2016 04:57 PM | Show all posts |Read mode
Edited by seramado at 29-1-2016 04:58 PM

Setelah mengambil keputusan untuk mengenakan hijab sepenuhnya, Lufya merayu dan memohon agar peminat dan juga individu yang mempunyai gambarnya tidak berhijab agar memadamkannya bagi menghormati dirinya yang sudah berhijrah.

“Urusan saya dengan Allah sudah selesai apabila meminta pihak yang berterusan menyebarkan gambar tidak bertudung agar berhenti melakukannya. Saya juga ingin berpesan kepada semua orang agar tidak lagi menyiarkan atau memaparkan gambar tidak berhijab”

“Saya berharap mereka menghormati keputusan ini. Apa yang dapat saya lakukan adalah berdoa Allah memberi hidayah kepada mereka yang menyebarkan gambar itu. Bukan mudah menutup mulut orang supaya tidak bercakap buruk mengenai kita,” jelasnya memetik laporan daripada BH Plus.





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2016 05:06 PM | Show all posts
manis je bila bertudung litup ni kann...
moga istiqomah
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm perempuan arab plak dia bertudung..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Trend ya sekarang hijab2 insaf ini.

Semoga kelakuan pun dijaga ya. We no want another Ukasha.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 29-1-2016 05:08 PM
Mcm perempuan arab plak dia bertudung..

Masa free hair, tak nampak ereb dia ke? Hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:12 PM | Show all posts
make up tetap sekilo

bukan faham kepala ekor

mcm bodoh sekor2 artis Malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:18 PM | Show all posts
nak padam, padamlah sendiri
suruh orang pulak ... ingat sikit ye, kita tak pernah pun suruh u bergambar
tengok gambar u pun tak pernah
kecuali gambar u ketiak basah masa AF
lepas tu taubat tak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:30 PM | Show all posts
bkn dh ade ke benang psl ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2016 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey nampak! Tapi mekap liptik merah sgt...nude colour sudehh
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke orang yg simpan gambar dia?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 05:55 PM | Show all posts
sheols mmg arab pun khen...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon sendu...menyanyi pun sendu
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 06:04 PM | Show all posts
sapa pulak nak sebarkan gambar ko tu..
melainkan gambar ketibas
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry ler... meols menyampah jua dgn pompuan2 yg baru bertudung pastu dok gesa kwn2 remove gambar bertudung diorg.. bukan lah kata meols x hormat...kita support2 ya..tp klu sampai dh tahap kau harras aku suruh aku check album fb aku yg dah bertahun tu semata2 nk cari gambar kau free hair menyelit sekadar dipinggiran, ko dah kenapa pompuan?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik, terimalah hakikat, once your picture is on the internet, makanya forever la dia di situ.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 06:30 PM | Show all posts
Kau kena gigih cari kat internet tu pastu ko kne gigih padam sendiri..Aku pon tak simpan gambo ko diknon huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2016 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Expecially yang ketiak basah tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
adik betty kn dia ni..?
pkai tdung bju sendat...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:03 PM | Show all posts
tokti pon x semenggah nak suruh org delete gambor dia yg x bertudung coz sekali dah dew kat internet selamanya akan ada kat situ .. dia ni bukan kew ank saudara betty benafe .. kalau x slp diorg penah gaduh kan ..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:08 PM | Show all posts
merahrose replied at 29-1-2016 07:28 PM
adik betty kn dia ni..?
pkai tdung bju sendat...

anak sedara betty benafe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 08:58 AM GMT+8 , Processed in 0.117907 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list