CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2257|Reply: 7

King's Confectionery Halal ke Tidak?

[Copy link]
Post time 29-1-2016 02:21 PM | Show all posts |Read mode
Edited by manjalara_01 at 29-1-2016 02:38 PM

Salam semua...

manja dh bukak thread ni mula2 di CI baru je ni...lepas 3 posting dari forumer...
terus kena campak kat board "makanan & resipi"...so as expected sendu la kan...sampai hari ni xde ape2 feedback..

so kali ni harap u allz bleh bantu..& kite same2 bleh dpt jawapan muktamat...
sila klik link dibawah (thread ori manja) TQ
http://mforum.cari.com.my/forum. ... 0143&extra=page%3D2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2016 02:27 PM | Show all posts
dah try chesk kat website jakim ke mana2 ke ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2016 02:36 PM | Show all posts
krustykrab replied at 29-1-2016 02:27 PM
dah try chesk kat website jakim ke mana2 ke ?

sudah..u x klik kat link yg i bg tu ke?...
ehehhe.....situ la original thread i...semua info ade sana...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 02:40 PM | Show all posts
Edited by krustykrab at 29-1-2016 02:41 PM
manjalara_01 replied at 29-1-2016 02:36 PM
sudah..u x klik kat link yg i bg tu ke?...
ehehhe.....situ la original thread i...semua info ade  ...

hehe sorry, tak perasan link tu tadi

btw...ni iolls bg link kat jakim....hala cert dia sampai taun 2018

http://www.halal.gov.my/ehalal/directory_standalone.php



        
SENARAI SYARIKAT
                              
Bil
Nama & Alamat Syarikat
Tarikh Luput Sijil Halal
Syarikat
1.
AYAM KENS KINGDOM FOODSTUFF ENTERPRISE (M) SDN BHD                    
2-1, JALAN 10/108C
TAMAN SG. BESI
57100, KUALA LUMPUR,
15-12-2017
2.
KINGWAY FOODS INDUSTRY CO                    
LOT 2799, BATU 71/2,
JALAN TOKAI, SIMPANG EMPAT,
06650
30-11-2017
3.
KINGWOOD RESORT (MUKAH) SDN BHD                    
LOT 96, BLOCK 17, MUKAH LAND DISTRICT,
96400
15-07-2017
4.
KINGWOOD HOTEL (SIBU) SDN BHD                    
NO. 12, LORONG LANANG 4
P.O. BOX 1201
96008
15-05-2017
15-05-2017
5.
KING'S CONFECTIONERY SDN BHD                    
A25, JALAN KUANG BULAN
TAMAN KEPONG
KUALA LUMPUR
52100
15-05-2016
15-05-2016
15-09-2016
15-11-2016
31-03-2017
31-07-2017
15-10-2017
31-10-2017
15-01-2018
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 02:45 PM | Show all posts
king's ni ada pape isu halal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 03:13 PM | Show all posts
so apa issue nya?
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 29-1-2016 07:56 PM | Show all posts
Edited by manjalara_01 at 29-1-2016 07:58 PM
krustykrab replied at 29-1-2016 02:40 PM
hehe sorry, tak perasan link tu tadi

btw...ni iolls bg link kat jakim....hala cert dia sampai t ...

Thanx u...

tu la kan...dh x jumpe logo halal tu...sampai ke website pun xde..
slalunye...kalau restoran ke produk makanan for sure ade logo halal ni..
especially kalau jenama famous..

ape2 pun..u type ape yea nak search KC ni kat Jakimnye website tu?
nape agaknye masa i cube2 hari tu x kluar pun....? siap ngan "petaling jaya" "kelana jaya"
still x kluar...dalam senarai
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by krustykrab at 29-1-2016 08:02 PM
manjalara_01 replied at 29-1-2016 07:56 PM
Thanx u...

tu la kan...dh x jumpe logo halal tu...sampai ke website pun xde..


Iolls type king je....tpkn kalau chuolls was2 baik call jakim...sb kdg kalau kedai franchise ni ada outlet yg apply ada yg tidak...mcm subway...x semua subway ada halal cert jakim nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 04:05 AM GMT+8 , Processed in 0.665157 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list