CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 120996|Reply: 1554

Review Konsert3Suara Jamal-Zamani-Ameng IB post#1534

  [Copy link]
Post time 18-1-2016 04:12 PM | Show all posts |Read mode
Edited by doubleA at 27-9-2016 04:18 PM

Konsert Slam 2 Dekad Kembali Terjalin




All about #konsertkurniaSlam






--------------------
news bawah ni pasal benang asal, lagu single zamani, tambatan hati.

SETELAH hampir 12 tahun menyepi tanpa album, bekas vokalis kumpulan Slam, Zamani akan tampil menemui peminat dengan lagu single gubahan seorang komposer dari negara seberang tidak lama lagi.

Zamani atau nama sebenarnya Zamani Ibrahim berkata beliau tidak memilih mana-mana komposer namun secara kebetulan cita rasa peminat sekarang lebih gemar dengan lagu gubahan komposer dari Indonesia.

"Sehingga kini judul lagu tersebut belum diputuskan, ia berkisar kisah cinta yang tidak dibalas dan ia tidak mempunyai kaitan dengan kisah hidup saya," katanya kepada pemberita pada sidang media Majlis Hi-Tea Eksklusif bersama Zamani Slam baru-baru ini.
**********

Selain itu, Zamani juga bercadang untuk mengadakan penyatuan semula dengan anggota Slam yang lain bagi mengembalikan nostalgia kegemilangan Slam pada era 90-an kepada peminat.

"Jika ada rezeki Insya-Allah tetapi perkara ini masih belum dibincangkan namun saya yakin ahli kumpulan Slam yang lain tidak mempunyai masalah kerana kami masing berhubung dan masih kekal sebagai kawan rapat walaupun berjauhan," katanya.

crdt to astro awani online

-----------------
abgadek meols dah move-on hokeh
GOOD LUCK abgadek! siapakah komposer seberang itu?



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-2-2016 04:18 PM | Show all posts
Edited by doubleA at 16-2-2016 08:32 PM

demo lagu sket - preview Tambatan Hati.



url : https://www.facebook.com/100000724933299/videos/1126409840726503/
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
iols Berharap melly goeslaw !!

aktiviti berbasikal tuh...teringat scene filem bara
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 04:29 PM | Show all posts
good luck zamani...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2016 04:34 PM | Show all posts
eely_shana replied at 18-1-2016 04:28 PM
iols Berharap melly goeslaw !!

aktiviti berbasikal tuh...teringat scene filem bara

ambik gambar chuols balik


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 18-1-2016 04:34 PM
ambik gambar chuols balik

Masa mula2 tgk citer ni dulu, masa scene ni iols tergelak okeh! lawak aih pompuan bawak lelaki naik basikal

Nostalgia sungguh bab2 basikal ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 18-1-2016 04:34 PM
ambik gambar chuols balik

adeh si arni yg kayuh, si abangadek yg duduk....gamaknya abangadek ni, tk ada daya nak boncengkan arni.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2016 04:45 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 18-1-2016 04:43 PM
Check in sebab ada perkataan SLAM

masuk ajela, malu2 pulak nak mengaku die-hard-fan zamani slam skg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-1-2016 04:47 PM | Show all posts
mamastoney replied at 18-1-2016 04:42 PM
adeh si arni yg kayuh, si abangadek yg duduk....gamaknya abangadek ni, tk ada daya nak boncengkan  ...

skg meols yakin abgadek kayuh basikal sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 18-1-2016 04:47 PM
skg meols yakin abgadek kayuh basikal sendiri

Hehehe...basikal oh basikal
Kalau vclip bara iols akan bagi sepenuh perhatian scene kayuh basikal ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap ada disclaimer okehhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2016 04:55 PM | Show all posts

asyik kena relate jah, penat heols nak menepis, bitau siap2
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 05:10 PM | Show all posts
akak syak lagu tebaru heshe mengenai kisah cinta tt terhadap heshe
okbaiiiiiiii





Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2016 05:18 PM | Show all posts
cik_tonggek replied at 18-1-2016 05:10 PM
akak syak lagu tebaru heshe mengenai kisah cinta tt terhadap heshe
okbaiiiiiiii

mau lari mana kaka

meols pun dah move-on hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 05:21 PM | Show all posts
doubleA replied at 18-1-2016 01:18 PM
mau lari mana kaka  

meols pun dah move-on hokeh

move on lah sangattttt
DP pun muka jerangkung heshe lagi tuh ha


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 05:35 PM | Show all posts
sejak dulu..saya suka semua lagi zamani..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-1-2016 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah abgadek hee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2016 05:47 PM | Show all posts
cik_tonggek replied at 18-1-2016 05:21 PM
move on lah sangattttt
DP pun muka jerangkung heshe lagi tuh ha

move-on di dunia realiti kaka, dp porem takleh ubah la, trademark tu kena gambo jerangkung hensem mas jamani jugak

kang org tak kenal dabelA mana kalau avvy tukar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2016 05:47 PM | Show all posts
Ipo replied at 18-1-2016 05:35 PM
sejak dulu..saya suka semua lagi zamani..

hai chuols, selalu nampak kat bod mps
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
alo2   kalo kisah diri sendiri pun apa salahnya..huntung ada fans yg tumpang simpati terus offer diri hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2016 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh... pantang nmpk nama zamani laju je tngn iol klik tred nih. Lagu tu dh kuar ke blom? X sabar nk menghayati kesyahduan sore zamani ku.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.556152 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list