CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2135|Reply: 3

mintak pendapat

[Copy link]
Post time 28-12-2015 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Motor saya telah dicuri sewaktu saya pergi membeli barang di kedai runcit dalam keadaan enjin tidak dimatikan . Adakah saya boleh dpat claim insurance atas kecuaian saya sendiri ? Mohon pendapat tuan/puan cara2 agar saya boleh dapat claim insurance . Saya tidak mahir bab2 mcm ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-12-2015 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
basikal x kunci pn kna rembat..ini kn motor..
tggu next jwpn..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2015 09:56 AM | Show all posts
bgtahu yg kita dah kunci segalanya...kalau nak citer yang sebenar nanti stu sen pun ko tak fapat apa2.........

senyum je org insuran tu nanti........btw sepatutnya ko post di BOD motosikal ni....
nanti aku pindahkan nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2015 11:00 AM | Show all posts
biasa aku jumpa rider mcm ni..

kengkonon nak cepat la sampai tinggal motor enjin x mati..

ujung ujung moto kene bawak lari..

mmg mendapat lah!

utk TT:
gi buat report polis
ckp motor ilang masa parking dpn kedai
jgn lak ckp kunci tinggal kat motor
dah dpt salinan report tu..gi submit kat insuran company.
pastu selalu la call sarjan balai tmpt buat report tu
suh dia tutup kes cepat.
bila polis dah tutup kes baru la insuran boleh bayar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-2-2024 01:12 AM GMT+8 , Processed in 0.056716 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list