CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8320|Reply: 68

Gegar Vaganza Ubah Persepsi Orang Ramai Pada Haiza

[Copy link]
Post time 17-12-2015 12:33 PM | Show all posts |Read mode

sumber imej: InstagramHaiza



oleh : Fyruz Hanna


Bakat Haiza yang lebih dikenali dengan satu genre pada satu masa dahulu mungkin telah berkubur kerana kini setelah menjadi antara barisan finalis program Gegar Vaganza dia mampu untuk menyanyikan lebih daripada satu bentuk genre lagu.


Bagi penyampai radio Best FM itu, situasi ini memberikan dirinya peluang kepada pihak penganjur lain untuk mengambilnya membuat persembahan selain daripada menyanyikan lagu dangdut.


“Situasi itu adakalanya menyebabkan ada tidak berani memanggil saya membuat persembahan kerana takut saya tidak boleh membawa lagu lain.


“Alhamdulillah, pertandingan tersebut berjaya mengubah persepsi itu dan ternyata GV2 benar-benar membuka peluang buat diri saya,” katanya kepada media.


Haiza menambah, jika diberikan peluang dia teringin untuk mencuba genre slowrock atau rock atau rock. -CARI Infonet.


Sumber: Sinarharian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 12:44 PM | Show all posts
she's fine ... she can sing and perform and creative untuk show dia ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:58 PM | Show all posts
Sore sheols yang serak2 basah tuh sesuai nyanyi lagu rock. Bole fight dengan ella mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:00 PM | Show all posts
yerp..performance dia kababoomm...dia talented...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:27 PM | Show all posts
she is more good better than farahdiya
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:32 PM | Show all posts
memeyyy ahh
iolss pun dah jadi suka kat dia
very talented
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:42 PM | Show all posts
ai tgk kt GV2 nih nampak yg Haiza bersungguh memberi persembahan terbaik tiap minggu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:00 PM | Show all posts
memang peserta GV2 ni bagus2 semuanya.... Terbaik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 02:05 PM | Show all posts
iols pun kagum tengok haiza, dari bab persembahan n vokal n showmanship, semua dia bagi all out.
great work haiza. semoga dibuka peluang utk haiza dlm bidang seni
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:17 PM | Show all posts
Kipidab dongibab nek za !
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:19 PM | Show all posts
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bukan ada fans pun...tu yg kalah
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:24 PM | Show all posts
Betul tu, ai suka Haiza gak. Ai frust gak dia dapat no. 6 sebab dia dah usaha sungguh2 every week. Dulu tengok dia biasa je waktu zaman dangdut. Tapi dalam gv bila dia bawa lagu2 slow rock memang nampak wow sangat. Nyanyi lagu tinggi macam flora cinta pun senyum sweet je sambil nyanyi ala2 macam dato ct senyum walaupun lagu tu tinggi nak bawa. Takpe la. Haiza dah work hard n usaha sungguh2 cuma rezeki tak berpihak pada dia. Ramai nampak tu dia lgi deserve top 3 compared to FD. Anyway dah memang rezeki FD. Ada la hikmah tu yg kita tak tahu. Ok Haiza, banyak lagi peluang rezeki yg akan datang mana la tahu. Kipidap and dongibap
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang orang dah nampak la dia bukan setakat boleh nyanyi dangdut je. Pasni semuga banyak dapat tawaran buat show majlis korporat etc. Lagipun haiza ni penampilan dia menarik. Suka tenguk baju2 dia, style rambut mekap etc tiap kali perform kat GV
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:29 PM | Show all posts
MH37O replied at 17-12-2015 02:19 PM
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bu ...

komen ko kerlasss dik...........
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:30 PM | Show all posts
starcity replied at 17-12-2015 02:26 PM
Sekarang orang dah nampak la dia bukan setakat boleh nyanyi dangdut je. Pasni semuga banyak dapat ta ...

Kann...ai suka tgk gigi dia cantik putih bersih je hehe..Dia nampak cantik dalam dresses and make up dia.

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 02:53 PM | Show all posts
MH37O replied at 17-12-2015 02:19 PM
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bu ...

agreed. kalau dia punya fans fanataik macam fans nana atau at least gigih macam fans fd mesti dia dapat placing top 3.. tp sendu jah fans dia dah dapat no 6 baru nak meriah sian terlambat  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 03:04 PM | Show all posts
kan patut dia dapat better place ..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 03:12 PM | Show all posts
yang penting ezad forever menggantikan mamat di tempat ketiga
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 03:13 PM | Show all posts
MH37O replied at 17-12-2015 02:19 PM
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bu ...

Cakap bebaik sikit dikk nanti pemenat sheols marah

Cc @jefri90 @sepitsiput

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 03:26 PM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 17-12-2015 07:13 AM
Cakap bebaik sikit dikk nanti pemenat sheols marah

Cc @jefri90 @sepitsiput

mana peminat2 bodoh si haiza yg marah n tak dpt terima kenyataan yg idola dia mmg tak best tu??? meh sini... hmmm...setakat nyanyi dgn props penuh kat belakang apa yg bagusnya?...suara takyah cakaplah,sengau mcm bangau... aku tau dato katijah tu puji just nak amik hati je sbb dia tau si haiza ni takde peminat...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 04:53 AM GMT+8 , Processed in 0.112112 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list