CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aku.semut.merah

Fasha Sanda & Jejai dah bercerai???

  [Copy link]
Post time 14-12-2015 11:01 PM | Show all posts
wow... aku harap thread ni tak dicampak lg ke bod sendu sana. aku sekadar forumer neutral, bkn karat bkn hater sapa2. nak baca gosip rilek2 saja, sekali-sekala menyampuk.

Harap korang tak bercakaran kat sini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga berita ni x benar...
k bkn karat sesiapa tp kits doakan la perkahwinan sesiapa saja berkekalan.. Sedih tau tgk org bercerai berai ni, especially melibatkan anak2 yg kecil
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian ank2 kecik lg kalau betul pasangan cinta agong ni dah cerai
Jejai ni aku rasa ada something wrong...sorry to say aku x npk kewibawaan dia sbg ketua keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mudahnya melafazkan cerai
Harap2 xbetol
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 14-12-2015 11:01 PM
Betul tu.. Takut aku tengok mulut orang tua ni.. Kata masuk forum tengok gambar tapi mulut tak hab ...

Dia ni menyumpah org dah macam berzikir pula. Tak henti2 menyumpah memaki hamun kan. Dari dulu lagi dia asyik suruh aku pergi syria melacur. Tu jek modal dia tak sudah2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 14-12-2015 06:21 PM
Kesiannya. Iols tunggu benar atau tidak kisah ni sambil makan popcorn. Jemputlah.

Mintak sket eh popcorn..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 14-12-2015 06:37 PM
Yang rinakaterina tu pun punya menyibuk mengalahkan yahudi

Kalau betul cerita ni and ps sebarkan  ...

Kannnn..ntah pape dia tu. Dok canang mcm dia dpt berita tu direct

Tp rupanya drpd kawan kpd kawan PS. Jauh nawww peginya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:30 PM | Show all posts
barfi replied at 14-12-2015 11:22 PM
Dia ni menyumpah org dah macam berzikir pula. Tak henti2 menyumpah memaki hamun kan. Dari dulu lag ...

Tengok gayanya mcm orang seberang kot..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2015 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jess1205 replied at 14-12-2015 11:30 PM
Tengok gayanya mcm orang seberang kot..

Takde maknanya org seberang. Mulut org seberang lagi senonoh dari dia wak
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih karatz pasah tabur pitenah serata IG.. Untung2 netizen simpati kat pasah & vote dia utk abpbh.. Propa sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2015 11:42 PM | Show all posts
LoveSungmin replied at 14-12-2015 11:36 PM
Gigih karatz pasah tabur pitenah serata IG.. Untung2 netizen simpati kat pasah & vote dia utk abpbh. ...

That one thing I cannot hadam dengan penjilat pasah.. Dr ape yg sy selalu tengok memang fans dia yg kuat provoke here and there. Imaginasi mereka memang melampaui batas. Then bila benda mcmni jadi (read: pasah berdrama di ig adik iparnya) boleh pulak fans2 dia berlagak suci twist the whole story buat mcm yang salah adik si jejai and nora yang masih merempan menghimpit keluarga bekas mertua. Kuatnya mereka the whole team twist cerita kan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:01 AM | Show all posts
makan cekodok la tgk orang bergasak dalam ni.. nanti sure kena humban benang ni bila ada pihak tak puas hati lalu menekan butang report..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 14-12-2015 10:21 AM
Kesiannya. Iols tunggu benar atau tidak kisah ni sambil makan popcorn. Jemputlah.

Kat benang sebelah pon iols makan popcorn pasal speku artis sorang yang tatau dah branak ke belum tu... Iols ingat tak serius...rupanya macam2 kisah...

Inipon kita tgk jelah mana yg benar
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
BUAT HATERS DAN KIPAS KERAS MATI.. APA KATA KORANG BERGABUNG TENAGA... TAG TEAM ROYAL RUMBLE RAMA2  GI HENTAM PS SI MAK DAN JEJAI OJEK SI ANAK! RAMAI2 GI SERBU DUA BERANAK NYER IG...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap ni sekadar khabar angin jah. Mcm tak percaya semudah tu deyols nak bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:18 AM | Show all posts
kenapa ramai kata kesihan kat anak anak kecik tu...
kalau jejai kesihan kat anak,
kot kot dia still suami nora sampai hari ini

pasangan ni dah ada pengalaman tinggalkan anak untuk
mencari pasangan baru.. so bukan benda baru kaedahnya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-12-2015 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Off topic jap..si min adik jejai tu dh bcerai ke ngan husband die?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:57 AM | Show all posts
ellejo replied at 14-12-2015 05:56 PM
wowowowo siap tag lagik
ni mmg berani kerana benar

itu lah contoh ngefan yang tak tahu barrier personal life orang yang mereka menat,,,semuanya nak mencapub.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
gurl_link replied at 15-12-2015 12:49 AM
Off topic jap..si min adik jejai tu dh bcerai ke ngan husband die?

Me rasr mcm br jr kwen aritu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2015 12:59 AM | Show all posts
Edited by Vokuro at 15-12-2015 01:01 AM
penmerah replied at 14-12-2015 06:12 PM
kesian fasha
harap fasha dan anak2 bertabah

akak ada backlog ig sheols, 2 hari lepas sheols ada tulis something like this:

fashasandhaAt some point you will realize that you have done too much for someone, that the only next possible step to do is to stop.
Leave them alone.
Walk away.
It's not like you're giving up,
and it's not like you shouldn't try.
It's just that you have to draw the line of determination from desperation.
What is truly yours will eventually be yours,and what is not,
no matter how hard you try,
will never be.
🍃

jujurin nya akak syak sheols ini memang tidak pernah di accept 100% dalam family suami itu, maka timbul la statement itu, dah penat kot nak ambil hati keluarga mertua??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:35 PM GMT+8 , Processed in 0.327715 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list