CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 17294|Reply: 120

[Dunia] Alvin Tan Mati Ditembak? UPDATE: Masih hidup.. #68

[Copy link]
Post time 15-11-2015 01:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by obelisk at 15-11-2015 04:12 PM

Alvin Tan mati ditembak?
FMT Reporters | November 15, 2015

Berdasarkan gambar yang tersebar Alvin mati akibat tembakan yang mengenai bahagian pipi sebelah kiri




PETALING JAYA: Blogger kontroversi, Alvin Tan yang kini menetap di Amerika Syarikat dikatakan telah mati akibat ditembak.

Berita itu tersebar selepas beberapa laman blog menyiarkan gambar Alvin dengan kesan luka pada pipi sebelah kiri dipercayai akibat kesan daripada tembakan.

Bagaimanapun, setakat ini belum ada pihak yang tampil membuat pengesahan mengenai perkara itu.

Berdasarkan maklumat yang disiarkan di blog-blog berkenaan, punca Alvin ditembak adalah ekoran tindakannya yang melampau baru-baru ini apabila menggunakan beberapa helaian al-Quran untuk mengelap najis hingga menimbulkaan kemarahan.

Antara blog yang menyiarkan insiden kematian Alvin itu ialah babab.net, informasi-viral.blogspot.com,tawaurians.com, koleksigambarvideo.com, pingje.org dan blogmazer.com.

http://www.freemalaysiatoday.com ... -tan-mati-ditembak/
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2015 01:27 PM | Show all posts
kalau betul sukurlah.....CASH..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Isis dah cashkan ker?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:28 PM | Show all posts
Edited by mesmerize at 15-11-2015 01:30 PM

mana alvin bole dibunuh.. nanti islam muslim dicop tak aman n pengganas lagi..dia seharusnya dinasihat secara sopan santun
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:28 PM | Show all posts
akak syak ummah yang tembak beliau sempat melaungkan awlohuakbar sebelum melepaskan das tembakan tersebut bukan? hehehehe ok ok, kali ini akak bergurau jah. beritanya pun tak pasti lagi sahih atau tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:30 PM | Show all posts
Mcm gambar edit je. Any legitimate, credible sources other than PPRT blogs?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngan melayu kat malysia bolehla.keyboard warrior jer sorg2....habis2 ko jumpa cam lava tu jer maki hamun...

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Benaran nih...ke propa jek...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2015 01:31 PM | Show all posts
edee_91 replied at 15-11-2015 01:28 PM
akak syak ummah yang tembak beliau sempat melaungkan awlohuakbar sebelum melepaskan das tembakan ter ...

kalau penembak x sempat laung Allahuakbar....gamaknya penembak laung apa....
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:33 PM | Show all posts
kodokbawang replied at 15-11-2015 01:31 PM
kalau penembak x sempat laung Allahuakbar....gamaknya penembak laung apa....

hmmm..... lailahailallah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:34 PM | Show all posts
blog pun cap ayam,propa la tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun rasa propa
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:42 PM | Show all posts
belom mampos lg sis..

https://www.facebook.com/Alvin-T ... 6007218070/?fref=nf

alang2 nk masuk boleh jah kalo nk report...kasi dia mengelupor lg sis
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:47 PM | Show all posts

propa ja nih..mangkok ni dahagakan perhatian jer..
ye la FB dah kena katup
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:51 PM | Show all posts
so much for religion of peace?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sahih berita ni  cashlah buat sipunai kecik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-11-2015 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak syak alvin sipunai kecik yg buat cerita tragis demi meraih simpati...semoga apa yg dipropa menjadi nyata
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoax saja, dalam pada itu alvin pula sedang berusaha create akaun fb yang baru.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada akak kesah beliau nak mampos tergolek sekali pun?
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2015 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 15-11-2015 01:51 PM
Kalau sahih berita ni  cashlah buat sipunai kecik

Cian la si punai kecik tu. Tiada lg kontroversi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 07:39 PM GMT+8 , Processed in 0.109181 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list