CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1517|Reply: 0

Modal hanya RM10

[Copy link]
Post time 30-10-2015 09:56 AM | Show all posts |Read mode
Kata2 Sifu Toneexcel:

Sblm nak xplain lebih lanjut, nak tanya u pakai line apa? Prepaid ke
postpaid? Kalau prepaid, kalau u top up bulan2 u dpt apa? Sama juga if
postpaid (bill). Apa yang u dapat bila bayar? Tidak dapat apa2 eh?
Baik, disinilah kelebihan line yang i nak share ni. Dia line prepaid juga.
Line Tunetalk nama diberi. Di mana ada celcom, disitu ada Tunetalk di
mana Tunetalk ni, ada shareholder dlm syarikat Celcom. Dia guna
prasarana Celcom untuk network.
Bezanya, yang ini bila kita pakai dan top up bulan2, kita dapat banyak
faedah. Percuma RM 100 ribu insuran PA sepanjang u guna, bila top up
dpt point dan point tu boleh tebus tiket kapal terbang AirAsia percuma,
penginapan di Tune Hotel percuma, tebus HP percuma dan sebagainya.
Yang menariknya, bila u perkenalkan line ni kat member dan member
berminat dan pakai, bila dia top up, u pun akan dapat komisyen dari
mereka top up sampai bila2 selagi mereka guna. Komisyen ini terus
masuk akaun u. Begitulah program ini. Longterm tau. Esok2 bila dah
berhenti kerja katakan, income hasil top up ni tetap u dapat dan
berterusan. Selagi mereka guna. Kalau u dah tiada, pendapatan ini boleh
di wariskan kepada anak-anak atau keluarga terdekat.
Itu bezanya kalau pakai prepaid lain, top up bulan2 tapi tak dapat apa2.
Kalau masih tak faham, boleh tanya lagi yer. Untuk menyertainya, RM 100
sahaja sekali seumur hidup. Dan menggunakan sms untuk smua
transaksi. Tak perlu hp canggih sgt pun. Nokia 3310 pun boleh guna. Ya,
BOLEH KEKALKAN NO LAMA. Jangan risau if anda terpaksa terpisah
dengan no kesayangan anda. KEKALKAN, no problem.
Lepas aktif, dah boleh guna dan sebarkan kebaikan tunetalk ini.
InsyaAllah, ramai pengguna bijak akan menyertai dan bertukar line ini
nanti. Sehingga kini, pendaftaran hampir mencecah 170000 lebih dan
semakin meningkat. Prospek atau bakal pengguna masih ada 3 juta lebih
yang guna hp ni. Bayangkan berapa banyak yang belum tahu dan kita jadi
yang terawal. Akhir sekali, ada program yg boleh membantu org yg x ada modal
utk buat bisnes ini. Hanya RM10 sahaja. Utk keterangan lanjut sila kunjungi
fan page ini www.facebook.com/toneexpress
Sekian, terima kasih
**Adakah ianya membantu?
Call saya di 014-529 8372 (hafiz) atau PM/wsap

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.102977 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list