CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2678|Reply: 2

Plu Oriental Jin Body Scrub !!

[Copy link]
Post time 29-9-2015 09:16 PM | Show all posts |Read mode
Holla ! hari ni i nak share sikit pasal "MAGIC" SCRUB !!, ok firstly, i ada buka Go Shop kat Astro, mula mula rasa mcm malas nak layan kan tapi disebabkan tak de cerita yang best hari tu then i bukak la channel tu. Nak dijadikan cerita tiba tiba hati i tergerak nak beli hihihi then  after order semua tu and i buat COD ( Cash On Delievery) selang beberapa har tak silap i dalam 3 hari terus GDEX and the gang datang rumah i . Lepas diorang balik dengan pantas i cuba .Seriously tiba tiba ada something berlaku kat kulit i !!!!Kulit i jadi GEBU !!! seriously macam tak caye tapii memang berkesan and i seorang yang mempunyai kulit yang sensitif tapi bila i pakai fuhhh smooth gila uollss uolls kena cuba this product!! memang best! i rasa berbaloi kot bcs kalau beli sebotol RM 50-60 mcm tu lah tapi dengan GO SHOP dapat 6 botol besar and 2 botol kecil and free gift utk mask muka . Total nya hanya RM 149. Berbaloiiii. So uolls kena cuba k .
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2015 10:59 PM | Show all posts
Arini aku memg cm teringat nk bli ni sbb review kt web gs tu suma +ve...pastu ang plak menambah review membuatkan aku nk bli gak...tp kan..aku nak try 1tiub dulu kt web lain la..kalu ok bru ingat beli pakej gs..ang rasa? Kt web lain tiub besaq juai rm50..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2015 12:57 AM | Show all posts
family aku pakai biasa je. hmmm. takdelah gebu ke apa ke. kering je kulit. tak moisting pun macam review tu.

pastu leceh sebab bila dah beli tu, kulit walnut halus dah macam pasir kat lantai bilik air. aku bawak pi travel je. mandi terus dengan tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 02:34 PM GMT+8 , Processed in 6.855704 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list