CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3598|Reply: 5

Kursus Penterjemahan Am @ Institut Terjemahan & Buku Malaysia

[Copy link]
Post time 17-9-2015 02:09 PM | Show all posts |Read mode
Ade sesape pnh amek kursus ni tak?

my fren ada ambik, now dia wat part time translator utk assignment/project bdk2 u.
trase mcm nk amek jgk tp kne terrer english ke ek? my fren tu da mmg terer english.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2015 02:43 PM | Show all posts
best nyer....peluang besr...dalam bidang ini..



www.mrkeladi.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2015 05:35 PM | Show all posts
macam best jer keja ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2015 06:35 AM | Show all posts
Ai pun plan nk ambik kursus ni gak....tp kena tunggu balik malaysia dulu lah

Sesapa pernah ambik sila share sket...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2015 04:09 PM | Show all posts
mcm mana nk start dlm bidang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2016 08:33 AM | Show all posts
Saya pernah ambik kursus terjemahan kat ITBM nih. tapi bukan english la. bidang ni memang boleh pergi jauh. kalau korang ada sijil ITBM ni orang caye jugak la nak bagi job.

tapi kalau english translation rasanya xperlu sijil pun boleh buat kan? ada member ambik job dari internet dapat 3k sebulan... sampai dia boring la buat keje tu walaupun duit masyuk...
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:33 AM GMT+8 , Processed in 0.811097 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list