CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 46279|Reply: 349

[Jenayah] Doktor bergambar ketika tengah menyeluk jadi viral

[Copy link]
Post time 23-8-2015 11:49 AM | Show all posts |Read mode
Edited by masros at 23-8-2015 03:31 PM


Gambar : Doktor kurang ajar selfie dicelah kangkang pesakit
Seorang wanita telah memuat naik gambar seorang Doktor wanita disifatkan kurang ajar yang mana Doktor terbabit telah mengambil gambar " Selfie " dalam keadaan pesakit yang agak cemas dan kritikal.
Kejadian ini berlaku di sebuah Hospital Kerajaan di Johor Bharu apa yang di lakukan Doktor terbabit amat memalukan ikuti luahan wanita yang bernama Kak Long difacebook nya.
>>Dear Sir,
I am appalled by the level of stupidity and arrogance of your junior doctor in one of the government hospital in Johor Bahru. This picture was shown to me by one of my friend, apparently this mother is having some sort of obstetrics emergency, and instead of taking the matter seriously, they opted to take photo.
This kind of behaviour and inconsiderate action has deeply offended me and the people that I have shown the picture to. The most ridiculous part is, the whole private area is involved in the picture. I honestly don't see any sense of victorious contrary to her hand sign.
Please take this thing seriously and render the necessary punishments towards them, and salvage the already failing level of quality in the Malaysian doctors. I am sincerely considering of forwarding this picture to the main social media / major newspaper channels. I am quite sure they will be very much interested in investigating into the whole issue.
regards,
Worried and concerned Malaysians
Semoga apa yang di kemukkan oleh wanita ini dapat dijadikan pengajaran untuk semua Doktor supaya menjaga tatasusila kerja jangan hanya mahu berseronok tanpa memikirkan maruah orang lain . BS Credit Kak Long

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2015 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohmygodddd
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruk+bangang gila doktor ni....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang  tukang ambik gambar apa motip?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sb tu org elak nk gi spital gomen klu veranak.. doc pelatih ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
What the (f word) on earth this silly doctor thinks she is doing?????
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-8-2015 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by primemova at 23-8-2015 12:06 PM

Please give a harsh punishment to this silly doctor... Nampak tak dapig ni pandai dan ada niat jahat... Pandai sbb dia cover muka dia dgn penutup mulut hidung so dia rasa org tak leh cam dia... Niatjahat sbb dia nak dedahkan aurat dan kemaluan pesakit who is i strongly believe is malay women...  Nampak tak busuk nya hati spesis teresa kok ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya doktor ne
mcm takde etika kerja
bdk2 sgt perangai
sila jgn jd doktor klu perangai tak matang camnih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2015 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor bodoh piang:
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:09 PM | Show all posts
Bodoh giler doktor ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:10 PM | Show all posts
semuga ada org berselphie dengan doc ni nanti biler doc ni terlentang tercedera atas jalan biler excident
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yang tulis artikel ni? Selfie ngan ambik gambar biasa pun tatau beza.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 23-8-2015 12:10 PM
Siapa yang tulis artikel ni? Selfie ngan ambik gambar biasa pun tatau beza.

kan..selpi tu amek gamba sendiri..repoter hauk
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:13 PM | Show all posts
Gambar : Doktor kurang ajar selfie dicelah kangkang pesakit
Seorang wanita telah memuat naik gambar seorang Doktor wanita disifatkan kurang ajar yang mana Doktor terbabit telah mengambil gambar " Selfie " dalam keadaan pesakit yang agak cemas dan kritikal.

aku copy ayat ats nih...sblum ni ramai kutuk doktor lelaki coz bab2 bsalin nih doktor lelaki xsesuai lh...tp nih doktor pompuan y x beretika pulak,...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
primemova replied at 23-8-2015 12:03 PM
Please give a harsh punishment to this silly doctor... Nampak tak dapig ni pandai dan ada niat jahat ...

memang bukan kena pakai ke face mask tu tau pulak sis baca hati dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:15 PM | Show all posts
Tak tepikir ke olehnya jika diri dia sendiri diperlakukan sebegitu, ke dia lupa yang dirinya juga seorang wanita.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2015 12:16 PM | Show all posts
Bodoh cina ni..

Tak nampak ke melayu dan keling kt belakang yg bertungkus lumus tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya doktor bodoh piang tuh marahkan staff/nurse yg ambik puc tuh....

Ni tak, dia pulak beriya2 bila diambik kan pic
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:22 PM | Show all posts
kenapalah manisia buat perkara yg bodoh mcm tak skolah??
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2015 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 23-8-2015 12:15 PM
memang bukan kena pakai ke face mask tu  tau pulak sis baca hati dia

Sebab dia pakai mask tu la dia berani nak bergambar mcm tu sis... Mungkin dia rasa muka dia tak nampak sepenuhnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 05:42 AM GMT+8 , Processed in 0.175088 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list