CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 13801|Reply: 65

rambut panjang

[Copy link]
Post time 16-8-2015 03:10 PM | Show all posts |Read mode

...tapi pada lelaki. apa pendapat korang pasal rmbut kt bawah ni? and this hair is not gonna gone anytime soon.





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Related collections:

  • · like|Threads: 1, Subscribe: 0
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 03:37 PM | Show all posts
beby x suka jejanz rambut panjang. selekeh
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 03:47 PM | Show all posts
memang gigih ko nie.. haha..

brapa lama simpan rambut tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2015 03:56 PM | Show all posts
ramram90 replied at 16-8-2015 03:47 PM
memang gigih ko nie.. haha..

brapa lama simpan rambut tu..


gigih? maksudnya? hehe. hmm, dh dkt 2 tahun lebih smpan.

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 06:45 PM | Show all posts
Edited by ramram90 at 16-8-2015 06:49 PM

gigih la.. dpt simpn rmbut pnjng mcm nie..

bbalik pd soalan..

plbagaikan..

+ gayakn dgn bnda2 mudah mcm cap/ snow cap/ kacamata dll..

+ gaya2kn rmbut tu ikut kesesuaian muka brsama eksesori tu td..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka. But don't   mind me. If your girl suka, then just carry on
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2015 08:11 PM | Show all posts
ramram90 replied at 16-8-2015 06:45 PM
gigih la.. dpt simpn rmbut pnjng mcm nie..

bbalik pd soalan..


hehe thanks for the advice

memang ada plan nk carik beanie/snow cap skang sbb nk cover dahi yg luas ni. huhu. and plan nk carik beanie yg oversized punya. ramram rasa it's better kalau pakai beanie/snow cap tu lepaskan rambut jgk ke or just sorok je rmbut dlm tu? (xsuka jgk nk biar rmbut ni lepas kt public huhu). ni pun plan nk smpan pnjg lg klu boleh maybe smpai pinggang hmm.

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 09:20 PM | Show all posts
rambut tt lagi panjang drpd rambut aku..... lagi prefer laki rambut pendek nampak kemas...

tgk rambut tt teringat dekat tarabas...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2015 09:43 PM | Show all posts
mystica replied at 16-8-2015 09:20 PM
rambut tt lagi panjang drpd rambut aku..... lagi prefer laki rambut pendek nampak kemas...

tgk ...


hehe rmbut saya mcm lg pnjg je dari rmbut tarabas hehe

biasalah tu perempuan suka lelaki rambut pendek, eh? hehe. thanks for the opinion
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 09:55 PM | Show all posts
dj_design89 replied at 16-8-2015 09:43 PM
hehe rmbut saya mcm lg pnjg je dari rmbut tarabas hehe

biasalah tu perempuan suka lelaki r ...

kalau simpan smpi pinggang susah nak maintain nanti... shampoo rambut pun mesti sgt lama..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2015 10:07 PM | Show all posts
mystica replied at 16-8-2015 09:55 PM
kalau simpan smpi pinggang susah nak maintain nanti... shampoo rambut pun mesti sgt lama.. :sweat3 ...


hmm sebenarnya kalau tgk kt youtube dgn internet banyak je perempuan yg rmbut pnjang at least smpai paras bawah pinggang tapi diorang tunjuk cara diorang shampoo tu pun tak rumit and sekejap je hehe (diorang tunjuk dengan berbaju okey hehe).
Lagipun based on pengalaman diorang2 yg kt internet ni yang rambut super panjang ni (paras pinggang or lebih), rutin rambut diorang pun tak rumit and leceh. syampu pun seminggu sekali, pakai masker or serum pun beberapan kali je dalam seminggu pastu takde rutin yang rumit-rumit. yang rutin rumit-rumit ni kalau yang berambut pendek biasanya (rambut paras atas bahu smpai paras dada yang biasanya channel yang glemer2 banyak pengaruh hollywood huhu)
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik rambut bro...kalau tengok dari belakang memang macam pompuan..takde yang penah tekel ke?haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 10:26 PM | Show all posts
dj_design89 replied at 16-8-2015 10:07 PM
hmm sebenarnya kalau tgk kt youtube dgn internet banyak je perempuan yg rmbut pnjang at least sm ...

owhh kat youtube ada ajar cara shampoo rambut ye.. tak tau pun....

seingat aku tak penah rambut lebih panjang drpd rambut tt hehehe.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2015 10:36 PM | Show all posts
mystica replied at 16-8-2015 10:26 PM
owhh kat youtube ada ajar cara shampoo rambut ye.. tak tau pun....

seingat aku tak penah rambu ...


haah. ada je sebab ramai request diorang untuk tunjuk macam mana nak jaga rambut super panjang huhu. so, termasuklah cara syampu

hmm, mystica cubalah belajar smpan rmbut panjang. memanglah leceh skit and kena banyak bersabar tapi banyak je inspirasi-inspirasi rambut panjang kt internet yang mane diorang ni ajar macam mana nak simpan and jaga rambut super panjang ni. Lagipun lelaki suka perempuan rambut panjang Slow-slow dulu. Mula-mula simpan smpai paras bahu ke. lepas tu set target lain. smpan smpai paras tengah belakang ke. lepas tu set smpai pinggang ke. keypoint is, set target. macam dj skang which is my current target ialah taknak potong rambut at least smpai hujung tahun ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 10:39 PM | Show all posts
panjangnya rambut tt..kalo sy la dah lama dah sy gi potong..huhuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2015 10:47 PM | Show all posts
purpledesire replied at 16-8-2015 10:39 PM
panjangnya rambut tt..kalo sy la dah lama dah sy gi potong..huhuu


hmm, makin pnjang makin sayang pulak rasa nk potong huhu

Lagipun, ni nk try smpan lagi panjang ni. at least taknak potong smpai hujung tahun ni. nak tgk smpai mane boleh cecah. huhu

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2015 10:51 PM | Show all posts
dj_design89 posted on 16-8-2015 10:47 PM
hmm, makin pnjang makin sayang pulak rasa nk potong huhu

Lagipun, ni nk try smpan lagi pan ...

hehee..nanti hujung tahun nie tt jgn lupa update thread nie erk..sbb sy nak tengok rambut tt panjang sampai tahap mana..huhuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2015 11:18 PM | Show all posts
purpledesire replied at 16-8-2015 10:51 PM
hehee..nanti hujung tahun nie tt jgn lupa update thread nie erk..sbb sy nak tengok rambut tt panja ...


ya semestinya saya almost tiap2 bulan saya amik foto rmbut saya dari belakang nk tgk progres . Mungkin stengah orang nampak mcm freak tapi saya tak peduli apa diorang kata hehe

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Sori..rimas tgk laki rambut panjang.. tp kalu ur girl suke,,teruskan aja

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2015 09:53 AM | Show all posts
Rambut TT ke tu?! Seriously?!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 10:49 AM GMT+8 , Processed in 0.094207 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list