CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 24828|Reply: 147

[Tempatan] Luahan Hati Anak Perempuan Zahid Hamidi Di Instagram..

[Copy link]
Post time 29-7-2015 02:02 PM | Show all posts |Read mode
Luahan Hati Anak Perempuan Zahid Hamidi Di Instagram..

Jul 29, 2015
http://mynewshub.cc/2015/07/29/luahan-hati-anak-perempuan-zahid-hamidi-di-instagram/#gs.9ee198ebe3b047adaa37c8c2200e41c5



PELANTIKAN Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi sebagai Timbalan Perdana Menteri (TPM) yang baharu menggantikan Tan Sri Muhyiddin Yassin nyata menerima pelbagai reaksi daripada netizen sejak diumumkan petang semalam.

Reaksi itu turut menarik perhatian anak perempuan Ahmad Zahid, Nurul Hidayah yang menzahirkan sokongan penuh terhadap bapanya selain mengucapkan tahniah menerusi laman Instagram, Sayanurulzahid.



Abah betapa orang sedang menyanjungmu, memujimu, memakimu, menyumpah seranahmu, kau tetap suami, abah, grandpa kami.
Tetaplah dengan Istiqamahmu, janjimu kepada Maha Pencipta. Sebagai anak, bukan status yang kami pandang. Abah tetap abah.

Pandanglah tanggungjawabmu dengan ‘mata hati’.

Kami redha akan perkongsian abah dengan tanggungjawab yang digalas.

Ketentuan Allah tidak terjangkau dek akal. Pesan abah ikut rasmi padi “makin berisi tambah menunduk” akan kekal sehingga akhir hayat kami.

Ini suatu amanah dan ujian Allah. All the best dan semoga Allah memberi kekuatan iman, taqwa, tabah n sabar pada Abah.


Ucapan yang dimuat naik anak kepada bapa ini nyata mencuri perhatian pengikutnya hingga ada menyifatkan status itu mempunyai makna mendalam dan menyentuh hati.

Menerusi kapsyen tersebut, Nurul Hidayah, 36, yang merupakan anak sulung Ahmad Zahid meluahkan perasaannya untuk cuba memahami tanggungjawab yang disandang si bapa meskipun menyedari masa untuk mereka bersama akan berkurang.

Apa yang diharap Nurul Hidayah, semoga bapanya akan menjalankan amanah yang diberi ini dengan tabah dan sabar.

– MYNEWSHUB.CC
Oleh: CARRIE

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 02:04 PM | Show all posts
jawa banjar caprut neh...bergranpa-granpa bagai.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:06 PM | Show all posts
semua nak meluahkan perasaan...
ni luahan perasaan rakyat sapa nak amnik peduli???
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Para anak masing-masing muncul menyapot bokap nya.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm biasa lah...
Yg menang - gembira
Ucapan : tahniah

Yg kalah - berduka
Ucapan : jgn putus asa...cuba lg
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:14 PM | Show all posts
huh...dalam hati kemain suka sbb nnt bole naik private jet mcm najwa naik dulu........
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-7-2015 02:14 PM | Show all posts
jadi orang kampung di bagan datoh yang ramai lagi miskin dengan tanah rizab melayu terjual pada cina bila nak selesaikan
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:16 PM | Show all posts
anak marhean xmau buat luahan rasa ka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh anak dia ni bukan ke pegang jawatan dlm company related to glc ke apa ntah
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:18 PM | Show all posts
amyza replied at 29-7-2015 06:11 AM
Mcm biasa lah...
Yg menang - gembira
Ucapan : tahniah

kipidap, donggibap
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:21 PM | Show all posts
Err aku dapat pangkat pengerusi persatuan penduduk bini aku pulak yang hantaq mesej .. pendek ja..

"Kalau meeting malam jangan lebih 10:00PM..kalau tak ..siap abang!"

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:23 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:23 PM | Show all posts
lame, next please
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:24 PM | Show all posts
krustykrab replied at 29-7-2015 02:06 PM
semua nak meluahkan perasaan...
ni luahan perasaan rakyat sapa nak amnik peduli???

ko luahkan kat fb ko je la...tu jer yg mampooo...

nasib la kan jadi rakyat2 tak berharta ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:24 PM | Show all posts
jgn sedih nurul..
nanti abah bawa travel around the world.
pasni boleh pakai beg birkin mcm kak mah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:24 PM | Show all posts
Kuasa adalah sumpahan  ....
yang membutakan panca indera dan "penglihatan" ...

***OK bermadah plak***
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-7-2015 02:25 PM | Show all posts
mrsamz replied at 29-7-2015 02:16 PM
Eh anak dia ni bukan ke pegang jawatan dlm company related to glc ke apa ntah

SPNB.bahagian komunikasi korporat gitu.and dah received datukship pun

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:25 PM | Show all posts
mengada-ngada anak dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:25 PM | Show all posts
Tunggu turn anak pak jib lak ....  
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2015 02:27 PM | Show all posts
rbmy replied at 29-7-2015 02:24 PM
jgn sedih nurul..
nanti abah bawa travel around the world.
pasni boleh pakai beg birkin mcm kak ma ...

hahhahahaha...betu ...betu...betullll

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 12:58 PM GMT+8 , Processed in 0.161057 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list