CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 86374|Reply: 240

Gebunya Peha dan Rampingnya Pinggang Kamu Wahai Zahida Apdal Rafik

[Copy link]
Post time 26-7-2015 07:49 PM | Show all posts |Read mode
Zahida Rafik Dikecam Kerana Foto Seksi Tayang Peha Gebu

Fuh. Terbeliak juga mata kami bila melihat foto Zahida Rafik yang super seksi ni. Yelah, biasanya musim-musim raya ni kan kebanyakannya berpakaian sopan seperti berbaju kurung atau jubah.

Seperti yang kami jangka, foto tayang peha gebu ini mendapat kritikan netizen. Malah, wanita berbaju hitam yang didakwa berkahwin dengan seorang kerabat juga menerima kecaman netizen.

Bagaimanapun, Zahida bertindak untuk tidak membalas komen-komen tersebut. Apapun, kita doakanlah yang terbaik kan?


Kredit Ohbulan


P.S Tetapi yang lebih menarik perhatian TT ialah kesan edit di bahagian pinggang Zahida Apdal Rafik. Tidak yakin dengan diri sendirikah?



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2015 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoooomaiiiiiiii...

Wembesan tersekat...

Tp lancar semula bila tgk yg gegel bj itam tu..lol...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2015 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
miabebe replied at 26-7-2015 07:50 PM
Hoooomaiiiiiiii...

Wembesan tersekat...

Gegel kertu mia oi
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 07:57 PM | Show all posts

Patut lah renggang layut jah...maap kn mia..lol...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg baju itam tu br skit sj tu
Peserta dewi remaja yg plg berjaya katanya
Selalu pakai baju xterkeluar tetek xsah dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:10 PM | Show all posts
kesian... jadi bini No.2 pic raya pun sorang2 je... dgn keluarga je, tak dapat bergambar dgn suami terchina mcm suami isteri normal yg lain

tu yg tak cukup kasih sayang tu



Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
miabebe replied at 26-7-2015 07:50 PM
Hoooomaiiiiiiii...

Wembesan tersekat...

Search sj datin ezurin, penuh pics rembesan
Selamat menjamu mata
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bju hitam tu sape?

Datin e ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2015 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Takdela seksi sangatt. Otak kotor aaaaa korang
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nak cucuk je ketet datin e tu.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:27 PM | Show all posts
sukacactus replied at 26-7-2015 08:16 PM
Search sj datin ezurin, penuh pics rembesan
Selamat menjamu mata

Owhhhhhhh....

Datin kew...mia takenai...maap kn mia....
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:28 PM | Show all posts
sapa pompuan tayang tetek sambil mulut ternganga takleh tutup tu
adoyai buruk sungguh la ropa tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kim K wannabe ke theyolls ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:44 PM | Show all posts
nak glamer kot.
if tak sexy tak kuar paper dan tak diperkata org.
if sexy sampai dlm cari pon kuar.. sampai kan I pun mula piki nak google sape si zahida ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca kat insta miss kepoh tu, katanya zahida ni pi edit pinggang dia jd ramping gtu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg bju hitam..mak aihhhh layut buah mangga dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2015 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
datin e kn suke pakai baju tunjuk ketet..
megah kot rasenye bile keadaan gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 09:09 PM | Show all posts
merecikkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 09:10 PM | Show all posts
gamba pinggang dia obviously telah diedit sebabtu blur blur and siku pon terkiok sikit. bahagian pattern lengan pon tetiba ter"drag" sampai ke pinggang. tayah kot edit. im sure she's not that chubby maybe she's just insecure. :-(
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2015 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Senget benget background hasil editan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 10:55 AM GMT+8 , Processed in 0.085745 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list