CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7120|Reply: 40

[Tempatan] Seorang lelaki mencampurkan sperm miliknya kedalam air minum di lobi hotel.

[Copy link]
Post time 2-7-2015 11:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FOTHER-MUCKER at 2-7-2015 11:49 PM




KUALA LUMPUR, 2 Julai: Sebuah video memaparkan seorang lelaki melakukan onani dan meletakkan spermanya ke dalam botol minuman seorang juruwang di lobi sebuah hotel yang dikatakan terletak di Puchong, mengejut dan menjijikkan netizen.

Rakaman dari video dari kamera litar tertutup (CCTV) yang dimuat naik di Facebook kira-kira lapan jam lalu oleh pengasas bersama ‘Community Policing Malaysia’, Kuan Chee Heng tersebar luas di kumpulan media sosial yang lain.

Pada mulanya, video itu memaparkan seorang lelaki Cina, dalam lingkungan 20-an duduk dan berkeliaran di lobi sambil melakukan onani.

Dia kemudian mengambil botol minuman berwarna merah jambu dari kaunter dan mula melepaskan sperma ke dalam botol itu.

Namun, nama hotel berkenaan tidak didedahkan di dalam video itu.

Dalam kapsyen video berkenaan, Kuan menulis bahawa juruwang malang meminumi air dari botolnya dan apabila merasakan ada kelainan, beliau terus memeriksa video dari CCTV.

Kapsyen video berkenaan: “Seorang lelaki sakit mental beronani di lobi hotel, masukkan sperma ke dalam botol minuman dan tanpa diketahui, juruwang terus meminum dari botolnya dan merasakan ada yang tidak kena dengan air itu.

“Beliau menemui sperma dalam airnya dan apabila melihat CCTV, mendapati lelaki Cina gila seks memasukkan mani ke dalam botol airnya yang disimpan di kaunter ketika beliau tiada di situ. Kami akan terus memburu lelaki itu kerana kami percaya dia akan melakukan perkara yang lebih buruk lagi selepas ini,” kata Kuan.

Menurut chop tarikh dalam video berkenaan, ia dirakam pada 22 April lalu.

Video berkenaan menerima banyak komen negatif dari pengguna Facebook dan turut menerima lebih 72 likes dan 75 perkongsian.

Jennifer Leong, seperti netizen yang lain, marah dan berkata lelaki berkenaan perlu dicari dan dihukum.

“Letak gambar lelaki gila seks ini dan biar orang semua mencarinya,” kata seorang pengguna Facebook, Leonard Yang.

VIDEO---->>>> adakah Si lava?







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2015 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila letak kat bibir..hidung x bau clorox campur pandan ke dalam air tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2015 11:50 PM | Show all posts
So fast. lol.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2015 11:52 PM | Show all posts
ni suspek lava foodcourt A/L pengutip cek nih.... maklumlah sangap....
tp kan mana mampu lava foodcourt tu p hotel....... ni musti tumpang toilet je nih....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2015 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
eeeiiiiii yeeekkkkm ptuihhhh ptuihhhhh


pompuan tu kena cepat2 telan morning after pill!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 12:02 AM | Show all posts
VirginLady replied at 2-7-2015 11:53 PM
eeeiiiiii yeeekkkkm ptuihhhh ptuihhhhh

Takut mengandung nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
spiderman80 replied at 3-7-2015 12:02 AM
Takut mengandung nanti.

ye lah nanti dapat anak giler!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 12:11 AM | Show all posts
tgk facebook... kuan chee heng ni form satu community ala2 skuad polis ke...? sori x skodeng betul2.. sape2 tau leh citer sket sape uncle ni.. ala2 ayahanda rani kulup je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2015 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Meleis & gila seks berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
CrowneGlory replied at 3-7-2015 01:01 AM
Meleis & gila seks berpisah tiada

Itu Cina lahanat lah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
spiderman80 replied at 3-7-2015 01:07 AM
Itu Cina lahanat lah...

Sarcasm je tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo nsem mcm aaron kwok ok kut telan..nie muke lim kok wing aka rani kulop mau bunuh diri pas terminum
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mane de telan air mani leh ngandung..sarcasm ke mmg xsekolah??
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermmmmm....... Pnh handle kes gini...nauzubillah..psiko
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 2-7-2015 11:52 PM
ni suspek lava foodcourt A/L pengutip cek nih.... maklumlah sangap....
tp kan mana mampu lava foodc ...

Tumpang toilet tapi buat kat lobi. Lol. Dino mmg kena lava kat luar forum ke. Tgk dino mcm best friend je ngan lava. ;)
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 02:39 AM | Show all posts
Jijik betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2015 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Loya pulak tekak aku nak minum madu ni haa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik dia tak bubuh racun.. Kalau tak, memang tak sempat nak beraya.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Yuckkssss...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2015 06:25 AM | Show all posts
haaa?...gilo apo......mendajal air minoman orang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.105286 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list