CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17415|Reply: 94

Nasha Aziz In Love Dengan Pemuda Kachak????

[Copy link]
Post time 5-5-2015 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Copy dari metroseks.

Nasha Aziz, aktres jelita yang sudah lama kita tidak mendengar khabar terkini mengenainya ataupun melihat lakonan beliau di kaca televisyen. Ramai juga tertanya-tanya bila agaknya beliau akan menamatkan zaman bujangnya.

Menerusi ruangan Cik Pang di Harian Metro, rakannya terserempak dengan Nasha di sebuah gerai popular di pinggir bandar bersama seorang pemuda yang kacak. Jejaka yang  masih berada dalam lingkungan usia 20 an itu begitu mesra dan melayan Nasha dengan penuh manja.

Difahamkan jejaka tersebut bukanlah  pengurus artis popular Iman Tang seperti yang hangat diperkatakan dan dikaitkan bersama Nasha sebelum ini. Malah, hubungan mereka sudah lama berakhir.

Tersebarnya cerita ini membuatkan beberapa pihak ingin tahu siapakah gerangan pemuda tersebut yang berjaya mencuri perhatian Nasha. Benarkah mereka berpacaran?.

Kami pasti ramai yang ingin melihat Nasha Aziz akhirnya bahagia di samping seseorang dan mungkin boleh menjadi teman hidupnya sehingga ke hujung nyawa. Jangan malu untuk tampil ke hadapan dan faktor usia bukanlah pengukur sesebuah cinta.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-5-2015 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Minat dia dlm gerak khas the movie. Menjadi sungguh dia jadi watak jahat nama suzana tuh. Hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2015 10:36 PM | Show all posts
her ex iman tang pun dah nak kawin...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2015 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Camner rupa idung dia skang
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2015 10:46 PM | Show all posts
Ye ke BF? Anak sedara dia kot. Meols rasa dia x mungkin kawen. Eloklah berpacaran dgn hakak nuar saja.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2015 10:51 PM | Show all posts
viva_gerl replied at 5-5-2015 10:36 PM
her ex iman tang pun dah nak kawin...

dgn  pompuan melayu ke?

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-5-2015 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka juga tgok dia dgn iman tang tu. Apakan daya berakhir sudaaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2015 11:04 PM | Show all posts
kacak ke, mane gambarnyeee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2015 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak mengujakan pon gosip ni. Kalau nasha nak kawin pun tak heran dah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2015 11:25 PM | Show all posts
umur brp dah si nasha ni ....40 lebih da kan? wajib kahwin dah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
xde gmbr ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawen la nasha.. Pahrin pun da nak nikah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 02:02 AM | Show all posts
kacak pon buat apa nak expired dah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 03:09 AM | Show all posts
ala nasha.. rilek je.. jojie tu umur 51 steady je baru nak nikah..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 03:16 AM | Show all posts
gambar pemuda kachiak tu takde ke?

ataupun kena guna imaginasi sendiri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 03:54 AM | Show all posts
kacak sgt kah?nak nengok..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2015 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian nasha
Penantian yg sangat lama
Miga temu jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
We want picca! We want picca!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbayang citer dia dgn pelakon anak ikan dlm citer maskara yg jadi trainer dia tu. Kachak mcm pelakon tu ke face full mark. Body full mark
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2015 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
idril replied at 5-5-2015 10:41 PM
Camner rupa idung dia skang

Bru nk tnya..huhu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-6-2023 11:11 PM GMT+8 , Processed in 0.218922 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list