CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15973|Reply: 94

[Tempatan] GAMBAR: Aksi Selfie Tun M Yang Sempoi Bersama Cucu

[Copy link]
Post time 22-4-2015 10:10 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ib-instaforex at 22-4-2015 10:17 PM



Siapa sangka, meskipun mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad kelihatan tegas dalam berbicara namun dalam diam beliau sebenarnya layak digelar atuk paling penyayang.

Kalau korang nak tahu, Tun Mahathir yang senang disapa dengan gelaran Che Det ini sebenarnya sangat mesra dan sempoi dalam melayan kerenah cucu-cucunya.

Lihat sahaja gambar aksi selfie yang sering kongsi oleh seorang cucunya, Meera Alyanna Mukhriz bersama atuknya dalam laman Instagram.

Tersenyum-senyum kami melihat gambar comel atuk dan cucu ini beraksi menerusi lensa kamera.

Pastinya, Meera merupakan antara cucu yang paling bertuah di dunia kerana memiliki atuk yang penyayang dan bijaksana.

Mari kita saksikan beberapa gambar yang dikongsi Meera…. – MYNEWSHUB.CC












Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2015 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic Cucu atok cam Pakai baju seksi terdedah leher luas amat..atok patut nasihat kat cucu pasal aurat wanita dlm blog atok yer
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam muka jantan sikit yg atas sekali tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:21 PM | Show all posts
pasal pulak atok kena tegor bukan ke apak dgn amak budak ni punya tanggungjawap?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekci cucu atok ni ek..


Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:30 PM | Show all posts
kalau x tau cucu dia, harus leh jadi fitnah pic yang cium dahi tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-4-2015 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak dah musti pakar aurat komen punya la...malaysia ke arah talibanisasi
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok...mia jeles lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2015 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg sexy tu mcm nyah sikit muka dia

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:48 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 22-4-2015 10:30 PM
Dah agak dah musti pakar aurat komen punya la...malaysia ke arah talibanisasi

biarla dia komen?, apa terpotong kemaluan mu ka kalu komen pasal aurat?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:49 PM | Show all posts
wa bukan apa

supa gampang

mana lobai2

tk nak nasihat ka suruh pakai tudung fareeda

budussssss

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:51 PM | Show all posts
DARSITA replied at 22-4-2015 10:21 PM
pasal pulak atok kena tegor bukan ke apak dgn amak budak ni punya tanggungjawap?

wa bukan apa

lobai darsita sudah bukak mulot

nabi pun bukan sapa2 dengan melayu

tapi sebar agama Islam untuk semua manusia

lobai darsita lak kata hanya mak apak tanggungjawab

wa gelak guling2

patut la lu kena spam kelapa dara suma

sbb lu sutun budusss

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:52 PM | Show all posts
lkick2113 replied at 22-4-2015 10:30 PM
Dah agak dah musti pakar aurat komen punya la...malaysia ke arah talibanisasi

wa bukan apa

wa sayang mahathir ketat2

wa sayang sekali cucu cicit dia

sbb tu wa ngn geng2 wa komen pasal aurat

nasihat

tak macam lu

macai cirit2 tapi agama zero

taw

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:55 PM | Show all posts
batmana replied at 22-4-2015 10:48 PM
biarla dia komen?, apa terpotong kemaluan mu ka kalu komen pasal aurat?

wa bukan apa

lu kena tau

macai cirit kelas a plus plus plus

cam tu la

kalau nuar berahi punya kerabat buat musti salah

sebut altantuya pitenah sebut 1mdb pitenah

kalau mahathir sebut

mesti betul

sbb mahathir kuar masuk highway je kaabah tu

lu ada paham tk betmen

ke lu nak wa skolah kan lu

kasi lu gelak guling2 sama2 ngn wa

sebut aurat cucu mahathir

ibarat jentikan kuat pada batang diorang lu taw

kbai
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg picture black n white, madey tgh pegang ipong tu cucu yg sama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 11:05 PM | Show all posts
lobang hidong dan kembang hodong kau adalah sama.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-4-2015 11:05 PM | Show all posts
gambar last tu macam marina mahatdir la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 11:07 PM | Show all posts
tembam lah pulak atok mahadir ni. tak rembes lansung. hilang terus stim mak kat mahadir.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 11:10 PM | Show all posts
wa bukan apa

kutuk mahathir je mesti ada yg marah

wa gelak guling2

sayang mahathir ketat2

mati orang tua tu

lu nganga

anak2 dia dapat gak harta pusaka dia

lu dapat apa

wawasan 2020 taik kucen

wa gelak guling2 je la
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Angel lain sgt pada setiap pic.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.175310 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list